Øget kvalitet og jobsikkerhed i Rengøring & Kantiner

Slagelse.News – »Ud af vores i alt cirka 130 medarbejdere er 10 allerede blevet faglærte rengøringsteknikere ved hjælp af voksenlærlingeordningen. Og yderligere syv er i gang med deres uddannelse. Vi håber, at flere vil følge den vej,« lyder det fra Rengøring & Kantiner i Slagelse Kommune.

"Øget kvalitet og jobsikkerhed i Rengøring & Kantiner"

»Tal SOSU-faget op!«

Læserbrev: »Flere gange har buddene på løsninger desværre bygget på den samme forkerte præmis: Nemlig præmissen om, at Social- og Sundhedshjælper er et job, som enhver kan klare. Hvis man ikke kan blive til andet, kan man altid blive Social- og Sundhedshjælper. Og at man eksempelvis derfor sagtens kunne hive unge kontanthjælpsmodtagere ind i ældreplejen for at imødekomme manglen på ansatte.«

"»Tal SOSU-faget op!«"

»Skills i Høng er en bold, vi kan gribe i kommunen«

Slagelse.News – »Vi mangler erhvervselever på uddannelserne, kan vi se. Hvis vi vil arbejde for at få styrket sammenhængen, er det vigtigt, at vi har et klart politisk fokus på området. Derfor er Skills en bold, vi kan gribe hér i Slagelse Kommune og både lade os inspirere af og udvikle idéer fra sammen,« lyder det fra førsteviceborgmesteren.

"»Skills i Høng er en bold, vi kan gribe i kommunen«"

Undervisningsforløb til højtbegavede i 7. klasse

Zand.News – »Der er i gennemsnit en højt begavet elev i hver eller i hver anden klasse i den almindelige danske folkeskole. Hvis eleverne ikke får de faglige udfordringer, der svarer til deres særligt gode begavelse, sker der måske det, at de velbegavede elever underpræsterer,« lyder det fra skolechefen.

"Undervisningsforløb til højtbegavede i 7. klasse"