Cookies & privatliv

Denne hjemmeside, slagelse.info, herunder slagelse.news, korsor.news og skaelskor.news med flere samt slagelsemedia.dk og kapitel16.dk (projekt) med flere, (website) anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet for at huske dine præferencer.
  • Trafikmåling for at kende antallet af besøgende på siderne.
  • Målretning af annoncer for at få dækket vores driftsomkostninger.

Du har givet følgende tilsagn:

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Slagelse Media IVS
4200 Slagelse – Danmark
CVR-nummer: 39 79 72 83
E-mail: hostmaster@slagelse.info
Kontakt: info@slagelsemedia.dk

og:

Bureau Kronberg / Slagelse Media
4200 Slagelse – Danmark
CVR-nummer: 36 31 14 60
E-mail: hostmaster@slagelse.info
Kontakt: info@slagelsemedia.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Der gælder andre betingelser, hvis du er logget ind på Facebook.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login-cookies holder i to dage, og skærmvalg-cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login-cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, som du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Cookies fra indlejret indhold

Områder på dette websted kan indeholde indlejret indhold (fx videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som ved besøg på det andet websted. Et indlejret opslag kan være et opslag på Facebook såsom en video, et billede og/eller en tekst.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker cookies herfra, kan du slette dem.

Klik her for at slette cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website(s)

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Læs også: Sådan bruger Google oplysninger fra websites.

2.6 Trafikmåling med Google Analytics og Facebook

Websitet bruger cookies fra Google Analytics og Facebook til at måle trafik og brugeradfærd.

Følgende kategorier er eksempler på oplysninger, der indsamles:

  • Informationer om tilføjelsesprogrammer i din browse
  • Specifikke sider på websitet, som du besøger
  • Det søgeprogram, som du brugte
  • Det websted, hvor du kom fra
  • Din browsers højde og bredde
  • De links, som du klikker på
  • De søgeord, som du brugte
  • Browsertype og sprog
  • Adgangstider
  • IP-adresse.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dertil kommer, at Facebook via kommentarer, likes og pixel med videre indsamler data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing og overvåger din interaktion, hvis du har en konto og er logget ind på Facebook.

2.7 Annoncer og tjenester

Websitet er tilmeldt følgende annoncenetværk:

  • Google AdSense
  • Bureau Kronberg
  • Tradedoubler
  • Booking.com
  • DoubleClick
  • Partner-ads
  • Facebook.

Derudover benytter vi tjenester fra:

  • Jobindex
  • Boligsiden
  • AddThis
  • AddToAny
  • BestWebSoft
  • ShareThis
  • Google Maps
  • Facebook
  • Twitter
  • AddToAny
  • OneSignal.

Cookies på vores website er opdelt i følgende kategorier:

Her kan du læse mere om de enkelte cookies:

CookieBeskrivelse
Andre cookies
na_idThis cookie is set by Addthis.com to enable sharing of links on social media platforms like Facebook and Twitter
ouidThe cookie is set by Addthis which enables the content of the website to be shared across different networking and social sharing websites.
Ikke-nødvendige cookies
uvcThe cookie is set by addthis.com to determine the usage of Addthis.com service.
VISITOR_INFO1_LIVEThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
GPSThis cookie is set by Youtube and registers a unique ID for tracking users based on their geographical location
YSCThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.
ig_did
_initial_referrer
ig_putma
uuidTo optimize ad relevance by collecting visitor data from multiple websites such as what pages have been loaded.
DSID
na_tc
na_rn
na_sr
na_srp
na_sc_e
laravel_sessionlaravel uses laravel_session to identify a session instance for a user, this can be changed
bs_user_c18a89d7-9519-4434-aa0b-6858073befe8
btc
b30mscThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
ab
u
iThe purpose of the cookie is not known yet.
id
mdata
ov
KADUSERCOOKIEThe cookie is set by pubmatic.com for identifying the visitors' website or device from which they visit PubMatic's partners' website.
d
crefThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
Marketingscookies
uidThis cookie is used to measure the number and behavior of the visitors to the website anonymously. The data includes the number of visits, average duration of the visit on the website, pages visited, etc. for the purpose of better understanding user preferences for targeted advertisments.
CMRUM3This cookie is set by Casalemedia and is used for targeted advertisement purposes.
AA003The cookie is set by atdmt.com. The cookies stores data about the user behavior on multiple websites. The data is then used to serve relevant advertisements to the users on the website.
ATNThe cookie is set by atdmt.com. The cookies stores data about the user behavior on multiple websites. The data is then used to serve relevant advertisements to the users on the website.
bscThe cookies is set by ownerIQ for the purpose of providing relevant advertisement
frThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
_fbpThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
1P_JARThis cookie is used to stores information about how the user uses the website, recent searches or any other interactions with advertisements before visiting the website. This information is used to provide the users with personalized advertisments.
NIDThis cookie is used to a profile based on user's interest and display personalized ads to the users.
__gadsThis cookie is set by Google and stored under the name dounleclick.com. This cookie is used to track how many times users see a particular advert which helps in measuring the success of the campaign and calculate the revenue generated by the campaign. These cookies can only be read from the domain that it is set on so it will not track any data while browsing through another sites.
IDEUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
CMIDThe cookie is set by CasaleMedia. The cookie is used to collect information about the usage behavior for targeted advertising.
CMPSThis cookie is set by Casalemedia and is used for targeted advertisement purposes.
KTPCACOOKIEThis cookie is set by pubmatic.com for the purpose of checking if third-party cookies are enabled on the user's website.
CMPROThis cookie is set by Casalemedia and is used for targeted advertisement purposes.
CMSTThe cookie is set by CasaleMedia. The cookie is used to collect information about the usage behavior for targeted advertising.
rlas3The cookie is set by rlcdn.com. The cookie is used to serve relevant ads to the visitor as well as limit the time the visitor sees an and also measure the effectiveness of the campaign.
pxrcThe purpose of the cookie is to identify a visitor to serve relevant advertisement.
mcThis cookie is associated with Quantserve to track anonymously how a user interact with the website.
Statistikcookies
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
Ydeevnecookies
datrThis cookie is set by Facebook for the purpose to identify suspicious login activities, fake and spammy accounts, keep users account and their content safe, and to prevent Distributed Denial of Service.
_gatThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.
Præferencecookies
langThis cookie is used to store the language preferences of a user to serve up content in that stored language the next time user visit the website.
rurThe cookie is set by instagram to enable the user to browse through the website securely by preventing any cross-site request forgery.
midThe cookie is set by Instagram. The cookie is used to distinguish users and to show relevant content, for better user experience and security.
wdThe cookie is set by facebook or Facebook social plugins to measure and store the dimensions of the browser window. This cookie is used by Facebook to optimize the rendering of the page.
test_cookieThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
Nødvendige cookies
csrftokenThis cookie is associated with Django web development platform for python. Used to help protect the website against Cross-Site Request Forgery attacks
XSRF-TOKENThe cookie is set by Wix website building platform on Wix website. The cookie is used for security purposes.
cookielawinfo-checkbox-other
cookielawinfo-checkbox-advertisementThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Advertisement".
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookies is set by GDPR Cookie Consent WordPress Plugin. The cookie is used to remember the user consent for the cookies under the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is used to keep track of which cookies the user have approved for this site.
cookielawinfo-checkbox-functional
advanced_ads_browser_width
advanced_ads_page_impressions
PHPSESSIDThis cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users' unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Non Necessary".

Eksempler på ofte udbydere af annonceteknologi hos Google:

2.8 Nyhedsbrev

Vi benytter MailChimp til at sende vores nyhedsbreve. Dermed er MailChimp databehandler for disse, og vi er dataansvarlig. Vi har i den forbindelse indgået en databehandleraftale med Mailchimp.

MailChimp giver mulighed for, at vi kan spore, hvem der åbner nyhedsbrevene, og hvilke links der bliver klikket på.

2.9 Uklassificerede cookies

Vores website er ganske omfattende og benytter en række forskellige moduler (også kaldet plugins), og disse moduler behøver cookies for at kunne fungere. Aktuelt er der visse cookies, som vi ikke kan identificere. Disse klassifiseres som ikke-nødvendige cookies.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Slagelse Media, skal du rette henvendelse på info@bureaukronberg.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her.

Gældende fra den 7. februar 2020.

Øverst: Genrefoto. (Foto: simpson33 / iStock).