Ny forpagter af Bildsø Camping

Slagelse.News – »Vi ser frem til samarbejdet med de nye forpagtere, Ronni og Lene. De har en spændende vision for udviklingen af Bildsø Camping med fokus på både seniorer, voksne og børnefamilier. Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet med de tidligere forpagtere,« lyder der fra Kommunale Ejendomme i Slagelse Kommune.

"Ny forpagter af Bildsø Camping"

Slagelse ønsker øget samarbejde med erhvervslivet

Slagelse.News – Infrastruktur og transport er to andre punkter, der vægtes meget positivt af erhvervslivet i Slagelse Kommune: »Det forpligter at have et af landets bedst beliggende erhvervsarealer med rigtig god infrastruktur – det skal vi udnytte endnu bedre,« lyder det fra borgmesteren.

"Slagelse ønsker øget samarbejde med erhvervslivet"

Ny luksusbiograf kommer til Slagelse by

Slagelse.News – »Min kone Tatjana og jeg har rejst det meste af verdenen rundt for at finde møblerne til vores cafe og biografsale. Det gælder den store pejs og de antikke møbler der kommer fra Provence til de italienske marmorborde, veloursofaer, ægte persiske tæpper fra Mellemøsten, originale Hamambade-vaske fra Istanbul, over til gode danske designmøbler,« lyder det fra Michael Obel.

"Ny luksusbiograf kommer til Slagelse by"

Bilka giver pantdonationer til Julemærkehjemmet

Skaelskor.News – »Vi er meget taknemmelige over, at Bilka rækker hånden frem og for al den støtte, vi får fra vores naboer og nærmiljø. Det er særligt betydningsfuldt for os, fordi det er nærsamfundet, der direkte støtter os, når de giver deres pant til os,« lyder det fra Julemærkehjemmet i Skælskør.

"Bilka giver pantdonationer til Julemærkehjemmet"

Unik erhvervsgrund ved Stop 39 ud til Vestmotorvejen

Slagelse.News – »Trafikcenter Allé i Slagelse vil blive et absolut trafikknudepunkt, når motorvejsnettet er færdigbygget. Det er enormt interessant taget i betragtning, at udenlandske investorer ofte kigger mod beliggenheder klos op ad motorveje. Femern Bælt vil blot øge attraktiviteten for området, og netop derfor forventer vi også, at der snart sker noget på erhvervsjorden ved Trafikcenter Allé 901,« lyder det fra EDC Poul Erik Bech Slagelse.

"Unik erhvervsgrund ved Stop 39 ud til Vestmotorvejen"