Cookies & privatliv

Denne hjemmeside, slagelse.info, herunder slagelse.news, korsor.news og skaelskor.news med flere samt slagelsemedia.dk og kapitel16.dk (projekt) med flere, (website) anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet for at huske dine præferencer.
  • Trafikmåling for at kende antallet af besøgende på siderne.
  • Målretning af annoncer for at få dækket vores driftsomkostninger.

Du har givet følgende tilsagn:

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Slagelse Media IVS
4200 Slagelse – Danmark
CVR-nummer: 39 79 72 83
E-mail: hostmaster@slagelse.info
Kontakt: info@slagelsemedia.dk

og:

Bureau Kronberg / Slagelse Media
4200 Slagelse – Danmark
CVR-nummer: 36 31 14 60
E-mail: hostmaster@slagelse.info
Kontakt: info@slagelsemedia.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Der gælder andre betingelser, hvis du er logget ind på Facebook.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login-cookies holder i to dage, og skærmvalg-cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login-cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, som du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Cookies fra indlejret indhold

Områder på dette websted kan indeholde indlejret indhold (fx videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som ved besøg på det andet websted. Et indlejret opslag kan være et opslag på Facebook såsom en video, et billede og/eller en tekst.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker cookies herfra, kan du slette dem.

Klik her for at slette cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

How to delete cookies: Different browsers provide different methods to block and delete cookies used by websites. You can change the settings of your browser to block/delete the cookies. To find out more out more on how to manage and delete cookies, visit wikipedia.org and/or www.allaboutcookies.org.

Click here to delete cookies

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

How to delete cookies: Different browsers provide different methods to block and delete cookies used by websites. You can change the settings of your browser to block/delete the cookies. To find out more out more on how to manage and delete cookies, visit wikipedia.org and/or www.allaboutcookies.org.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website(s)

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Læs også: Sådan bruger Google oplysninger fra websites.

2.6 Trafikmåling med Google Analytics og Facebook

Websitet bruger cookies fra Google Analytics og Facebook til at måle trafik og brugeradfærd.

Følgende kategorier er eksempler på oplysninger, der indsamles:

  • Informationer om tilføjelsesprogrammer i din browse
  • Specifikke sider på websitet, som du besøger
  • Det søgeprogram, som du brugte
  • Det websted, hvor du kom fra
  • Din browsers højde og bredde
  • De links, som du klikker på
  • De søgeord, som du brugte
  • Browsertype og sprog
  • Adgangstider
  • IP-adresse.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dertil kommer, at Facebook via kommentarer, likes og pixel med videre indsamler data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing og overvåger din interaktion, hvis du har en konto og er logget ind på Facebook.

2.7 Annoncer og tjenester

Websitet er tilmeldt følgende annoncenetværk:

  • Google AdSense
  • Bureau Kronberg
  • Tradedoubler
  • Booking.com
  • DoubleClick
  • Partner-ads
  • Facebook.

Derudover benytter vi tjenester fra:

  • Jobindex
  • Boligsiden
  • AddThis
  • AddToAny
  • BestWebSoft
  • ShareThis
  • Google Maps
  • Facebook
  • Twitter
  • AddToAny
  • OneSignal.

Cookies på vores website er opdelt i følgende kategorier:

Her kan du læse mere om de enkelte cookies:

CookieBeskrivelse
Nødvendige cookies
_GRECAPTCHAThis cookie is set by the Google recaptcha service to identify bots to protect the website against malicious spam attacks.
SERVERIDThis cookie is used to assign the user to a specific server, thus to provide a improved and faster server time. It remembers which server had delivered the last page on to the browser. It also helps in load balancing.
csrftokenThis cookie is associated with Django web development platform for python. Used to help protect the website against Cross-Site Request Forgery attacks
XSRF-TOKENThe cookie is set by Wix website building platform on Wix website. The cookie is used for security purposes.
datrThis cookie is set by Facebook for the purpose to identify suspicious login activities, fake and spammy accounts, keep users account and their content safe, and to prevent Distributed Denial of Service.
cookielawinfo-checkbox-otherNo description available.
cookielawinfo-checkbox-advertisementThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Advertisement".
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookies is set by GDPR Cookie Consent WordPress Plugin. The cookie is used to remember the user consent for the cookies under the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is used to keep track of which cookies the user have approved for this site.
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.
_gatThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.
advanced_ads_browser_widthThis cookie is set by Advanced ads plugin.This cookie is used to measure and store the user browser width for adverts.
advanced_ads_page_impressionsThis cookie is set by the Advanced Ads. This cookie is used to measure the number of previous page impressions.
PHPSESSIDThis cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users' unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Non Necessary".
Andre cookies
na_idThis cookie is set by Addthis.com to enable sharing of links on social media platforms like Facebook and Twitter
ouidThe cookie is set by Addthis which enables the content of the website to be shared across different networking and social sharing websites.
Ikke-nødvendige cookies
_D9J
ig_nrcb
_ga_09Z34SG1EMThis cookie is installed by Google Analytics.
LBNo description available.
_ga_Z25ZWDKY03
sb
uvcThe cookie is set by addthis.com to determine the usage of Addthis.com service.
VISITOR_INFO1_LIVEThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
GPSThis cookie is set by Youtube and registers a unique ID for tracking users based on their geographical location
YSCThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.
ig_did
_initial_referrer
ig_putma
uuidTo optimize ad relevance by collecting visitor data from multiple websites such as what pages have been loaded.
DSIDTo note specific user identity. Contains hashed/encrypted unique ID.
na_tcThe na_tc cookie is used to recognize the visitor upon re-entry. It allows to record details on user behaviour and facilitate the social sharing function provided by Addthis.com.
na_rnThe na_rn cookie is used to recognize the visitor upon re-entry. It allows to record details on user behaviour and facilitate the social sharing function provided by Addthis.com.
na_srThe na_sr cookie is used to recognize the visitor upon re-entry. It allows to record details on user behaviour and facilitate the social sharing function provided by Addthis.com.
na_srpThe na_srp cookie is used to recognize the visitor upon re-entry. It allows to record details on user behaviour and facilitate the social sharing function provided by Addthis.com.
na_sc_eThe na_sc_e cookie is used to recognize the visitor upon re-entry. It allows to record details on user behaviour and facilitate the social sharing function provided by Addthis.com.
laravel_sessionlaravel uses laravel_session to identify a session instance for a user, this can be changed
bs_user_c18a89d7-9519-4434-aa0b-6858073befe8
btc
b30mscThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
abOwned by agkn, this cookie is used for targeting and advertising purposes.
uThe purpose of this cookie is targeting and marketing.The domain of this cookie is related with a company called Bombora in USA.
iThe purpose of the cookie is not known yet.
idSet by Google DoubleClick, this cookie is used to create user profiles to display relevant ads.
mdataThe domain of this cookie is owned by Media Innovation group. This cookie registers a unique ID used to identify a visitor on their revisit inorder to serve them targeted ads.
ovThis cookie is set by the provider mookie1.com. This cookie is used for serving the user with relevant content and advertisement.
dQuantserve sets this cookie to anonymously track information on how visitors use the website.
crefThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
Marketingscookies
anjAppNexus sets the anj cookie that contains data stating whether a cookie ID is synced with partners.
suid_legacyThis cookie is used to collect information on user preference and interactioin with the website campaign content. This cookie is used for promoting events and products by the webiste owners on CRM-campaign-platform.
IDSYNCThis cookie is used for advertising purposes.
BThis Cookie is used by Yahoo to anonymously store data related to user's visits, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded. This data helps to customize website content to enhance user experience.
audienceThe domain of this cookie is owned by Spotxchange. This cookie is used for targeting and advertising.
APIDTSA Yahoo cookie that is used to target relevant content and advertisements on the Yahoo platform.
pdThe pd cookie is owned by OpenX to provide users with personalised marketing content.
A1SThis cookie is associated with Yahoo Search Analytics and is used for advertising purposes.
uuid2The uuid2 cookie is set by AppNexus and records information that helps in differentiating between devices and browsers. This information is used to pick out ads delivered by the platform and assess the ad performance and its attribute payment.
GtestGtest cookie is a part of the Gemius market research platform, that is used to create statistics on website usage.
chkChromeAb67SecPubMatic sets this cookie for testing purposes on Google Chrome browsers with a version above 67.
PUBMDCIDPubMatic sets this cookie to store an ID that is used to display ads in the users' browser.
TDIDTDID cookie is set by Cloudflare service to store a unique ID that identifies a returning user's device which is then used for targeted advertising.
TDCPMTDCPM cookie is set by Cloudflare service to store a unique ID that identifies a returning user's device which is then used for targeted advertising.
everest_g_v2The cookie is set under the everesttech.net domain to map clicks to other events on the client's website.
everest_session_v2This cookie, set by Everesttech, is used for targeted ads and to document efficacy of each individual ad.
ad-privacyProvided by amazon-adsystem to make advertising messages more relevant to the users and their interests.
uidThis cookie is used to measure the number and behavior of the visitors to the website anonymously. The data includes the number of visits, average duration of the visit on the website, pages visited, etc. for the purpose of better understanding user preferences for targeted advertisments.
CMRUM3This cookie is set by Casalemedia and is used for targeted advertisement purposes.
AA003The cookie is set by atdmt.com. The cookies stores data about the user behavior on multiple websites. The data is then used to serve relevant advertisements to the users on the website.
ATNThe cookie is set by atdmt.com. The cookies stores data about the user behavior on multiple websites. The data is then used to serve relevant advertisements to the users on the website.
bscThe cookies is set by ownerIQ for the purpose of providing relevant advertisement
frThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
_fbpThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
1P_JARThis cookie is used to stores information about how the user uses the website, recent searches or any other interactions with advertisements before visiting the website. This information is used to provide the users with personalized advertisments.
NIDThis cookie is used to a profile based on user's interest and display personalized ads to the users.
__gadsThis cookie is set by Google and stored under the name dounleclick.com. This cookie is used to track how many times users see a particular advert which helps in measuring the success of the campaign and calculate the revenue generated by the campaign. These cookies can only be read from the domain that it is set on so it will not track any data while browsing through another sites.
IDEUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
CMIDThe cookie is set by CasaleMedia. The cookie is used to collect information about the usage behavior for targeted advertising.
CMPSThis cookie is set by Casalemedia and is used for targeted advertisement purposes.
KTPCACOOKIEThis cookie is set by pubmatic.com for the purpose of checking if third-party cookies are enabled on the user's website.
CMPROThis cookie is set by Casalemedia and is used for targeted advertisement purposes.
CMSTThe cookie is set by CasaleMedia. The cookie is used to collect information about the usage behavior for targeted advertising.
KADUSERCOOKIEThe cookie is set by pubmatic.com for identifying the visitors' website or device from which they visit PubMatic's partners' website.
rlas3The cookie is set by rlcdn.com. The cookie is used to serve relevant ads to the visitor as well as limit the time the visitor sees an and also measure the effectiveness of the campaign.
pxrcThe purpose of the cookie is to identify a visitor to serve relevant advertisement.
mcThis cookie is associated with Quantserve to track anonymously how a user interact with the website.
Statistikcookies
_gat_gtag_UA_86947914_7Set by Google to distinguish users.
CONSENTYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
ad-idThe ad-id cookie is provided by Amazon Advertising for tallying user actions by tracking ad clicks on other websites, to provide targeted content.
APIDThis cookie is used to store information of how a user behaves on multiple websites. This information is them used to customize the relevant ads to be displayed to the users.
GUCThe GUC cookie is set by Yahoo for Yahoo conversion tracking.
vuidVimeo installs this cookie to collect tracking information by setting a unique ID to embed videos to the website.
Ydeevnecookies
GdynThis cookie is set by the provider Gemius. This cookie is used for the implementation of technical work measurement MOSS and advanced web statistics.
Præferencecookies
PugTPubMatic sets this cookie to check when the cookies were updated on the browser in order to limit the number of calls to the server-side cookie store.
SPugTPubMatic sets this cookie to track when the server-side cookie store was last updated for the browser.
langThis cookie is used to store the language preferences of a user to serve up content in that stored language the next time user visit the website.
rurThe cookie is set by instagram to enable the user to browse through the website securely by preventing any cross-site request forgery.
midThe cookie is set by Instagram. The cookie is used to distinguish users and to show relevant content, for better user experience and security.
wdThe cookie is set by facebook or Facebook social plugins to measure and store the dimensions of the browser window. This cookie is used by Facebook to optimize the rendering of the page.
test_cookieThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
Others
KRTBCOOKIE_391No description available.
KRTBCOOKIE_377No description available.
suidNo description
__gpiNo description
A3No description
C3UID-924No description
C3UIDNo description available.
GoogleAdServingTestNo description
KRTBCOOKIE_57No description
KRTBCOOKIE_153No description available.
A1No description
SyncRTB3No description available.
ipcNo description available.
KRTBCOOKIE_27No description available.
CNo description

Eksempler på ofte udbydere af annonceteknologi hos Google:

2.8 Nyhedsbrev

Vi benytter MailChimp til at sende vores nyhedsbreve. Dermed er MailChimp databehandler for disse, og vi er dataansvarlig. Vi har i den forbindelse indgået en databehandleraftale med Mailchimp.

MailChimp giver mulighed for, at vi kan spore, hvem der åbner nyhedsbrevene, og hvilke links der bliver klikket på.

2.9 Uklassificerede cookies

Vores website er ganske omfattende og benytter en række forskellige moduler (også kaldet plugins), og disse moduler behøver cookies for at kunne fungere. Aktuelt er der visse cookies, som vi ikke kan identificere. Disse klassifiseres som ikke-nødvendige cookies.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger og sletning (right to erasure)

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Slagelse Media, skal du rette henvendelse på info@bureaukronberg.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du har en konto på dette websted, har skrevet kommentarer eller lignende, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, som vi har liggende om dig, heriblandt alt data, som du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, som vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af redaktionelle, administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. (Se 3.3. Særlige regler for journalistisk arbejde).

Right to erasure (right to be forgotten): You may request details of personal information which we hold about you under the Personal Data Protection Act in Denmark. If you would like a copy of the information held on you, please write to: info@bureaukronberg.dk (or hostmaster@slagelse.info). If you believe that any information, we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect. Under Article 17 of the GDPR – https://gdpr-info.eu/art-17-gdpr/ – data subjects have the right to request erasure of personal data if the data is no longer needed or consent has been withdrawn. Please write to: info@bureaukronberg.dk (or hostmaster@slagelse.info) if you want to request erasure of personal data. Complaints should be submitted to the Danish Data Protection Agency according to the Personal Data Protection Act § 58, 1.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.3 Særlige regler for journalistisk arbejde

Redaktionelt og journalistisk arbejde er som udgangspunkt ikke omfattet af databeskyttelseslovgivningen. Dermed gælder dine rettigheder til indsigt, sletning og så videre ikke for artikler.

Efter databeskyttelseslovens § 3, stk. 4, er behandling omfattet af mediedatabaseloven undtaget fra databeskyttelsesforordningen og databeskyttelseslovgivningen.

Efter databeskyttelseslovens § 3, stk. 8, er andre behandlinger, som ikke er omfattet af § 3, stk. 4, men udelukkende sker i journalistik øjemed, også undtaget fra de fleste af reglerne i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelseslovgivningen.

Det betyder, at databeskyttelsesforordningens kapitel 2-7 samt 9 ikke finder anvendelse på behandling af personoplysninger, som udelukkende sker i redaktionelt og journalistisk.

Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her.

Gældende fra den 7. februar 2020 med enkelte generelle tilføjelser af 20. september 2021.

Øverst: Genrefoto. (Foto: simpson33 / iStock).