Kronprinsparrets Sociale Pris til Korsør-, Skælskør- og Slagelseindsats

Slagelse.News – »Social Drive Out er drevet af en af vores ældste sociale organisationer med mere end hundrede års socialt arbejde bag sig. Det er imponerende og til stor inspiration, hvordan KFUM’s Sociale Arbejde har brugt erfaringerne fra corona-pandemien til at nytænke deres sociale arbejde og fokus,« lødet det fra H.K.H. Kronprinsesse Mary.

"Kronprinsparrets Sociale Pris til Korsør-, Skælskør- og Slagelseindsats"

Bevilling til Barnets Blå Hus Slagelse sikrer hjælp til udsatte børn

Slagelse.News – »Det betyder, at vi kan hjælpe familier, og det vi ved, der er brug for. Vi er i kontakt med 40 familier fra Slagelse og omegn, hvoraf omkring 20 familier går i behandling, og nu kan vi fortsætte med at række ud til flere familier, der har brug for hjælp,« lyder det fra Barnets Blå Hus Slagelse.

"Bevilling til Barnets Blå Hus Slagelse sikrer hjælp til udsatte børn"

Sundhedshjælp til borgere med hepatitis c

Zand.News – »Har man ubehandlet hepatitis c, risikerer man at få alvorlige komplikationer senere i livet, som vil være behandlingskrævende og forringe livskvaliteten meget. For nogle kan de komplikationer være dødelige. Sygdommen kan skjule sig i mange år, og mange vil derfor ofte først mærke, når det står helt skidt til,« lyder det fra Region Sjælland.

"Sundhedshjælp til borgere med hepatitis c"