Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • Ledende lægesekretær, Børne- og Ungeafdelingen i Slagelse, Region Sjælland
  Ledende lægesekretær, Børne- og Ungeafdelingen i Slagelse Børne- og Ungeafdelingen i Slagelse søger en ledende lægesekretær med tiltrædelse 1. juli 2019 eller snarest derefter. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Psykolog, Psykiatrisk Akutmodtagelse og Akutteam, Psykiatrisygehuset Slagelse, Psykiatrien Vest, Region Sjælland
  Psykolog, Psykiatrisk Akutmodtagelse og Akutteam, Psykiatrisygehuset Slagelse, Psykiatrien Vest Vil du være med i vores nye psykiatriske akutteam fra starten af og arbejde i vores akutområde? Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Fast stilling i matematik på Slagelse Gymnasium, Slagelse Gymnasium
  Fast stilling i matematik på Slagelse Gymnasium Vi søger fagligt dygtige og ambitiøse lærere som har lyst til og mod på at give Slagelse Gymnasiums elever den bedste undervisning, som vil... Slagelse Gymnasium, Slagelse Gymnasiejob.dk Read more »
 • Valdemarskilde Gods søger driftsleder til planteavl
  Valdemarskilde Gods søger driftsleder til planteavl Valdemarskilde Gods søger driftsleder, da vores driftsleder gennem 21 år har søgt nye udfordringer. Valdemarskilde Gods, Slagelse Valdemarskilde Gods Read more »
 • Dygtig sikringstekniker/låsesmed til vores afdeling i Slagelse, Certego A/S
  Dygtig sikringstekniker/låsesmed til vores afdeling i Slagelse Certego A/S I CERTEGO har vi travlt og med tiltrædelse hurtigst muligt, søger vi en dygtig sikringstekniker/låsesmed til vores afdeling i Slagelse. Du er uddannet eller har erfaring inden for el-arbejde, adgangskontrolsystemer, låsesystemer, eller videoovervågning, alternativt er du uddannet låsesmed. Vi tilbyder: Ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling. Arbejde med bl.a. mekaniske og elektroniske låseprodukter, ARX, Aptus, SMARTair, ABLOY, Aperio, Salto, Ruko CLIQ Remote m.m. Et afvekslende job i en professionelt drevet virksomhed med fokus på kvalitet og høj kundeservice. Read more »
 • Sælger Nat - 64273, Circle K Danmark A/S
  Sælger Nat - 64273 Et meget ansvarsfuldt- og selvstændigt job, hvor du primært er alene på vagt, i de sene aften- og nattetimer. Circle K Korsør, Korsør Jobcenter Read more »
 • Detailhandelskoordinator i Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Erhvervscenter A/S
  Detailhandelskoordinator i Slagelse Erhvervscenter Har du lyst til at arbejde med detailhandel på et strategisk niveau og deraf med detailhandelsudviklingen i Slagelse Kommune, så er denne... SLAGELSE ERHVERVSCENTER A/S, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Vikar søges til opholdssted for børn og unge
  Vikar søges til opholdssted for børn og unge Vi søger vikar til pædagogisk arbejde på op- holdssted for børn og unge mellem 10 og 20 år. Opholdsstedet Lille Valbygård, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Lærer til Antvorskov Skole, UU Vestsjælland Syd
  Lærer til Antvorskov Skole Faglig skole med et fælles fokus på læringsledelse og udvikling af læringsmiljøer for alle søger dygtige og udviklingsorienteret lærer. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Daglig leder, Kontinensforeningen
  Daglig leder Kontinensforeningen Kontinensforeningen søger en ny daglig leder. Foreningen har til formål at varetage interesser for urin- eller afføringsinkontinente voksne og børn og at bryde tabuet omkring lidelsen. Foreningen arbejder med rådgivning om forebyggelse og målrettet kendskab til udredning og behandling af inkontinens. Vores daglige leder har valgt at vende tilbage til sit arbejde som fysioterapeut på fuld tid og vi søger en ny til at varetage jobbet i Kontinensforeningen. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med en stor kontaktflade til patienter med inkontinens og deres pårørende/pressen/digitale og trykte medier/politikere/kommuner/regioner for bare at nævne en del; og altid med opbakning fra bestyrelsen i Kontinensforeningen. Read more »
 • PRINCE2 Projektledelse – e-learning (start 15. juli), Jobindex Kurser
  PRINCE2 Projektledelse – e-learning (start 15. juli) Jobindex Kurser PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer. Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2. Read more »
 • Smed til spuns arbejde
  Smed til spuns arbejde Hos Aaskov Smede & Montage udfører vi alt smedearbejde for både private og erhverv. Aaskov v/Peter Brudsø Aaskov, Vemmelev Jobcenter Read more »
 • (genopslag) Sygeplejerske eller anden relevant faggruppe med erfaring i, at arbejde med DAT og/eller patienter med selvskadende adfærd, Region Sjælland
  (genopslag) Sygeplejerske eller anden relevant faggruppe med erfaring i, at arbejde med DAT og/eller patienter med selvskadende adfærd Vi har i samarbejde med Slagelse og Ringsted kommuner fået midler til at etablere en indsats, der dels skal sikre nedbringelse af tvang i... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Pædagog til udskolingen på Rosenkilde Skole, Slagelse Kommune
  Pædagog til udskolingen på Rosenkilde Skole Autisme Center Vestsjælland, Slagelse Rosenkilde Skole er en intern specialskole, som er en del af Autisme Center Vestsjælland. Vi har i øjeblikket 120 elever. Skolen tilbyder vidtgående specialundervisning efter Folkeskolelovens § 20.2 til børn og unge mellem 6-18 år. Skolen går fra 0.-10. klasse. En del af skolens profil er at vi er en skole med stort fokus på udeskoleelementet som en fast del af vores fagforløb. Det vil sige, at i hvert undervisningsforløb foregår dele af forløbet uden for klasserummet. Vi søger en pædagog, der kan være med til at understøtte udeskoletanken. Rosenkilde Skole er en velfungerende skole med et godt fagligt miljø, engagerede forældre og kompetente medarbejdere. Vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab og et arbejde, hvor der forventes, at du undrer dig og spørger ind til noget, du måske ikke forstår, og hvor gensidig respekt for elever og kollegaer er essentielt. Read more »
 • Introduktionsstilling i Intern Medicin, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Introduktionsstilling i Intern Medicin, Slagelse Sygehus To introduktionsstillinger i Intern medicin er ledig til besættelse 01.09.19 eller efter aftale på Medicinsk Afdeling 1 i Slagelse med... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Sygeplejerske til Afsnit for lungesygdomme på Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Sygeplejerske til Afsnit for lungesygdomme på Slagelse Sygehus Har du lyst til akut sygepleje i et trygt og godt arbejdsmiljø? Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Souschef med klinisk koordinatorfunktion til Afsnit for Hormonsygdomme, Region Sjælland
  Souschef med klinisk koordinatorfunktion til Afsnit for Hormonsygdomme Afsnit for Hormonsygdomme søger en sygeplejerske med lyst til at være vores 2. souschef med lyst til daglig ledelse i tæt samarbejde med... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Centersygeplejerske til Møllebakken, UU Vestsjælland Syd
  Centersygeplejerske til Møllebakken Møllebakken søger pr. 1. august, eller efter aftale, en ny centersygeplejerske, da vores tidligere centersygeplejerske er gået... Slagelse Kommune, Boeslunde Jobcenter Read more »
 • Social- og sundhedsassistenter til midlertidige pladser på Blomstergården, UU Vestsjælland Syd
  Social- og sundhedsassistenter til midlertidige pladser på Blomstergården Har du lyst til at være en del af et tværfagligt team med 24 midlertidige pladser, så har vi to ledige stillinger fra 1. august... Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Mekanisk Konstruktør til palleteringsløsninger, BILA A/S
  Mekanisk Konstruktør til palleteringsløsninger DAN Palletiser A/S, Vemmelev Vil du være med til at skabe de mest innovative palleteringsløsninger til internationale industri kunder? Du bliver en del af teamet i mekanisk konstruktion, som i dag tæller tre medarbejdere – vi håber du bliver den fjerde. Du får et tæt dagligt samarbejde og sparring med dit projektteam, der primært består af projektledere, programmører og montører. Desuden vil du over tid også komme til at samarbejde direkte med kunden. Dine opgaver Udarbejdelse og design af kundespecifikke palleteringsanlæg i Inventor Udarbejde samlingstegninger og layout Udarbejde styk- og reservedelslister Vi tilbyder dig en dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, derfor gør vi vores yderste for at skabe optimale rammer for din udvikling både fagligt og personligt. Read more »
 • Lærer til udskolingen på Rosenkilde Skole, Slagelse Kommune
  Lærer til udskolingen på Rosenkilde Skole Autisme Center Vestsjælland, Slagelse Rosenkilde Skole er en intern specialskole, som er en del af Autisme Center Vestsjælland. Vi har i øjeblikket 120 elever. Skolen tilbyder vidtgående specialundervisning efter Folkeskolelovens § 20.2 til børn og unge mellem 6-18 år. Skolen går fra 0.-10. klasse. Alle eleverne på Rosenkilde Skole har en autismediagnose, og vi har på skolen elever fra hele autismespektret. Vores skoletilbud er til elever, der har brug for en specialpædagogisk tilgang. Den undervisning, vi tilbyder, er særligt tilrettelagt - nogle gange én til én, andre gange undervises i små grupper. En klasse i udskolingen er oftest bestående af 5 til 8 elever. I alle klasser er der tilknyttet tre medarbejdere, bestående af lærere og pædagoger og pædagogmedhjælpere. Read more »
 • Group Technical Account Manager TKAM, Grundfos A/S
  Group Technical Account Manager TKAM Grundfos A/S, Bjerringbro Do you have a professional approach to customers’ technical staff and know what it takes to serve a Multinational OEM customer or their 1’st Tier system builders with complex and multicultural matrix interfaces across the value chain? Are you outgoing, and do you have the drive and experience to ensure your counterparts get a unique technical support? As TKAM you will pair up with the Group Key Account Managers (GAMs) in our team to serve the customers’ technical interfaces, typical R&D, Project management, Quality, Test and Specification functions. The goal is to ensure Grundfos is continuously engaged in the customers’ specification and road mapping activities, and through a close customer collaboration providing the best on most competitive pump solution to their applications. Your technical expertise and customer support makes Grundfos the obvious choice and preferred advisor for our Group key account customers. Read more »
 • Sygeplejerske til kolorektalt team på mave-tarm og karkirurgisk sengeafsnit, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Sygeplejerske til kolorektalt team på mave-tarm og karkirurgisk sengeafsnit, Slagelse Sygehus Vi har et par sygeplejersker, der snart går på barsel, så ønsker du at arbejde i en afdeling med fokus på det gode arbejdsmiljø og... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Afdelings- eller overlæge til ambulatorie for gigt- og bindevævssygdomme, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Afdelings- eller overlæge til ambulatorie for gigt- og bindevævssygdomme, Slagelse Sygehus Medicin 1 på Slagelse Sygehus søger en afdelings- eller overlæge til ambulatorie for gigt- og bindevævssygdomme (reumatologi), og... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Frisk `Spørg-mig`-assistent med madglæde søges!
  Frisk `Spørg-mig`-assistent med madglæde søges! Vi søger en frisk piccoline med et smittende humør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Slagelse Ofir Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

Genrefoto: Carlos Chavez / Freeimages

Opdateret den