Ny fleksibel uddannelse skal gøre flere ufaglærte faglærte

Slagelse.News – »Det er aldrig for sent at tage en uddannelse, for det stiller eleverne stærkere i deres arbejdsliv. Samtidig får arbejdsgiver uddannet nogle medarbejdere med lidt mere livserfaring og som har vist at de er gode til og trives med arbejdet i hjemmeplejen,« lyder det fra uddannelseskonsulenten i Slagelse Kommune.

"Ny fleksibel uddannelse skal gøre flere ufaglærte faglærte"

SUK-Festival tilbage i vant form til september

Slagelse.News – Der er allerede tilmeldt mere end 70 forskellige uddannelsesretninger, virksomheder og foreninger den 8. september. Blandt de helt store navne findes både Mærsk Line, Novozymes, Novo Nordisk og Arla Foods, der alle stiller med egne uddannelser, elevpladser og en næsten uendelig mængde karrieremuligheder.

"SUK-Festival tilbage i vant form til september"

Øget kvalitet og jobsikkerhed i Rengøring & Kantiner

Slagelse.News – »Ud af vores i alt cirka 130 medarbejdere er 10 allerede blevet faglærte rengøringsteknikere ved hjælp af voksenlærlingeordningen. Og yderligere syv er i gang med deres uddannelse. Vi håber, at flere vil følge den vej,« lyder det fra Rengøring & Kantiner i Slagelse Kommune.

"Øget kvalitet og jobsikkerhed i Rengøring & Kantiner"

»Tal SOSU-faget op!«

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Læserbrev: »Flere gange har buddene på løsninger desværre bygget på den samme forkerte præmis: Nemlig præmissen om, at Social- og Sundhedshjælper er et job, som enhver kan klare. Hvis man ikke kan blive til andet, kan man altid blive Social- og Sundhedshjælper. Og at man eksempelvis derfor sagtens kunne hive unge kontanthjælpsmodtagere ind i ældreplejen for at imødekomme manglen på ansatte.«

"»Tal SOSU-faget op!«"

»Skills i Høng er en bold, vi kan gribe i kommunen«

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi mangler erhvervselever på uddannelserne, kan vi se. Hvis vi vil arbejde for at få styrket sammenhængen, er det vigtigt, at vi har et klart politisk fokus på området. Derfor er Skills en bold, vi kan gribe hér i Slagelse Kommune og både lade os inspirere af og udvikle idéer fra sammen,« lyder det fra førsteviceborgmesteren.

"»Skills i Høng er en bold, vi kan gribe i kommunen«"