Alka er dømt for vildledende markedsføring

Zand.News – »Højesterets dom er vigtig for forsikringsaftaler, men vil også kunne få betydning for andre løbende forbrugeraftaler, for eksempel låneaftaler og abonnementsaftaler. Den understøtter vores opfattelse af, at markedsføringen af et produkt skal stemme overens med aftalevilkårene, fordi det er aftalevilkårene, som fastlægger produktets egenskaber,« udtaler den fungerende forbrugerombudsmand.

"Alka er dømt for vildledende markedsføring"

Fokus på cykler og knallerter i ugens løb

Zand.News – »Kontroller er nødvendige, når vi eksempelvis ser cyklister cykle i fodgængerfelter, mod færdselsretningen eller over for rødt, og knallertkørere komme med meget høj hastighed på knallerter, som ikke er lovlige og med en høj grad af hensynsløshed, samt fodgængere, som ikke respekterer det røde lys,« lyder det fra Rigspolitiet.

"Fokus på cykler og knallerter i ugens løb"

Ejendomsmægler: Klap hesten med de nye ejendomsvurderinger

Zand.News – »Ingen kan i deres vildeste fantasi havde troet, at lanceringen af de nye vurderinger ville løbe stille af. Alligevel virker det, som om det er en kæmpe og ikke mindst urimelig overraskelse, at der er vurderinger, som er skudt helt ved siden af,« lyder det fra en landsdækkende ejendomsmæglerkæde.

"Ejendomsmægler: Klap hesten med de nye ejendomsvurderinger"