Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • Salgselev til Nearfood - Slagelse, Bilka
  Salgselev til Nearfood - Slagelse Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Bilka, Slagelse Bilka ... Read more »
 • Postdoc position in potato disease management 1019263, Aarhus Universitet
  Postdoc position in potato disease management 1019263 Aarhus University, Faculty of Science and Technology, Department of Agroecology (http://agro.au.dk/en/) invites applications for a... Aarhus Universitet, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Godschaufførelev til Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, Forsvaret
  Godschaufførelev til Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution Kunne du tænke dig at være den nye elev som forsvaret ønsker at give en alsidig og spændende uddannelse indenfor godschauffør faget? Forsvaret, Korsør Forsvaret ... Read more »
 • Crew under 18 år - Slagelse
  Crew under 18 år - Slagelse Vil du også være en del af stjerneholdet? Carl's Jr., Slagelse Carl's Jr. ... Read more »
 • Miljømedarbejder med blik for grøn skibsfart, Søfartsstyrelsen
  Miljømedarbejder med blik for grøn skibsfart Søfartsstyrelsen, Korsør I Maritim Regulering og Jura søger vi en kollega med erfaring i beskyttelse af havmiljøet eller erfaring med miljøbeskyttelse generelt. Du skal arbejde med vores miljøindsats for grønnere skibsfart under den internationale konvention om beskyttelse af havmiljøet (MARPOL). Du bliver en del af vores stærke hold til at koordinere, fastlægge og forhandle vores arbejde i internationale fora og efterfølgende gennemføre reglerne. Hos os vil du skulle forhandle maritim miljøregulering, være med til at udarbejde og gennemføre reglerne og rådgive både internt og eksternt i forhold til søfartserhvervet og styrelsen om vores regler. Du skal deltage i betjeningen af vores direktion og håndtere sager til ministeren og Folketinget. Derudover bliver du en del af vores hold, som håndterer en bred vifte af spørgsmål inden miljøområdet med et tæt samarbejde med andre myndigheder og vores erhverv. ... Read more »
 • Støtteperson / Mentor
  Støtteperson / Mentor Støtteperson/mentor søges til 24-årig kvindelig studerende. Slagelse DUOS ... Read more »
 • Uddannet fast aftenvagt, Krontoft hjemmepleje
  Uddannet fast aftenvagt Drømmer du ikke bare om at få lov til at gøre en forskel, at få lov til at komme hos de samme borgere og få lov til at selv styre og præge... Krontoft hjemmepleje, Korsør Jobcenter ... Read more »
 • Vikar til undervisningen på kokkeuddannelsen i Slagelse, ZBC
  Vikar til undervisningen på kokkeuddannelsen i Slagelse Kokke- og Tjenerskolen på ZBC Slagelse søger en kokkefaglærer med høje, ambitioner og lyst til at oplære og uddanne vores elever til fremtiden. ZBC, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Ergoterapeut til lukket retspsykiatrisk afsnit SL10, Psykiatrisygehuset Slagelse, Region Sjælland
  Ergoterapeut til lukket retspsykiatrisk afsnit SL10, Psykiatrisygehuset Slagelse Vi søger ergoterapeut til sengeafsnit SL10, Regional Retspsykiatri i Slagelse. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Ergoterapeuti vikariat til intensivt afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland
  Ergoterapeuti vikariat til intensivt afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse Er du ergoterapeut – og vil du være med til at gøre en forskel? Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Psykologer til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland
  Psykologer til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrisygehuset i Slagelse Klinik for Traumatiserede Flygtninge søger to psykologer 37 t/u, som har lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Sundhedsfaglig visitator til 1-1-2 AMK-vagtcentralen, Præhospitalt Center, Slagelse, Region Sjælland
  Sundhedsfaglig visitator til 1-1-2 AMK-vagtcentralen, Præhospitalt Center, Slagelse Vi søger ny kollega til 1-1-2 AMK-Vagtcentralen. Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Social- og sundhedsassistenter til intensivt afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland
  Social- og sundhedsassistenter til intensivt afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse Er du social- og sundhedsassistent – og vil du være med til at gøre en forskel? Region Sjælland, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Bioanalytikere med erfaring i bakteriologi til Den regionale klinisk mikrobiologiske afdeling, Slagelse Sygehus
  Bioanalytikere med erfaring i bakteriologi til Den regionale klinisk mikrobiologiske afdeling, Slagelse Sygehus Vi ønsker at få besat to ledige bioanalytikerstillinger på 37 timer pr. uge fra 01.02.19 eller snarest derefter. Slagelse Sygehus, Slagelse Sundhedsjobs.dk ... Read more »
 • Ergoterapeut og diætist til Center for Sundhed og Ældre, UU Vestsjælland Syd
  Ergoterapeut og diætist til Center for Sundhed og Ældre På plejecentrene er måltiderne det naturlige sociale samlingspunkt. Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter ... Read more »
 • Tekniker/reparatør til en Danmarks førende fødevareproducenter, Hartmanns A/S
  Tekniker/reparatør til en Danmarks førende fødevareproducenter Hartmanns A/S søger for Bähncke i Skælskør Til en af Danmarks førende producenter indenfor tilbehør til fastfoodsektoren søger Hartmanns A/S for Orkla Foods, Bähncke i Skælskør en ny medarbejder til teknisk afdeling. Den overordnede opgave for teknisk afdeling er at fejlfinde, servicere, drifte og vedligeholde Bähnckes produktionsudstyr. Vi ser gerne du har en mekanisk baggrund som f.eks. smed/maskinarbejder/maskinreparatør, at du har forståelse for det automatiske og helst med erfaring indenfor maskin- og procesanlæg. Virksomheden tilbyder et spændende og alsidigt job på en stor arbejdsplads med en god og uformel tone. Du bliver en del af et team under teknisk afdeling, der respekterer hinandens faglighed og vidensdeler indbyrdes. Et job med mulighed for personlig og faglig udvikling, helt op til egne evner og din indsats. En attraktiv løn med pensionsordning i henhold til overenskomst. ... Read more »
 • Slagelse - Vil du gøre en forskel for et anbragt barn?
  Slagelse - Vil du gøre en forskel for et anbragt barn? Mentorordning - Lær for Livet er et landsdækkende læringsprogram for anbragte børn. Lær for Livet, Slagelse frivilligjob.dk ... Read more »
 • Bioanalytikere med erfaring i bakteriologi til Den regionale kliniske mikrobiologiske afdeling, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Bioanalytikere med erfaring i bakteriologi til Den regionale kliniske mikrobiologiske afdeling, Slagelse Sygehus Region Sjælland Vi ønsker at få besat to ledige bioanalytikerstillinger på 37 timer pr. uge fra 01.02.19 eller snarest derefter. Vi er en afdeling i løbende udvikling og har brug for to engagerede bioanalytikere, der vil være med på holdet hos en af Danmarks førende kliniske mikrobiologiske afdelinger. Stillingen er primært indenfor det klassiske bakteriologiske område med aflæsning af agarplader. Der indgår desuden få PCR-analyser på fx GeneXperten, da de er en del af opgaverne i vagtberedskabet samt udsåning på WASP. ... Read more »
 • International Graduate - Marketing/Communication, Lidl Danmark K/S
  International Graduate - Marketing/Communication Lidl Danmark K/S Som International Graduate i Marketing bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. I Marketing- og Kommunikationsafdelingen arbejder vi både strategisk og taktisk med marketing, branding og kommunikation. Hvert år udvikler vi en række projekter, kampagner, og events, som understøtter vores overordnede strategi. Det er her, at du kommer ind i billedet. Du vil som Graduate i Marketing- og Kommunikationsafdelingen få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at arbejde med above and below the line marketing og kommunikation samt stå i spidsen for egne projekter. Kort sagt har vi et bredt udsnit af faglige udfordringer klar til dig. ... Read more »
 • International Graduate - Digital, Lidl Danmark K/S
  International Graduate - Digital Lidl Danmark K/S Som International Graduate i Digital bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl. I Digital arbejder vi målrettet med at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem vores digitale aktiviteter. Du vil som Graduate i Digital få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande. ... Read more »
 • International Graduate - HR, Lidl Danmark K/S
  International Graduate - HR Lidl Danmark K/S Som International Graduate i HR bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Du er passioneret omkring HR, og du kæmper for at nå dine egne samt organisationens mål. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl. Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland. ... Read more »
 • International Graduate - Facility Management, Lidl Danmark K/S
  International Graduate - Facility Management Lidl Danmark K/S Som International Graduate i Facility Management bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl. I Facility Management vil en stor del af dit arbejde gå med at håndtere de mangeartede opgaver inden for bl.a. drift og vedligehold af vores ejendomme, hvor dit primære fokus vil være optimering, energiledelse, økonomisk overblik af ejendomsporteføljen og kommunikation med ejendomskontorerne, direktionen og kolleger. ... Read more »
 • International Graduate – Procurement, Lidl Danmark K/S
  International Graduate – Procurement Lidl Danmark K/S Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. Du vil lære at udvikle, koordinere og indkøbe en masse varer, som vores butikker, lagre og hovedkontor skal bruge for at fungere optimalt. Opgaverne vil være meget forskelligartede og kan være alt fra udvikling af kasseterminaler, indkøb af kuglepenne, trucks eller firmabiler. Vi tilbyder en meget alsidig hverdag med konstant nye opgaver, hvor du dagligt vil arbejde sammen med kolleger fra andre afdelinger for at opnå en større omsætning, minimere omkostninger eller fastholde vores fantastiske personale. Størstedelen af opgaverne løses fra kontoret i Kolding, men der vil også opgaver ude af huset. ... Read more »
 • International Graduate - IT, Lidl Danmark K/S
  International Graduate - IT Lidl Danmark K/S Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. IT-afdelingen arbejder målrettet for at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem en digital transformationsstrategi, der løfter systemlandskabet til at være klar til fremtidens dagligvarehandel. I IT-afdelingen arbejder vi desuden med alt lige fra bruger-support, server- og netværksinfrastruktur og ERP-systemer til projekter, der relaterer sig til IT-sikkerhed. Du vil som Graduate i IT få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande. ... Read more »
 • International Graduate – Finance, Lidl Danmark K/S
  International Graduate – Finance Lidl Danmark K/S Som International Graduate i Finance bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra første dag. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl. Din arbejdsdag vil være præget af forskelligartede længere projekter inden for controlling-området, det regnskabsmæssige og finansielle område. Du vil lære at mestre de forskellige discipliner inden for det regnskabsmæssige område; herunder i afdelingerne for kreditorbogholderi, varebogholderi, finans og skatter/afgifter samt i business controlling; herunder varecontrolling, omkostningscontrolling og rapportering. ... Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

Genrefoto: Carlos Chavez / Freeimages