Kører du for tæt på bilen foran?

Zand.News – »Politiet møder alt for ofte bilister, som med vilje presser den forankørende ved at køre for tæt på. Samtidig møder vi bilister, som tror, at deres evner til at foretage en nedbremsning sagtens kan redde dem fra en påkørsel, selv om de kører meget tæt på forankørende,« lyder det fra politiet.

"Kører du for tæt på bilen foran?"

Minister undersøger prisen på bl.a. smør og gas

Zand.News – »Når vi kan se, at prisen stiger mere på visse produktgrupper i Danmark end i udlandet, så er vi nødt til at finde ud af hvorfor. Derfor sætter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen nu gang i en endnu mere dybdegående undersøgelse, så vi kan komme til bunds i prisstigningerne,« siger erhvervsministeren.

"Minister undersøger prisen på bl.a. smør og gas"

Salling som læse- og skrivevenlig arbejdsplads

Zand.News – »Ordblinde kompenserer ofte for deres ordblindhed ved at være stærke til at kommunikere, løse komplekse problemstillinger, danne relationer og tænke innovativt, kreativt og visuelt. Det er kompetencer, der er guld værd på en enhver arbejdsplads, og der er et kæmpe potentiale i at fjerne barriererne, så styrkerne kan blive bragt endnu bedre i spil,« lyder det fra Salling Group.

"Salling som læse- og skrivevenlig arbejdsplads"

Der lægges løbende nye tider ud til vaccination

Zand.News – Der er stor interesse for at få vaccine mod covid-19 eller influenza i Region Sjælland, og det mærkes allerede. Nogle borgere oplever, at de ikke kan få en tid på det foretrukne vaccinationssted, eller at der først er ledige tider længere ud i fremtiden. Borgere opfordres til løbende at tjekke vacciner.dk, hvis de ikke kan få en tid på det foretrukne vaccinationssted, eller hvis der først er ledige tider længere ud i fremtiden.…

"Der lægges løbende nye tider ud til vaccination"