Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • Centerleder til CSU-Slagelse, Slagelse Kommune
  Centerleder til CSU-Slagelse Slagelse Kommune Slagelse Kommune søger en dedikeret og visionær centerleder til CSU-Slagelse. CSU-Slagelse skal have ny leder, da vores leder gennem 16 år har valgt at gå på pension. Har du solid ledelseserfaring, indlevelse og handlekraft, værner du om et positivt arbejdsmiljø og har du lyst til at stå i spidsen for 80 engagerede medarbejdere, der arbejder og brænder for, at støtte borgere med funktionshæmning i at kunne deltage aktivt i samfundslivet? Så er det dig, vi søger som vores nye centerleder for CSU-Slagelse! CSU-Slagelse er en velfungerende virksomhed under Center for Handicap og Psykiatri i Slagelse Kommune. Vi består af en kommunikationsafdeling (høre, syn, kommunikation, læse og psykiatri), en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) og en udviklingsenhed. ... Read more »
 • Biblioteksmedarbejder, UU Vestsjælland Syd
  Biblioteksmedarbejder Antvorskov Skole søger snarest muligt en biblioteksmedarbejder til skolens pædagogiske læringscenter. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Speciallæge i kirurgi til Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Speciallæge i kirurgi til Slagelse Sygehus Erfaren speciallæge i kirurgi til den Regionale fællesvisitation for kirurgi samt til arbejde med opgaver relateret til visitation og... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Tandplejer, Vestsjællands Tandlægecenter
  Tandplejer Vestsjællands Tandlægecenter, Slagelse Kunne du tænke dig at arbejde på en klinik, hvor patienterne tilbydes den mest optimale behandling for at sikre, at tandsættet behandles som helhed på den mest forsvarlige måde? Så benyt muligheden for at komme i betragtning til en stilling som Tandplejer på Vestsjællands Tandlægecenter. Vestsjællands Tandlægecenter er en unik tandklinik. Hos os får du mulighed for at være med til at opbygge og forme den måde, vores patienter oplever det at komme på klinikken på. Dit ansvar vil blive at: sikre venlig og imødekommende modtagelse og behandling af patienterne. gennemføre undersøgelser på klinikkens patienter. tilrettelægge behandlingsforløb for patienterne inden for dit fagområde. ... Read more »
 • Pædagog til lukket Retspsykiatrisk afsnit SL10, Psykiatrisygehuset Slagelse, Region Sjælland
  Pædagog til lukket Retspsykiatrisk afsnit SL10, Psykiatrisygehuset Slagelse Vi mangler en kompetent og nysgerrig pædagog på SL10, Afdeling for Retspsykiatri. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Opvågningssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Opvågningssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus Vil du være med til at udvikle vores nye aktiviteter. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Medarbejder til Toftens §85 team, UU Vestsjælland Syd
  Medarbejder til Toftens §85 team Forsorgshjemmet Toften søger medarbejder til §85, da en af vores gode medarbejdere flytter fra Sjælland. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Pædagog til Storebæltskolen, UU Vestsjælland Syd
  Pædagog til Storebæltskolen Storebæltskolen er en specialskole, der tilbyder vidtgående specialundervisning efter folkeskolelovens § 20, stk. 2 for elever... Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Servicemedarbejder under 18 år til Food - Korsør, føtex
  Servicemedarbejder under 18 år til Food - Korsør Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om... føtex, Korsør føtex ... Read more »
 • Social Konsulent, SK REFLEKT ApS
  Social Konsulent SK REFLEKT ApS, Slagelse Søger du faglig udfordring, brænder for familie- og relationsarbejde - trives med forskelligartede specialpædagogiske opgaver? Er du en tydelig rollemodel for udsatte børn og unge, unge voksne samt familier, og kan du støtte og guide til hensigtsmæssige strategier? Grundet travlhed og spændende udvikling i virksomheden, søger Social Konsulenterne Reflekt en ny medarbejder. Social Konsulenterne Reflekt glæder sig til at møde dig, hvis du er uddannet pædagog, gerne behandlingsmæssig erfaring indenfor børn/familie og ungeområdet og/eller psykiatri. Eller har anden relevant socialfaglig uddannelse. er fagligt velfunderet, med gode skriftlige færdigheder, er fleksibel og kan lide at arbejde og handle selvstændigt. har en udpræget sans for at navigere sikkert og professionelt i mange miljøer. ... Read more »
 • Teamkollega til vidtgående specialundervisning, UU Vestsjælland Syd
  Teamkollega til vidtgående specialundervisning Storebæltskolen i Korsør søger pr. 1. november en lærer til vores mellemtrin. Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Tømrer, byggeleder eller entrepriseleder søges på Vestsjælland, JobTeam
  Tømrer, byggeleder eller entrepriseleder søges på Vestsjælland Vi har en forretningsidé til dig. Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Sorø JobTeam ... Read more »
 • Smed, maskinarbejder, CNC-operatør el. lign. søges på Vestsjælland, JobTeam
  Smed, maskinarbejder, CNC-operatør el. lign. søges på Vestsjælland Vi har en forretningsidé til dig. Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Sorø JobTeam ... Read more »
 • SSA`er til Plejecenter Lützensvej, UU Vestsjælland Syd
  SSA`er til Plejecenter Lützensvej En stilling som social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer om ugen er ledig til besættelse 1. november 2018, eller snarest muligt. Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • PRINCE2 Projektledelse – e-learning (start 17. sept.), Jobindex Kurser
  PRINCE2 Projektledelse – e-learning (start 17. sept.) Jobindex Kurser PRINCE2 er verdens mest udbredte projektmetode. Den benyttes af et utal af danske virksomheder og i det offentlige. PRINCE2 Online er en seks-ugers uddannelse, hvor du både får en certificering i PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner. Uddannelsen udbydes som e-learning, og du kan derfor få en projektlederuddannelse, uanset hvor du bor i landet. Det faglige indhold er på samme høje niveau som vores forløb med tilstedeværelsesundervisning – men bor du langt fra de store byer, er det nu meget nemmere at få en PRINCE2-certificering. ... Read more »
 • To SSA`er til Plejecenter Lützensvej, UU Vestsjælland Syd
  To SSA`er til Plejecenter Lützensvej Da en af vores kollegaer har valgt at læse videre til sygeplejerske, har vi en stilling som social- og sundhedsassistent i dagvagt 32 timer om... Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Pædagog til vores vuggestue på Søbjerggård Børnehus - 30 timer om ugen, UU Vestsjælland Syd
  Pædagog til vores vuggestue på Søbjerggård Børnehus - 30 timer om ugen Vuggestuen er en utrolig spændende arbejdsplads, som er en del af en stor integreret institution på ca. 135 børn. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Reddere til siddende sygetransport i Region Sjælland, Falck Danmark A/S
  Reddere til siddende sygetransport i Region Sjælland Falck Danmark A/S Reddere til siddende sygetransport i Region Sjælland Falck søger et antal reddere til siddende sygetransport, fordelt i byerne: Roskilde Næstved Køge Slagelse Din opgave bliver at køre patienter til og fra behandling. Kørslen udføres i almindelige sygetransportkøretøjer eller eventuelt i køretøjer med lift og trappelift. Falcks værdier er hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent, og disse efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vore opgaver på. Det er derfor særdeles vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier. ... Read more »
 • Pædagog til Halsebyvænget, UU Vestsjælland Syd
  Pædagog til Halsebyvænget Trives du med ansvar, selvstændig og teambaseret opgavevaretagelse? Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Mekaniker med ambitioner søges, Super Dæk Service
  Mekaniker med ambitioner søges Super Dæk Service, Slagelse Som FDM-kvalitetskontrolleret autoværksted, går vi altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer. Vi søger en serviceminded mekaniker der med tiden vil lidt mere indenfor faget. Så har du god forståelse for el og teknisk fejlfinding på alle bilmærker, kan du bruge dine hænder og skabe resultater i en alsidig og selvstændig hverdag, så vil Super Dæk Service Slagelse gerne satse en fremtid på dig. Vi viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse - Du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet. Dine opgaver vil bl.a. være: Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker. Brug af diverse testerer. Bistå afdelingslederen ved mekaniske tilbud. ... Read more »
 • Overlæge/afdelingslæge i pædiatri med akut pædiatri som fagområde, Børne- og Ungeafdelingen, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Overlæge/afdelingslæge i pædiatri med akut pædiatri som fagområde, Børne- og Ungeafdelingen, Slagelse Sygehus Vi søger en pædiatrisk overlæge (evt. afdelingslæge) med hovedansvarsområde indenfor almen og akut pædiatri. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Projektstyring i praksis med Scrum - E-learning (start 17. sept. i E-learning), Jobindex Kurser
  Projektstyring i praksis med Scrum - E-learning (start 17. sept. i E-learning) Jobindex Kurser Scrum er simpelt at forstå – men svært at implementere. Vi holder dig i hånden og guider dig fra den fundamentale forståelse af Scrum, til at kunne fungere som aktiv deltager i et Scrum Team eller til at være Scrum Master selv. Dette kursus giver dig fundamentet til begge dele. Og lidt til... Kurset er for dig, som ønsker at lære mere om agile udviklingsmetoder og projektledelse. Scrum er en af de mest udbredte og globalt anerkendte agile udviklingsmetoder inden for projektledelse. Alle firmaer og projekter har en vis grad af kompleksitet og forandring i opgavesammenhængen, og her er de lærte kompetencer relevante, også uagtet om den pågældende virksomhed anvender Scrum eller ej. ... Read more »
 • Valgmenighedspræst søges til Høve- Havrebjerg Valgmenigheder
  Valgmenighedspræst søges til Høve- Havrebjerg Valgmenigheder Høve og Havrebjerg Valgmenigheder i Vestsjælland søger en ny præst på ¾ tid. Høve Valgmenighed, Dalmose Jobindex ... Read more »
 • Fem dygtige og engagerede studentermedhjælpere til socialrådgiveruddannelsen i hhv. Nykøbing Falster, Slagelse og Roskilde, Professionshøjskolen Absalon
  Fem dygtige og engagerede studentermedhjælpere til socialrådgiveruddannelsen i hhv. Nykøbing Falster, Slagelse og Roskilde Professionshøjskolen Absalon På Professionshøjskolen Absalon har vi et klart ønske om, at vores studerende skal være i centrum. Vores faglige koordinatorer på uddannelsen, der sørger for at koordinere og planlægge uddannelsen, har en særlig vigtig rolle i forhold til, at vores studerende oplever, at de er sat i centrum gennem stærke rammer, sikker drift, forudsigelighed og høj faglig kvalitet. Vi søger nu tre dygtige og engagerede studentermedhjælpere, der kan understøtte vores faglige koordinatorer i henholdsvis Nykøbing F, Slagelse og Roskilde. Derudover søger vi to studentermedhjælpere, der kan understøtte vores uddannelsesleder i Nykøbing. Du vil som studentermedhjælper opleve stor variation af arbejdsopgaver og samarbejdspartnere. ... Read more »
 • Ansvarsfuld, moden og stabil kok søges
  Ansvarsfuld, moden og stabil kok søges Vi søger en kok på fuldtid til ansættelse snarest muligt. CAFÉ ZIGZAG ApS, Slagelse Jobcenter ... Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

Genrefoto: Carlos Chavez / Freeimages