Hver tredje glemmer lyset på cyklen

Zand.News – »Vi vil rigtig gerne kunne se hinanden og regne med hinanden, når vi er ude i trafikken. Ingen har lyst til at overse et andet menneske på de mørke veje. I vinterens løb har vi fået mange henvendelser fra bekymrede trafikanter, der møder cyklister uden lys, og det skaber både bekymring og utryghed,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"Hver tredje glemmer lyset på cyklen"

Færre melder hadforbrydelser til politiet

Zand.News – »Det er positivt, at der samlet set er et fald i antallet af registrerede hadforbrydelsessager, men vi er selvfølgelig særligt opmærksomme, når vi ser en stigning inden for et specifikt område. Fra politiets side understreger vi derfor vigtigheden af, at alle – uanset race, religion, seksualitet eller handikap – anmelder det til politiet, hvis man er blevet udsat for eller har været vidne til en hadforbrydelse,« lyder det fra Rigspolitiet.

"Færre melder hadforbrydelser til politiet"

Lovforslag om at afskaffe store bededag

Zand.News – »Vi befinder os i en meget alvorlig situation. Det er afgørende for regeringen, at vi i Danmark tager hånd om vores fælles sikkerhed og får løftet vores forsvar. Det kræver, at vi alle sammen er klar til at yde noget ekstra. Derfor vil vi gøre Store Bededag til en almindelig arbejdsdag,« lyder det fra beskæftigelsesministeren.

"Lovforslag om at afskaffe store bededag"

12 anholdt i lokal aktion mod hvidvask

Zand.News – Målene for aktionen var såkaldte muldyr, der er mistænkt at hvidvaske penge, der stammer fra organiseret kontaktbedrageri, hvor især ældre borgere er blevet kontaktet af gerningsmænd, der udgiver sig for at komme fra eksempelvis Nets, banken eller politiet, for at kunne franarre ofrene personoplysninger eller penge.

"12 anholdt i lokal aktion mod hvidvask"