Fremtidens Idræt for Børn og Unge i historisk partnerskab

Slagelse.News – Hver foreningsklynge får tildelt en børne- og ungeansvarlig, der skal stå for at drive udviklingsarbejdet og sørge for erfaringsdeling. I Slagelse er de deltagende foreninger Slagelse Hockey Klub, Slagelse Gymnastikforening og Slagelse Håndboldklub.

"Fremtidens Idræt for Børn og Unge i historisk partnerskab"

Udspringstårn genåbnes i løbet af august

Korsor.News – »Vi har haft en rigtig god dialog og et godt samarbejde med de mange frivillige og foreninger i området, hvor alle har budt positivt og konstruktivt ind i en fælles tilgang til at forsøge at udbedre de sikkerhedsmæssige mangler, så udspringstårnet igen kan genåbne,« lyder det fra Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse Kommune.

"Udspringstårn genåbnes i løbet af august"

Sommerens vikingefestival på Trelleborg

Slagelse.News – »Efter en fantastisk festival sidste år, hvor vi fejrede vikingerne med stor succes, ser vi frem til at byde besøgende velkommen igen i år. Som museumschef på Trelleborg kan jeg ikke vente med at se ringborgen blive fyldt med vikingeaktiviteter, håndværk og festlig stemning,« lyder det fra Trelleborg.

"Sommerens vikingefestival på Trelleborg"

Tårnet ved Halsskov Vandsportscenter lukkes efter ulykke

Korsor.News – »Jeg er naturligvis berørt af, at folk er kommet til skade. Nu vil vi gennemgå sikkerheden og forholdene grundigt, for at se, hvilke tiltag eller indsatser der eventuelt skal til for at hindre, at det sker for andre, og derfor lukker vi midlertidigt,« lyder det fra kommunen.

"Tårnet ved Halsskov Vandsportscenter lukkes efter ulykke"