Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • 3 klinikassistenter til Slagelse Kommunale Tandpleje, UU Vestsjælland Syd
  3 klinikassistenter til Slagelse Kommunale Tandpleje Stillingerne er på 37 timer/uge med tiltrædelse 1. maj eller efter aftale. Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter Read more »
 • Er HR lige dig og er du frisk på udfordringer, så har vi jobbet, Forsvaret
  Er HR lige dig og er du frisk på udfordringer, så har vi jobbet Ser du dig selv arbejde i et spændende miljø med både civile og militære kolleger? Forsvaret, Korsør Forsvaret Read more »
 • Undervisere til Fagligt BOOST
  Undervisere til Fagligt BOOST Vi har travlt og søger dygtige undervisere i Fagligt BOOST i området omkring Slagelse og Næstved. Fagligt BOOST, Næstved, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Er HR lige dig og er du frisk på udfordringer, så har vi jobbet, Forsvaret
  Er HR lige dig og er du frisk på udfordringer, så har vi jobbet Ser du dig selv arbejde i et spændende miljø med både civile og militære kolleger? Forsvaret, Korsør Forsvaret Read more »
 • Studieleder til videreudvikling af uddannelsesmiljøet i Zealand (Slagelse)
  Studieleder til videreudvikling af uddannelsesmiljøet i Zealand (Slagelse) Vi søger en engageret og struktureret studieleder til uddannelserne i Slagelse. Erhvervsakademi Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Tjenervikar til Slagelse søges for kunde
  Tjenervikar til Slagelse søges for kunde Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Vikar og Gastronomi IVS, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Scientific Program Manager (m/f/d; Ph.D.), Taconic Biosciences A/S
  Scientific Program Manager (m/f/d; Ph.D.) Taconic Biosciences A/S An exciting opportunity to make a difference in human health by providing the best, most relevant mouse and rat models to researchers in the life science community is currently available. As a Scientific Program Manager (m/f/d; Ph.D.) at Taconic Biosciences you work in a team-based environment to identify and cultivate target customers and markets and to provide high-quality solutions to a growing client-base. Your main tasks will be to: Articulate Taconic’s industry-leading capabilities and value in the space of scientific services for genetically engineered rodent models Provide creative solutions for customers that leverage Taconic’s extensive toolbox to deliver mutual value for both customers and Taconic through complete, compelling, and feasible technical and business solutions Read more »
 • Studieleder til videreudvikling af uddannelsesmiljøet, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi S/I
  Studieleder til videreudvikling af uddannelsesmiljøet Zealand - Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse Vi søger en engageret og struktureret studieleder til uddannelserne i Slagelse. Som studieleder i Slagelse indgår du i en ledelsesgruppe bestående af akademichefen og to studieledere. Du får mulighed for at præge udviklingen lokalt, og sikre at Erhvervsakademiets undervisere også fremover har et stærkt udviklings- og erhvervsfokus. Dine arbejdsopgaver ansvarlig for planlægning af undervisning ansvarlig for delbudgetter og økonomistyring ansvarlig for undervisernes kompetenceudviklingsplaner - herunder bl.a. MUS og adjunktforløb prioritering, fordeling og løbende opfølgning på underviserressourcer Read more »
 • Kompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdelinger i Søborg, Slagelse og Odsherred, SamFocus
  Kompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdelinger i Søborg, Slagelse og Odsherred SamFocus SamFocus søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Er du struktureret, ansvarsfuld, forandringsvillig og drives af udfordringer, kan SamFocus være stedet for dig. Brænder du for at arbejde med mennesker, kan SamFocus tilbyde dig en spændende og konstant udviklende stilling. Som coach bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret hold, der arbejder målrettet med ressourcesvage kandidater. Der arbejdes ’’hands-on’’ og proaktivt på, at kandidaterne bliver klar til at tage ansvar for egen situation, og resultatet er, at de kan genindtræde på arbejdsmarkedet eller gennemføre en uddannelse. Read more »
 • Sygeplejerske til dagvagt, Plejecenter Antvorskov
  Sygeplejerske til dagvagt Plejecenter Antvorskov Plejecentret Antvorskovs hjemmepleje søger: Sygeplejerske til dagvagt: Vi søger en sygeplejerske, der kan og har lyst til at varetage diverse sygeplejeopgaver hos borgere i eget hjem. Vi tilbyder et selvstændigt og afvekslende job med mange komplekse opgaver i borgerens eget hjem, som altid foregår i et tæt og ligeværdigt samarbejde med gruppens SSH’ere & SSA’ere. Vi tilbyder: En velfungerende og ordentlig arbejdsplads Dygtige og engagerede kollegaer Mulighed for personlig udvikling Read more »
 • Scrum Master Certified - Online kursus (start 11. marts), Jobindex Kurser
  Scrum Master Certified - Online kursus (start 11. marts) Jobindex Kurser Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified. Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring. Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet af vejen, samt sikre at alle processer bliver overholdt. Read more »
 • AMBITIØSE REVISORELEVER, Dansk Revision A/S
  AMBITIØSE REVISORELEVER Dansk Revision A/S Kan du se dig selv sammen med 20-30 andre elever inden for regnskab og revision? Som revisorelev får du en 2-årig skræddersyet uddannelse i et stærkt professionelt miljø på et af Dansk Revisions kontorer. Du kommer fra første dag til at løse kundeopgaver inden for bogføring, skat og moms, regnskab og revision. Vi sørger selvfølgelig for en grundig introduktion, og i løbet af det 2-årige forløb vil du være cirka 6 uger på elevskolen i Aarhus. Her får du undervisning sammen med Dansk Revisions andre elever. "Du får tilknyttet en mentor, som tager dig under armen og sørger for, at du har det godt og får svar på alle dine spørgsmål. Men i det daglige kan du ikke mærke, at du er elev – der er du en del af teamet som alle andre". – Peter. Read more »
 • MECHANICAL ENGINEER, R&D, Freltec
  MECHANICAL ENGINEER, R&D O’Sullivan Consulting recruiting on behalf of Frese A/S i Slagelse Frese has experienced double-digit growth rates over the past five years. We are now prepared to pursue an exciting growth strategy within all segments. To succeed we need new engineers in our R&D department. This position as mechanical engineer is one of them. You will have a challenging role as a key player within new and existing projects. will develop professionally. The products are advanced fluid and thermodynamic products that control pressure and flow of liquids. This may sound simple, but fortunately it isn’t, as we are constantly pushing the limits for what is possible. We expect you to bring know-how and experience to the job. At the same time, we don’t expect you to be able to do everything from day one. We, therefore, provide a thorough training program. In return we expect you to be technically sharp, persistent and curious. Read more »
 • Kokkevikar til Slagelse søges for kunde
  Kokkevikar til Slagelse søges for kunde Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Vikar og Gastronomi IVS, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Klinisk ansvarlig sygeplejerske med souscheffunktion, Region Sjælland
  Klinisk ansvarlig sygeplejerske med souscheffunktion Er du erfaren inden for det endoskopiske speciale og vil du arbejde med sygeplejefaglig ledelse tæt på patienten, så er det måske dig vi... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Read more »
 • Kantbukker, 4-dages uge aftenhold, Kelly Services Danmark
  Kantbukker, 4-dages uge aftenhold Kunne du tænke dig at blive en del af en stor global virksomhed med et tæt samarbejde, hvor der produceres kunde specifikke løsninger? Kelly Services, Slagelse Kelly Services Read more »
 • Salgsingeniør, Freltec
  Salgsingeniør O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S Frese er på en spændende rejse med nye forretningsområder inden for Marine & Industri samt District Energy. Samtidig er den ’traditionelle’ ventilforretninger vokset med over 10% årligt de seneste fem år. Med virksomhedens nye vækststrategi skal de gode takter fortsætte på alle fronter. Du får en udfordrende og udviklende rolle som en del af HVAC-forretningen med ansvar for salg på Sjælland med særligt fokus på projekter og de rådgivende ingeniører på Sjælland. Du vil typisk være 4 dage om ugen hos kunder og samarbejdspartnere, og 1 dag på kontoret i Slagelse eller derhjemme. Du får ansvaret for salg og support over for entreprenører og rådgivende ingeniører, VVS-grossister og installatører med særligt fokus på de to første grupper. Read more »
 • Tandplejer til den regionale specialtandpleje, Region Sjælland
  Tandplejer til den regionale specialtandpleje Region Sjælland Erfaren og engageret tandplejer søges til den regionale specialtandpleje. Er du klar til nye udfordringer på en klinik, der værdsætter samarbejde og fællesskab - så er du måske vores nye tandplejer. Vi har et stigende antal borgere visiteret til vores tandpleje, og vi har derfor brug for flere kompetente kræfter til at løfte opgaven. Den regionale specialtandpleje er et specialiseret tandplejetilbud til personer, der pga. psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse ikke kan benytte de almindelige tandplejetilbud (hos private tandlæger, eller i den kommunale børne- og ungdomstandpleje og omsorgstandpleje). Read more »
 • Supply Chain Assistant til Labofa A/S, Labofa A/S
  Supply Chain Assistant til Labofa A/S Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed i vækst? Labofa A/S, Vemmelev Labofa A/S Read more »
 • Vi søger en dygtig gardinsælger/montør til ansættelse hurtigst muligt, Holberg Gulve ApS
  Vi søger en dygtig gardinsælger/montør til ansættelse hurtigst muligt Holberg Gulve ApS, Slagelse Garant er Danmarks førende butikskæde for gulve, tæpper og gardiner. Vi har stor succes med vores koncept, hvor kvalitet, stil og professionel rådgivning er i højsædet. Vi forventer: Branchekendskab eller erfaring fra beslægtet branche. Sans for farver og boligindretning. Du er serviceorienteret og i stand til at vejlede kunderne til det rette valg. Til gengæld kan vi tilbyde en god og inspirerende arbejdsplads med mange udfordringer, gode kolleger, ordnede arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer. Read more »
 • Er du tømrer, innovativ og stolt af dit fag?
  Er du tømrer, innovativ og stolt af dit fag? Brænder du for håndværkerfaget, og har hænderne rigtigt skruet på, er denne stilling måske noget for dig.Vi søger en dygtig og erfaren... Slagelse Ofir Read more »
 • Teamleder Vedligehold – Slagelse Mejeri, Arla Foods
  Teamleder Vedligehold – Slagelse Mejeri Arla Foods Kan du stå i spidsen for nogle dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste? Har du erfaringer fra drift og vedligehold af produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet hvor sikkerhed, kvalitet, effektivitet og performance er nøgleord? Med reference til vedligeholdelseschefen bliver du teamleder for ca. 20 kompetente og selvstændige kollegaer i vedligeholdelsesafdelingen samt eksterne leverandører. Din opgave bliver at lede og udvikle teamet, så vi bliver endnu bedre til at løse udfordringerne. Du sikrer med en involverende ledelsesstil og til tider ”hands on”, at der er fokus på sikkerhed og kvalitet samt en god oppetid på vores produktionsudstyr via forebyggende vedligehold og koordinering med vores vedligeholdelsesplanlægger samt interne kunder, så udfordringer løses bedst muligt for alle. Read more »
 • BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, FJERNVARME, Freltec
  BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, FJERNVARME O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S i Slagelse Tør du have ansvaret for salg af en helt ny IoT-applikation, der adresserer en række af fjernvarmeselskabernes udfordringer? Den foreløbige interesse har været overvældende. Kan du bidrage med input til at videreudvikle vores ”Remote Flow Control as a Service”-platform samt og repræsentere Freses øvrige ventilprogram? Interessen for de nye IoT-applikationer til fjernvarmeselskaber er enorm. Freses R&D Manager og Group Marketing Director har været på road trips og besøgt danske fjernvarmeselskaber. Udviklingsprojektet har resulteret I en række ”Proof of Concept”-projekter, der er i gang. De to ledere er nu parate til at overdrage tøjlerne til en ny Business Development Manager. Read more »
 • Visual Merchandiser – elev, H&M HENNES & MAURITZ A/S
  Visual Merchandiser – elev H&M HENNES & MAURITZ A/S Er du klar til en udfordrende karriere i vores energiske virksomhed, hvor inspirerende shoppingoplevelser og den nyeste mode er i centrum? Start din karriere i detailbranchen med en Visual Merchandiser-uddannelse i H&M. Vi tilbyder en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og endeløse muligheder for personlig og professionel udvikling. Som Visual Merchandiser-elev i H&M bliver du en vigtig del af teamet og prøver kræfter med alt det arbejde, vi udfører for at give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse og skabe imponerende salgsresultater. Dine vigtigste opgaver er at: Altid være på forkant med H&M’s nyeste kollektioner og salgsaktiviteter – du er med til at sikre, at stylingen i både vinduer og indoor er i top! Bidrage til at sikre H&M’s visuelle identitet igennem en kommerciel varepræsentation – du samarbejder med butikkens team for at levere høj kvalitet i varehåndtering Read more »
 • Sales Advisor Elev, H&M HENNES & MAURITZ A/S
  Sales Advisor Elev H&M HENNES & MAURITZ A/S Er du klar til en udfordrende karriere i vores energiske virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum? Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i H&M. Vi tilbyder en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og endeløse muligheder for personlig og professionel udvikling. Som elev i H&M bliver du en vigtig del af teamet og prøver kræfter med alt det arbejde, vi udfører for at give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse og skabe imponerende salgsresultater. Dine vigtigste opgaver er at: Yde nærværende og indbydende kundeservice ved kassen, på salgsarealet og i prøverummet Håndtere nye varer hurtigt og effektivt hver dag – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af dit daglige arbejde Udvikle din forståelse for H&M’s brand, salg, drift og produkter igennem hele din uddannelse Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

Genrefoto: Carlos Chavez / Freeimages

Opdateret den