Cookies & privatliv

Denne hjemmeside, slagelse.info, herunder slagelse.news, korsor.news, skaelskor.news og zand.news samt slagelsemedia.dk og zandmedia.com med flere, (website) anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet for at huske dine præferencer.
  • Trafikmåling for at kende antallet af besøgende på siderne.
  • Målretning af annoncer for få dækket vores driftsomkostninger.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Slagelse Media IVS
4200 Slagelse – Danmark
CVR-nummer: 39 79 72 83
E-mail: hostmaster@slagelse.info
Kontakt: info@slagelsemedia.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Der gælder andre betingelser, hvis du er logget ind på Facebook.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login-cookies holder i to dage, og skærmvalg-cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login-cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, som du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Cookies fra indlejret indhold

Områder på dette websted kan indeholde indlejret indhold (fx videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som ved besøg på det andet websted. Et indlejret opslag kan være et opslag på Facebook såsom en video, et billede og/eller en tekst.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering➚.

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering➚.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website(s)

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Læs også: Sådan bruger Google oplysninger fra websites➚.

2.6 Trafikmåling med Google Analytics og Facebook

Websitet bruger cookies fra Google Analytics og Facebook til at måle trafik og brugeradfærd.

Følgende kategorier er eksempler på oplysninger, der indsamles:

  • Informationer om tilføjelsesprogrammer i din browse
  • Specifikke sider på websitet, som du besøger
  • Det søgeprogram, som du brugte
  • Det websted, hvor du kom fra
  • Din browsers højde og bredde
  • De links, som du klikker på
  • De søgeord, som du brugte
  • Browsertype og sprog
  • Adgangstider
  • IP-adresse

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout➚.

Dertil kommer, at Facebook via kommentarer, likes og pixel med videre indsamler data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing og overvåger din interaktion, hvis du har en konto og er logget ind på Facebook.

2.7 Annoncer og tjenester

Websitet er tilmeldt følgende annoncenetværk:

  • Google AdSense
  • Bureau Kronberg
  • Tradedoubler
  • Booking.com
  • DoubleClick
  • Partner-ads
  • Facebook

Derudover benytter vi tjenester fra:

  • Jobindex
  • Boligsiden
  • AddThis
  • AddToAny
  • BestWebSoft
  • ShareThis
  • Google Maps
  • Facebook
  • Twitter

Ofte brugte udbydere af annonceteknologi hos Google:

Google
https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/
Aarki
http://corp.aarki.com/privacy
Adacado
https://www.adacado.com/privacy-policy-april-25-2018/
Adara Media
https://adara.com/2018/04/10/adara-gdpr-faq/
AdClear
https://www.adclear.de/datenschutzerklaerung/
ADEX
http://theadex.com
Adform
https://site.adform.com/uncategorized/product-and-services-privacy-policy/
Adikteev
https://www.adikteev.com/eu/privacy/
AdLedge
https://adledge.com/data-privacy/
Adloox
http://adloox.com/disclaimer
Adludio
https://adludio.com/termsandconditions
AdMaxim
http://www.admaxim.com/admaxim-privacy-policy/
Admedo
https://www.admedo.com/privacy-policy
Admetrics
https://admetrics.io/en/privacy_policy/
Adobe Advertising Cloud
https://www.adobe.com/privacy/general-data-protection-regulation.html
AdRoll, Inc.
https://www.adroll.com/gdpr
AdTriba
https://privacy.adtriba.com/
advanced STORE GmbH
https://www.ad4mat.com/en/privacy/
Adventori
https://www.adventori.com/fr/avec-nous/mentions-legales/
advolution.control
http://advolution.de/privacy.php
affilinet
https://www.affili.net/uk/footeritem/privacy-policy
Akamai
http://www.akamai.com/compliance/privacy
Amazon
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010
Amobee
https://www.amobee.com/trust/privacy-guidelines
Analights
https://analights.com/docs/analights-consent-to-the-processing-of-personal-data-en.pdf
AppLovin Corp.
https://www.applovin.com/privacy
AppNexus
https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy
Arrivalist
https://www.arrivalist.com/privacy#gdpr
AudienceProject
http://privacy.audienceproject.com/for-users/
Aunica
http://www.aunica.com/privacy/privacy.html
Avocet
http://avocet.io/privacy-portal
Batch Media
http://batch.ba/datenschutzerklarung/
BDSK Handels GmbH & Co. KG
https://www.xxxlutz.de/ocms/privacy
Beeswax
https://www.beeswax.com/privacy.html
Betgenius
http://betting.geniussports.com/connextra-service-terms-conditions/
Bidswitch
http://www.bidswitch.com/privacy-policy/
Blismedia
http://www.blis.com/privacy/
Bombora
http://bombora.com/privacy
Booking.com
https://www.booking.com/content/privacy.en-gb.html
C3 Metrics
https://c3metrics.com/privacy
Cablato
http://cablato.com/privacy
Celtra
https://www.celtra.com/privacy-policy/
Centro
https://www.centro.net/privacy-policy/
Cint
https://www.cint.com/participant-privacy-notice/
Clinch
https://clinch.co/pages/privacy.html
Cloud Technologies
http://green.erne.co/assets/PolicyCT.pdf
Cloudflare
https://www.cloudflare.com/security-policy/
Commanders Act
https://www.commandersact.com/en/privacy/
comScore
https://www.comscore.com/About-comScore/Privacy-Policy
Conversant/CJ Affiliate
https://www.conversantmedia.eu/legal/privacy-policy
Crimtan
https://crimtan.com/privacy-ctl/
Criteo
https://www.criteo.com/privacy/
CUBED
http://cubed.ai/privacy-policy/gdpr/
DataXu
https://www.dataxu.com/gdpr/
Delta Projects
http://www.deltaprojects.com/data-collection-policy/
Demandbase
https://www.demandbase.com/privacy-policy/
DENTSU
http://www.dentsu.co.jp/terms/data_policy.html
Dentsu Aegis Network
http://www.dentsu.com/termsofuse/data_policy.html
Digiseg
http://www.digiseg.io/GDPR/
DMA Institute
https://www.dma-institute.com/privacy-compliancy/
DoubleVerify
https://www.doubleverify.com/privacy/
Dstillery
https://dstillery.com/privacy-policy/
DTS
https://client.adhslx.com/privacy.html
EASYmedia
https://www.rvty.net/gdpr
eBay
https://www.ebay.com/help/policies/member-behaviour-policies/user-privacy-notice-privacy-policy?id=4260#section12
ebuilders
http://ebuilders.nl/privacy
Effinity
https://www.effiliation.com/politique-confidentialite.html
emetriq
https://www.emetriq.com/datenschutz/
Ensighten
https://www.ensighten.com/privacy-policy/
Essens
https://essens.no/privacy-policy/
ESV
https://www.wizaly.com/terms-of-use#privacy-policy
Evidon
https://www.evidon.com/resources/privacy-statement/
Exactag
https://www.exactag.com/en/data-privacy/
Exponential
http://exponential.com/privacy/
Facebook
https://www.facebook.com/about/privacy/update
Flashtalking
http://www.flashtalking.com/first-party-ad-serving/
Fractional Media
https://www.fractionalmedia.com/privacy-policy
FUSIO BY S4M
http://www.s4m.io/privacy-policy/
Gemius
https://www.gemius.com/cookie-policy.html
GfK
https://sensic.net/
GP One
http://www.gsi-one.org/templates/gsi/en/files/privacy_policy.pdf
GroupM
https://www.groupm.com/privacy-policy
gskinner
https://createjs.com/legal/privacy.html
Haensel AMS
https://haensel-ams.com/data-privacy/
Havas Media France – DBi
http://www.centraltag.com/commercial/policy/index.action
hurra.com
http://www.hurra.com/impressum
IBM
https://www.ibm.com/customer-engagement/digital-marketing/gdpr
Ignition One
https://www.ignitionone.com/privacy-policy/gdpr-subject-access-requests/
Impact
https://impact.com/privacy-policy/
Index Exchange
http://www.indexexchange.com/privacy/
Infectious Media
https://impressiondesk.com/
Innovid
http://www.innovid.com/privacy-policy
Integral Ad Science
http://www.integralads.com/privacy-policy
intelliAd
https://www.intelliad.de/datenschutz
Interpublic Group
https://www.interpublic.com/privacy-notice
Jivox
http://www.jivox.com/privacy/
Kantar
https://www.kantarmedia.com/global/privacy-statement
Kochava
https://www.kochava.com/support-privacy/
LifeStreet
http://www.lifestreet.com/privacy
Liftoff
https://liftoff.io/privacy-policy/
LiveRamp
https://liveramp.com/service-privacy-policy/
Localsensor
https://www.localsensor.com/privacy.html
LoopMe
https://loopme.com/privacy/
Lotame
https://www.lotame.com/about-lotame/privacy/
Macromill group
https://www.metrixlab.com/privacy-statement/
MainADV
http://www.mainad.com/privacy-policy
Manage.com
https://www.manage.com/privacy-policy/
Marketing Science Consulting Group, Inc.
http://mktsci.com/privacy_policy.htm
MBR Targeting Gmbh
https://privacy.mbr-targeting.com
MediaMath
http://www.mediamath.com/privacy-policy/
Meetrics
https://www.meetrics.com/en/data-privacy/
MindTake Research
https://www.mindtake.com/en/reppublika-privacy-policy
Mobitrans
http://www.mobitrans.net/privacy-policy/
Mobpro
http://mobpro.com/privacy.html
Moloco Ads
http://www.molocoads.com/private-policy.html
MSI-ACI
http://site.msi-aci.com/Home/FlexTrackPrivacy
Nano Interactive
http://www.nanointeractive.com/privacy
Navegg
https://www.navegg.com/en/privacy-policy/
Neodata Group
https://www.neodatagroup.com/en/security-policy
NEORY GmbH
https://www.neory.com/privacy.html
Netflix
http://www.netflix.com/google-3PAS-info
Netquest
https://www.nicequest.com/us/privacy
Neuralone
https://web.neural.one/privacy-policy/
Neustar
https://www.home.neustar/privacy
Nielsen
http://www.nielsen.com/us/en/privacy-statement/digital-measurement.html
Nordic Factory Solutions AB
https://www.bannerflow.com/privacy
numberly
http://ads.1000mercis.com/us.html
Oath
https://policies.oath.com/xw/en/oath/privacy/enterprise/b2bprivacypolicy/
Objective Partners
https://www.objectivepartners.com/cookie-policy-and-privacy-statement/
Omnicom Media Group
https://www.omnicommediagroup.com/disclaimer.htm
On Device Research
https://ondeviceresearch.com/GDPR
OneTag
https://www.onetag.net/privacy/
OpenX Technologies
https://www.openx.com/legal/privacy-policy/
Optomaton
http://optomaton.com/privacy.html
Oracle Data Cloud
https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html
OTTO
https://www.otto.de/shoppages/service/datenschutz
PERMODO
http://permodo.com/de/privacy.html
Pixalate
http://www.pixalate.com/privacypolicy/
Platform161
https://platform161.com/cookie-and-privacy-policy/
PMG
https://www.pmg.com/privacy-policy/
Protected Media
http://www.protected.media/privacy-policy/
Publicis Groupe
https://www.publicismedia.de/datenschutz/
PubMatic
https://pubmatic.com/legal/privacy-policy/
PulsePoint
https://www.pulsepoint.com/privacy-policy
Quantcast
https://www.quantcast.com/privacy/
Rackspace
http://www.rackspace.com/gdpr
Rakuten Marketing
https://rakutenmarketing.com/legal-notices/services-privacy-policy
Relay42
https://relay42.com/privacy
Remerge
http://remerge.io/privacy-policy.html
Resonate
https://www.resonate.com/privacy-policy/
RevJet
https://www.revjet.com/privacy
RhythmOne LLC
https://www.rhythmone.com/landing/gdpr
RN SSI Group
https://www.valuedopinions.co.uk/privacy
Roq.ad
https://www.roq.ad/privacy-policy
RTB House
https://www.rtbhouse.com/gdpr/
Rubicon Project
http://rubiconproject.com/rubicon-project-yield-optimization-privacy-policy/
Salesforce DMP
https://www.salesforce.com/company/privacy/
Scenestealer
http://www.scenestealer.tv/privacy-policy
Scoota
http://scoota.com/privacy-policy/
Seenthis
https://seenthis.co/privacy-notice-2018-04-18.pdf
Semasio GmbH
http://www.semasio.com/privacy-policy/
SFR
http://www.sfr.fr/securite-confidentialite.html
Sift Media
https://www.sift.co/privacy
Simpli.fi
https://www.simpli.fi/site-privacy-policy2/
Sizmek
https://www.sizmek.com/privacy-policy/
Smaato
https://www.smaato.com/privacy/
Smadex
http://smadex.com/end-user-privacy-policy/
Smart
http://smartadserver.com/company/privacy-policy/
Smartology
https://www.smartology.net/privacy-policy/
Sociomantic
https://www.sociomantic.com/privacy/en/
Sojern
https://www.sojern.com/privacy/product-privacy-policy/
Sovrn
https://www.sovrn.com/privacy-policy/
Spotad
http://www.spotad.co/privacy-policy/
SpotX
https://www.spotx.tv/privacy-policy/
TabMo
http://static.tabmo.io.s3.amazonaws.com/privacy-policy/index.html
Taboola
https://www.taboola.com/privacy-policy
TACTIC™ Real-Time Marketing
http://tacticrealtime.com/privacy/
Teads.TV
https://teads.tv/privacy-policy/
TEEMO
https://teemo.co/fr/confidentialite/
The Trade Desk
https://www.thetradedesk.com/general/privacy-policy
Tradedoubler
http://www.tradedoubler.com/en/privacy-policy/
travel audience – An Amadeus Company
https://travelaudience.com/product-privacy-policy/
TreSensa
http://tresensa.com/eu-privacy/index.html
TripleLift
https://triplelift.com/privacy/
TruEffect
https://trueffect.com/privacy-policy/
TrustArc
https://www.trustarc.com/privacy-policy/
Turbobytes
https://www.turbobytes.com/gdpr/
UDG
https://www.udg.de/wp-content/uploads/2018/04/privacy_policy_EN.pdf
usemax (Emego GmbH)
http://www.usemax.de/?l=privacy
Videology
https://videologygroup.com/en/privacy-policy/
Vimeo
https://vimeo.com/cookie_policy
Virtual Minds
https://virtualminds.de/datenschutz/
Vodafone GmbH
https://www.vodafone.de/unternehmen/datenschutz-privatsphaere.html
Waystack
https://www.wayfair.com/customerservice/general_info.php#privacy
Weborama
https://weborama.com/e-privacy/
White Ops
https://www.whiteops.com/privacy
Widespace
https://www.widespace.com/legal/privacy-policy-notice/
Yieldr
https://www.yieldr.com/privacy/
ZMS
https://zms.zalando.com/#

2.8 Nyhedsbrev

Vi benytter MailChimp til at sende vores nyhedsbreve. Dermed er MailChimp databehandler for disse, og vi er dataansvarlig. Vi har i den forbindelse indgået en databehandleraftale med Mailchimp.

MailChimp giver mulighed for, at vi kan spore, hvem der åbner nyhedsbrevene, og hvilke links der bliver klikket på.

2.9 Uklassificerede cookies

Vores website er ganske omfattende og benytter en række forskellige moduler (også kaldet plugins), og disse moduler behøver cookies for at kunne fungere. Aktuelt er der visse cookies, som vi ikke kan identificere.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Slagelse Media, skal du rette henvendelse på info@bureaukronberg.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her➚.

Gældende fra den 3. september 2018.


Foto: simpson33 / iStock


Opdateret den