Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • Konditor, Comwell
  Konditor Comwell Korsør I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Samtidig bliver du en del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens. Arbejdsopgaver: Tilberedning af kager, brød og desserter Være idérig og kreativ Grundtilberedninger ... Read more »
 • PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 12. nov.), Jobindex Kurser
  PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 12. nov.) Jobindex Kurser PRINCE2 er verdens mest udbredte projektmetode. Den benyttes af et utal af danske virksomheder og i det offentlige. PRINCE2 Online er en seks-ugers uddannelse, hvor du både får en certificering i PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner. Uddannelsen udbydes som e-learning og du kan derfor få en projektlederuddannelse, uanset hvor du bor i landet. Det faglige indhold er på samme høje niveau, som vores forløb med tilstedeværelsesundervisning – men bor du langt fra de store byer, er det nu meget nemmere at få en PRINCE2-certificering. ... Read more »
 • Få en elevuddannelse der kombinerer salg og ledelse i Danmarks største og førende møbelkoncern, IDdesign a/s
  Få en elevuddannelse der kombinerer salg og ledelse i Danmarks største og førende møbelkoncern IDdesign a/s Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet? Bliver en del af en stor koncern med et hav af spændende karrieremuligheder? Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert? Får ledelsesfaget ”Salgsledelse”, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau? Så grib muligheden og bliv vores salgselev hos ILVA eller IDEmøbler! Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse, med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af koncernens elever bliver undervist på Himmerland Golf & Spa Resort. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken. ... Read more »
 • Socialrådgiver/socialformidler til afdeling Børn og Unge, Slagelse Kommune
  Socialrådgiver/socialformidler til afdeling Børn og Unge Slagelse Kommune Er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler, og har du lyst til myndighedsarbejdet i Afdeling for Børn og Unge i Center for Børn og Unge? Har du lyst til at være med på holdet i en organisation, der er i gang med en positiv faglig udvikling, så er det lige dig, vi har brug for, hvis du brænder for myndighedsopgaven på børne- og ungeområdet. Vi mangler en ny kollega, som er uddannet socialrådgiver eller socialformidler med interesse for det specialiserede børne- og ungeområde, og hvis kerneopgave bliver at undersøge og iværksætte foranstaltninger for børn og unge, herunder foranstaltninger uden samtykke. ... Read more »
 • Har du lyst til at være praktiserende speciallæge i en stor by på Vestsjælland?
  Har du lyst til at være praktiserende speciallæge i en stor by på Vestsjælland? Da der nu bliver en ledig kapacitet, opslår Regionen en fuldtidspraksis i neurologi, som ønskes placeret i Slagelse Kommune. Arbejdsgiver ikke oplyst, Slagelse Arbejdsgiver ikke oplyst ... Read more »
 • Ernæringsassistentelev til Madservice Skovvang, UU Vestsjælland Syd
  Ernæringsassistentelev til Madservice Skovvang Vi er et produktionskøkken beliggende i Slagelse kommune. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Kardiologer søges til længerevarende vikariater på Næstved- og Slagelse Sygehus
  Kardiologer søges til længerevarende vikariater på Næstved- og Slagelse Sygehus Vi søger lige nu specialister i kardiologi til henholdvis Næstved- og Slagelse Sygehus. Næstved, Slagelse Medicotrust ... Read more »
 • Kommunikationslærer til vidtgående specialundervisning - Storebæltskolen, UU Vestsjælland Syd
  Kommunikationslærer til vidtgående specialundervisning - Storebæltskolen Storebæltskolen søger pr. 1. januar en kommunikationslærer til vores ASK-tilbud som består af to ASK-klasser (Alternativ Supplerende... Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Vil du gøre en forskel for sårbare familier i Slagelse?, Røde Kors
  Vil du gøre en forskel for sårbare familier i Slagelse? Lige nu søger vi nye frivillige til vores Familiegruppe, der mødes hver 14. dag til hyggeligt og meningsfyldt samvær. Røde Kors, Slagelse frivilligjob.dk ... Read more »
 • Teamkollega til vidtgående specialundervisning, UU Vestsjælland Syd
  Teamkollega til vidtgående specialundervisning Storebæltskolen i Korsør søger pr. 1. Slagelse Kommune, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Salgsmedarbejder til 7-Eleven Slagelse (ca. 12 timer pr. uge), DSB
  Salgsmedarbejder til 7-Eleven Slagelse (ca. 12 timer pr. uge) DSB Mads arbejder deltid i 7-eleven og fortæller om jobbet: ”På en almindelig dag, er der perioder med mange kunder og fart på og perioder, hvor det er mere roligt. Når der ikke er så mange mennesker, sørger vi for at rydde op og fylde varer op – og få talt med hinanden.” I jobbet som sælger får du et job hvor der er stor fleksibilitet, så du kan passe dine studier og du har mulighed for at bytte med dine kollegaer hvis det bliver nødvendigt. Vi lægger vægt på at holde nogle sociale arrangementer, der styrker sammenholdet. Vi skal have det sjovt, selvom vi har travlt. Du får selvfølgelig personalerabat på udvalgte produkter. ... Read more »
 • Sygeplejersker, MG-V
  Sygeplejersker MG-V søger for kunde i Faxe, Greve, Holbæk, Køge, Lejre, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Høje Taastrup, Vallensbæk og Fredensborg Vi søger sygeplejersker, så har du hjertet på rette sted, lyst til at gøre en forskel for borgere/patienter og er du parat til nye spændende og afvekslende opgaver, så se her: MG-V tilbyder dig: Fleksible arbejdstider Faglig og personlig udvikling Lønudbetaling hver 14. dag Attraktiv løn + pension ... Read more »
 • Butiksassistent under 18 år - Slagelse, Netto
  Butiksassistent under 18 år - Slagelse Som butiksassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse. Netto, Slagelse Netto ... Read more »
 • Specielarbejder, tømre, snedker, tagdækker
  Specielarbejder, tømre, snedker, tagdækker Vi søger en håndværker til service og vedligeholdelse af vores egne ejendomme og du vil indgå i et mindre team af håndværkere. FLA EJENDOMME 1, GREVE ApS, Bjæverskov, Ishøj, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Bioanalytiker med kendskab til PCR og bakteriologi til Klinisk Mikribiologksk Afdeling, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Bioanalytiker med kendskab til PCR og bakteriologi til Klinisk Mikribiologksk Afdeling, Slagelse Sygehus Vi ønsker at få besat en bioanalytikerstilling på 37 timer pr. uge fra 01.01.19 eller efter aftale. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Bioanalytiker eller sundhedsfaglig medarbejder til til Klinisk Biokemisk Afdeling, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Bioanalytiker eller sundhedsfaglig medarbejder til til Klinisk Biokemisk Afdeling, Slagelse Sygehus På Klinisk Biokemisk Afdeling vil vi hjertens gerne sætte rammen for dit gode arbejdsliv. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • To logopæder til CSU-Slagelse, UU Vestsjælland Syd
  To logopæder til CSU-Slagelse Kommunikationsafdelingen på CSU-Slagelse søger to barselsvikarer. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Ergoterapeut i vikariat til afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland
  Ergoterapeut i vikariat til afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse Er du ergoterapeut – og vil du være med til at gøre en forskel? Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter, MG-V
  Social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter MG-V søger for kunde i Faxe, Greve, Holbæk, Køge, Lejre, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Høje Taastrup, Vallensbæk og Fredensborg Vi søger social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter, så har du hjertet på rette sted, lyst til at gøre en forskel for borgere/patienter og er du parat til nye spændende og afvekslende opgaver, så se her: MG-V tilbyder dig: Fleksible arbejdstider Faglig og personlig udvikling Lønudbetaling hver 14. dag Attraktiv løn + pension ... Read more »
 • Kontorelever, Region Sjælland
  Kontorelever Region Sjælland Region Sjælland søger to engagerede kontorelever inden for specialet offentlig administration med opstart 01.02.19. Drømmer DU om en erhvervsuddannelse i en offentlig virksomhed, som kan være med til at bane vejen for din fremtidig karriere, så læs videre. Vi tilbyder dig En spændende og alsidig elevplads inden for to mulige områder – generel eller økonomi. Et varieret uddannelsesforløb med mange udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Et godt arbejdsmiljø og kompetente uddannelsesansvarlige, som er parate til at give dig den bedste oplæring undervejs i dit elevforløb. Mulighed for én uges studietur til Bruxelles. ... Read more »
 • Tandklinikassistentelev
  Tandklinikassistentelev Vi udfører alle former for behandlinger på klinikken og inddrager vores medarbejdere i behandlingerne. Tandlægeselskabet Slagelse Tandklinik ApS, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Kunderådgiver - Lokal Erhverv, Sydbank
  Kunderådgiver - Lokal Erhverv Sydbank, Slagelse Vi søger en dygtig, dynamisk og udadvendt kunderådgiver til Lokal Erhverv, meget gerne med lokalkendskab, der sammen med de øvrige 11 engagerede og dygtige medarbejdere vil være med til at udbygge vores privatforretning. Som kunderådgiver – Lokal Erhverv skal du: Yde en engageret og kompetent rådgivning overfor en spændende kundeportefølje bestående af mindre lokale erhvervsengagementer samt kunder i segmentet "de bedste privatkunder" Etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt og rådgivning Dække dine kunders behov for finansielle produkter ... Read more »
 • Pædagoger, Søholt
  Pædagoger Søholt, Skælskør Søholt er et familielignende socialpædagogisk opholdssted, der er godkendt til 8 børn/unge i alderen 12 til 18 år og 3 unge i alderen 18 til 23 år. Vi søger pædagoger, der har lyst til at arbejde med udsatte unge og kan yde en specialpædagogisk indsats på højt fagligt niveau. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold og et stærkt engagement i at gøre en forskel for børn og unge, som er udfordret på det personlige og sociale område. Vores forventninger til dig: Du er uddannet socialpædagog Du har erfaring med at arbejde med anbragte børn og unge Du må meget gerne have erfaring med at arbejde med børn og unge, der har udfordringer inden for autismespektret ... Read more »
 • Privatrådgiver, Sydbank
  Privatrådgiver Sydbank, Slagelse Som privatrådgiver i Slagelse bliver du en del af et stærkt team af dygtige og engagerede kolleger. Sparring, vidensdeling og humor er en naturlig del af hverdagen - og vi går ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning. Sydbank i Slagelse er en del af Sydbanks Område Sjælland og er kendetegnet ved høj performance, højt til loftet og masser af energi. Vi søger en dynamisk og udadvendt privatrådgiver, og din opgave bliver at dække dine kunders behov for finansielle produkter samt etablere og udbygge stærke kunderelationer gennem personlig kontakt. Desuden skal du deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter. ... Read more »
 • Kasseassistent deltid, Elgiganten A/S
  Kasseassistent deltid Vi søger nu en glad og smilende kasseassistent på deltid til at være den behagelige afslutning på vores kunders gode oplevelse i varehuset. Elgiganten A/S, Slagelse Elgiganten A/S ... Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

Genrefoto: Carlos Chavez / Freeimages

Opdateret den