Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • Pædagog
  Pædagog Da vi udvider, ønsker vi at ansætte en uddannet pædagog på fuld tid til vores projektteam. Slagelse Ofir ... Read more »
 • Vedligeholdelsesofficer til Fregatten PETER WILLEMOES, Forsvaret
  Vedligeholdelsesofficer til Fregatten PETER WILLEMOES Er du uddannet teknisk officer, med lyst til tekniske og personelmæssige udfordringer? Forsvaret, Korsør Forsvaret ... Read more »
 • Bliv selvstændig partner i BoligOne, RealMæglerne Holding A/S
  Bliv selvstændig partner i BoligOne RealMæglerne Holding A/S Som BoligOne-partner styrer du selv strategien for dit område, samtidig med at du får adgang til hele vores kædes marketingkampagner og store køberkartotek. Det er meget simpelt. Du laver alle de opgaver, som en ejendomsmægler laver – bare uden en fysisk butik nede på hjørnet. Du arbejder nemlig hjemmefra, og internettet er din primære platform til ejendomssalg. Du får meget frie tøjler, og det er nemt at starte op – så længe du kommer med en computer og en god portion gåpåmod. Du får din egen selvstændige forretning og driver den som alle andre ejendomsmæglere – men den fysiske tilstedeværelse er byttet ud med online nærvær, hvor du bruger de digitale værktøjer, vi har opbygget til dig. ... Read more »
 • Konsultationssygeplejerske til lægeklinik, Nordic Medicare Group A/S
  Konsultationssygeplejerske til lægeklinik Nordic Medicare Group A/S, Greve, Slagelse, Store Heddinge, Nykøbing Falster, Rødby/Maribo eller Lemvig Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til sine lægeklinikker snarest muligt. For at sikre succes i stillingen som konsultationssygeplejerske, søger vi en sygeplejerske som; har flere års erfaring som konsultationssygeplejerske eller en person som har været tilknyttet skadestuemodtagelsen. har stort fokus på at skabe patienttilfredshed. har en stor ansvarsfølelse. Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation men også sårbehandling, vaccinationer mv. ... Read more »
 • AffaldPlus søger fem chauffører til indsamling af storskrald og haveaffald i Slagelse Kommune, AffaldPlus
  AffaldPlus søger fem chauffører til indsamling af storskrald og haveaffald i Slagelse Kommune Hvis du samtidig brænder for at passe på miljøet, yde en god service og går med et ønske om at højne genanvendelse og direkte genbrug ... AffaldPlus, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Klinisk udviklingssygeplejerske til Lungemedicinsk Afsnit, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Klinisk udviklingssygeplejerske til Lungemedicinsk Afsnit, Slagelse Sygehus Har du lyst til at stå i spidsen for kvalitet og udvikling på lungemedicinsk afsnit, så har vi en stilling som... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Ingeniør – fjernvarme, SK Forsyning A/S
  Ingeniør – fjernvarme SK Forsyning A/S, Slagelse I SK Forsyning gennemfører vi i dag selv anlægsprojekterne fra idé til udførelse. På denne måde har vi hånd i hanke med dem og sikrer, at projekterne har den kvalitet, vi ønsker. Vi har et planlagt årligt anlægsbudget på over 100 mio. kr. Vi har travlt, for vi udvider fjernvarmeområderne både i Slagelse og Korsør, og derfor har vi brug for endnu en ingeniør, som vil være med på holdet. Hos os får du: et spændende og udfordrende job i en moderne forsyningsvirksomhed i rivende udvikling en arbejdsplads, hvor godt humør præger hverdagen uformelle og frie rammer et udviklende, selvstændigt og afvekslende job ... Read more »
 • Er du procesoperatør eller mejerist og er du på udkig efter nye udfordringer?
  Er du procesoperatør eller mejerist og er du på udkig efter nye udfordringer? For kunde beliggende i Sorø kommune søger vi en dygtig og erfaren industrioperatør eller mejerist, der kan arbejde selvstændigt,... Slagelse Ofir ... Read more »
 • 2. Eskadre søger chef M312 til DIANA-klassen i division 24., Forsvaret
  2. Eskadre søger chef M312 til DIANA-klassen i division 24. Chef til DIANA-klassen Er du en meget erfaren vagtchef, en dygtig navigatør, en dygtig sømand samt besidder du solide lederevner, gerne... Forsvaret, Korsør Forsvaret ... Read more »
 • Chauffør
  Chauffør Chauffør søges til kørsel for Flextrafik. Lillebil ApS, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Børnecafé på sygehuset i Slagelse, Ungdommens Røde Kors
  Børnecafé på sygehuset i Slagelse Vil du være med til at udvikle og sætte dit præg på et initiativ, der gør en forskel for indlagte børn? Ungdommens Røde Kors, Slagelse frivilligjob.dk ... Read more »
 • Ass. Manager / Restaurantchef i Slagelse
  Ass. Manager / Restaurantchef i Slagelse Du skal organisere arbejdsprocedurerne, og sikre overholdelse af konceptet og sørge for at restauranten lever op til de krav om... Sunset Boulevard Slagelse, Slagelse Sunset Boulevard Slagelse ... Read more »
 • Tekniker/Ingeniør til stilladsbranchen
  Tekniker/Ingeniør til stilladsbranchen BERA Stilladser blev grundlagt i 1936 og har udviklet sig til at være en fleksibel og professionel totalleverandør af stilladser, hejs og... Stilladset, Korsør Stilladset ... Read more »
 • Generalist til Søfartsstyrelsen direktionssekretariat, Søfartsstyrelsen
  Generalist til Søfartsstyrelsen direktionssekretariat Søfartsstyrelsen, Korsør Kom tæt på beslutningsprocesserne i en af verdens førende søfartsadministrationer. Søfartsstyrelsen arbejder for at sætte retningen for fremtidens kvalitetsskibsfart, og i Direktionssekretariatet sørger vi for fremdrift og kvalitet i tæt samarbejde med styrelsens topledelse. Kan du skære en teknisk, juridisk eller politisk kompliceret sag ind til benet, og kan du holde mange bolde i luften på samme tid? Har du analytisk sans, øje for politiske strømninger og en fremragende skriftlig formidlingsevne på dansk og engelsk? Så er du måske vores nye medarbejder. Direktionssekretariatet består af 10 medarbejdere. Vores arbejde er præget af mange forskellige opgaver, der skal håndteres i et højt tempo. Først og fremmest er vi omdrejningspunktet for en professionel betjening af styrelsens direktion og Erhvervsministeriet og ansvarlige for styrelsens interne og eksterne kommunikation. ... Read more »
 • Pædiatrisk fysioterapeut til fysioterapien, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Pædiatrisk fysioterapeut til fysioterapien, Slagelse Sygehus Vi søger en dygtig og engageret fysioterapeut med kendskab til pædiatrien. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • PRINCE2-projektledelse - E-learning (start 19. marts), Jobindex Kurser
  PRINCE2-projektledelse - E-learning (start 19. marts) Jobindex Kurser PRINCE2 er verdens mest udbredte projektmetode. Den benyttes af et utal af danske virksomheder og i det offentlige. Det faglige indhold er på samme høje niveau, som vores forløb med tilstedeværelsesundervisning – men bor du langt fra de store byer, er det nu meget nemmere at få en PRINCE2-certificering. PRINCE2-online er en seks-ugers uddannelse, hvor du både får en certificering i PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner. Uddannelsen udbydes som e-learning, og du kan derfor få en projektlederuddannelse, uanset hvor du bor i landet. ... Read more »
 • Vikar & Gastronomi søger Kokke til Nordjylland
  Vikar & Gastronomi søger Kokke til Nordjylland Vikar & Gastronomi får konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi står over for vores... Vikar og Gastronomi IVS, Slagelse Vikar og Gastronomi IVS ... Read more »
 • Byggeleder, HJ Huse A/S
  Byggeleder HJ Huse A/S, Slagelse Har du en solid erfaring som byggeleder eller projektleder inden for bygge og anlæg, og kan du bevare overblikket selv med mange projekter, så kunne du være den rette person som vores nye byggeleder for erhverv og institutioner. Som byggeleder vil du referere til vores produktionschef, og få ansvaret for gennemførelse af byggeprojekter til erhverv og institutioner, hvor du bliver en del af vores produktionsteam på Bildsøvej. Dine primære opgaver: Ledelse af områdets medarbejdere. Koordinering af styring af byggeopgaver. Indkøb af byggematerialer og underleverandører, som anvist af ledelsen. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du bliver en vigtig spiller i et stærkt team i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø, og vi arbejder primært lokalt på Vestsjælland. ... Read more »
 • Bilvask Servicetekniker
  Bilvask Servicetekniker Husum-Hansen Bilvask ApS, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Madglad salgsassistent, Dagrofa aps
  Madglad salgsassistent Dagrofa S-Engros a/s, Slagelse Trives du i et miljø, hvor vi siger, hvad vi mener – og mener det vi siger? Og hvor sammenhold og kollegaskab er afgørende for din og teamets succes? Så er S-Engros stedet for dig Hos Dagrofa S-Engros i Slagelse søger vi en ansvarsfuld og initiativrig salgsassistent til vores køle- og mejeriafdeling. Vi sætter kunden i centrum og søger derfor en kollega, som brænder for salg og kundeservice – og som interesserer sig for mad og madlavning. Sammen med dine kolleger skal du sikre, at vi altid er klar til at byde vores kunder velkommen i en salgsklar butik. Er du resultatorienteret, og går du ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde, så glæder vi os til at høre fra dig. Som salgsassistent i S-Engros kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol, kundebetjening og salg lover vi, at du får en travl og spændende arbejdsdag. ... Read more »
 • Gartner
  Gartner OXYGREEN søger erfaren gartner til etablering og vedligeholdelse af indendørs beplantninger, da vi udvider vores medarbejderstab. OXYGREEN Botanic Engineering ApS, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Salgselev til Food/Nearfood, Bilka
  Salgselev til Food/Nearfood Bilka, Næstved Er du på jagt efter en uddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtigt gode? Har du gåpåmod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb? Brænder du for kundeservice, salg og samarbejde? Så er salgselevuddannelsen hos os helt sikkert noget for dig. Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder. Du arbejder med personligt salg eksponering af varer markedsføring ... Read more »
 • Social- og sundhedsassistenter til Specialcenter Slagelse, Slagelse Kommune
  Social- og sundhedsassistenter til Specialcenter Slagelse Trives du med ansvar, selvstændig og teambaseret opgavevaretagelse? Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Projektstyring i praksis med Scrum - E-learning (start 19. marts i E-learning), Jobindex Kurser
  Projektstyring i praksis med Scrum - E-learning (start 19. marts i E-learning) Jobindex Kurser Scrum er simpelt at forstå – men svært at implementere. Vi holder dig i hånden og guider dig fra den fundamentale forståelse af Scrum til at kunne fungere som aktiv deltager i et Scrum Team eller til at være Scrum Master selv. Dette kursus giver dig fundamentet til begge dele. Og lidt til... Kurset er for dig, som ønsker at lære mere om agile udviklingsmetoder og projektledelse. Scrum er en af de mest udbredte og globalt anerkendte agile udviklingsmetoder inden for projektledelse. Alle firmaer og projekter har en vis grad af kompleksitet og forandring i opgavesammenhængen, og her er de lærte kompetencer relevante, også uanset om den pågældende virksomhed anvender Scrum eller ej. De værktøjer og teknikker, der læres, kan anvendes i både teams og til personlig planlægning, også uden hele Scrum-metoden bringes i spil. ... Read more »
 • Drifts-/projektleder til jernbaneområdet – inden for de it-tekniske områder – sikring og tele, Sund & Bælt Holding A/S
  Drifts-/projektleder til jernbaneområdet – inden for de it-tekniske områder – sikring og tele Sund & Bælt Holding A/S, Halsskov Er du en dygtig ingeniør med faglig erfaring og indsigt inden for it og det elektrotekniske område, og har du samtidigt nysgerrigheden, ideerne og det nødvendige drive til at være aktiv medspiller i Sund & Bælts strategiske arbejde med at effektivisere vedligeholdet gennem anvendelse af den nyeste teknologi, så er det lige dig, vi står og mangler. Du har som drifts-/projektleder 'sikring og tele' selvstændigt funktionsansvar med reference til den tekniske chef, jernbanetekniske anlæg. Det indebærer bl.a. ansvar for: Datadrevet effektivisering af vedligeholdet ved anvendelse af moderne værktøjer og udnyttelse af ny teknologi Udvikling og reinvestering af de tekniske anlæg, herunder projektledelse og kontraktstyring Budgetlægning og økonomiopfølgning ... Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.