Ledige jobs i kommunen

Her finder du eksempler på ledige job i Slagelse, Korsør og Skælskør. Siden er i beta, hvilket betyder, at det er en test. Du kan selv søge direkte på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

 • Kommunaldirektør, Slagelse Kommune
  Kommunaldirektør Har du solid erfaring som topchef i en politisk ledet organisation? Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Business Controller, Freltec
  Business Controller O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S Erfaren, skarp og ambitiøs controller til international produktionsvirksomhed i Slagelse Stillingen som Business Controller er nyoprettet. Her vil du få en selvstændig og udviklende rolle med et internationalt ansvar i en ambitiøs industrikoncern. Dine tre hovedopgaver vil være: Udarbejdelse af periodiske analyser på forskellige segmenter samt udvikle digitale værktøjer til analyser og finansielle & operative rapporter samt aktiv deltagelse i strategi- og budgetudarbejdelsen i tæt samarbejde med Group CFO. Tæt sparring med og support af ledelsen i datterselskaberne, inkl. udarbejdelse af analyser, finansiel support, budgetudarbejdelse, controlling samt deltagelse i årsregnskabsafslutningen. Deltagelse i projekter omkring udvikling, optimering, dokumentering samt implementering af processer og procedurer, herunder medvirken til ”roll-out” af nyt ERP-system (Microsoft Dynamics NAV) til de større datterselskaber. ... Read more »
 • Dyrlæge til Veterinær ØST, Korsør, fødevarestyrelsen
  Dyrlæge til Veterinær ØST, Korsør VeterinærØST søger to dyrlæger med interesse for dyrevelfærd, veterinærmedicin, dyretransport, smitsomme sygdomme hos husdyr samt... Fødevarestyrelsen, Korsør Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Commercial Engineer – Marine & Industry, Freltec
  Commercial Engineer – Marine & Industry O’Sullivan Consulting is recruiting on behalf of Frese A/S in Slagelse International Sales role This Commercial Engineer position is a newly created role. You will play a vital role in the international marine & industry business segment that Frese is disrupting with its new product portfolio. As Commercial Engineer you will be the company’s face towards our international customers and will develop the business in collaboration with the Marine & Industrial Sales Team. Your primary tasks will be: Develop sales in selected regions with focus on dynamic technology towards the marine & industrial segment. Plan and execute costumer sales meetings with focus on promoting and selling the dynamic valve technology. Participate in fairs, symposiums and conferences. ... Read more »
 • Dataanalytikere, Mercuri Urval
  Dataanalytikere Mercuri Urval søger for Region Sjælland i Slagelse To Dataanalytikere og én planlægningskonsulent søges til en ny organisatorisk enhed placeret på Akutsygehuset i Slagelse. Vi er et datadrevet sygehus, der er ambitiøse i forhold til at gøre det rigtige for vores patienter, når de møder os første gang, når vi behandler dem, og når vi udskriver dem efter endt behandling. Vi ved, at dataforståelse og kvalitet i behandlingen hænger nøje sammen, så vi skal evne at ”oversætte” data til råd omkring, hvordan ledelserne og medarbejderne handler bedst muligt til gavn for vores patienter, og vi skal rådgive omkring planlægningen af de besluttede aktiviteter. Jo dygtigere vi bliver til at få styrket vores dataindsamling, og jo dygtigere vi bliver til at analysere vores data og til at påvise evidensen af vores data, jo bedre kan vi rådgive beslutningstagerne også på tværs af regionerne i det statslige samarbejde og vores samspil med kommunerne. ... Read more »
 • Planlægningskonsulent, Mercuri Urval
  Planlægningskonsulent Mercuri Urval søger for Region Sjælland i Slagelse To dataanalytikere og én planlægningskonsulent søges til en ny organisatorisk enhed placeret på Akutsygehuset i Slagelse. Vi er et datadrevet sygehus, der er ambitiøse i forhold til at gøre det rigtige for vores patienter, når de møder os første gang, når vi behandler dem, og når vi udskriver dem efter endt behandling. Vi ved, at dataforståelse og kvalitet i behandlingen hænger nøje sammen, så vi skal evne at ”oversætte” data til råd omkring, hvordan ledelserne og medarbejderne handler bedst muligt til gavn for vores patienter, og vi skal rådgive omkring planlægningen af de besluttede aktiviteter. Jo dygtigere vi bliver til at få styrket vores dataindsamling, og jo dygtigere vi bliver til at analysere vores data og til at påvise evidensen af vores data, jo bedre kan vi rådgive beslutningstagerne også på tværs af regionerne i det statslige samarbejde og vores samspil med kommunerne. ... Read more »
 • GODT SMIL SØGER TANDLÆGE TIL SLAGELSE, Godt Smil Tandlægerne Horsens ApS
  GODT SMIL SØGER TANDLÆGE TIL SLAGELSE Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde. Godt Smil, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Smed, maskinarbejder, CNC-operatør el. lign. søges på Vestsjælland, JobTeam
  Smed, maskinarbejder, CNC-operatør el. lign. søges på Vestsjælland Har du gået med tanken om at blive selvstændig, men uden at have ført drømmen ud i livet endnu? Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Sorø, Vig JobTeam ... Read more »
 • Uddannet Social- og sundhedshjælper, Krontoft hjemmepleje
  Uddannet Social- og sundhedshjælper Krontoft hjemmepleje, Korsør Krontoft Hjemmepleje, beliggende i Korsør, er et lille privat plejefirma, der går op i den enkelte borgers tilfredshed og ikke mindst vor personales meninger og velbefindende. For os er der kun to der er vigtige i firmaet – borgeren og personalet, alt andet er sekundært. Virksomheden søger altid uddannede faste social- og sundhedshjælpere, der kan starte med det samme, som er villige til at hjælpe os ved sygdom og ferie. Det er meget vigtigt du har erfaring, især med at håndtering af psygisk syge, men selvfølgelig også ældre og de sygdomme der følger med en høj alder. Derudover skal du være fleksibel, virkelig seriøs omkring ønsket at være en del af vores team og at du er meget stabil. ... Read more »
 • Ergoterapeut til det medicinske område, Slagelse Sygehus, Region Sjælland
  Ergoterapeut til det medicinske område, Slagelse Sygehus Brænder du for at hjælpe patienter til igen at mestre meningsfulde hverdagsaktiviteter? Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Socialfaglig medarbejder til Forsorgshjemmet Toften, Slagelse Kommune
  Socialfaglig medarbejder til Forsorgshjemmet Toften Da en af vores gode medarbejdere, har fået ny stilling internt, søger Toften en medarbejder, med mellemlang videregående uddannelse f.eks.... Slagelse Kommune, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Grå anlægsgartnere søges, Grøn Vækst A/S
  Grå anlægsgartnere søges Hej :- Tak for at du læser dette. Grøn Vækst A/S, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Endokrinologisk overlæge eller afdelingslæge til Hormon og Hjerteafdelingen (Medicin 2), Slagelse og Næstved sygehuse, Region Sjælland
  Endokrinologisk overlæge eller afdelingslæge til Hormon og Hjerteafdelingen (Medicin 2), Slagelse og Næstved sygehuse Vi søger en endokrinologisk overlæge eller afdelingslæge, der gerne vil være en del af en af en aktiv, travl og velfungerende endokrinologisk... Region Sjælland, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Skoleleder, Dansk Friskoleforening
  Skoleleder Dansk Friskoleforening, Slagelse Har du lyst til at stå i front for en skole i positiv udvikling og med en sund økonomi? Selvfølgelig i tæt samarbejde med personale, forældre og børn, der brænder for vores grønne oase midt i den vestsjællandske natur. Vi er et attraktivt alternativ til folkeskolerne i Slagelse Kommune. Det er vigtigt for os at være et bevidst tilvalg med en tydelig profil i det vestsjællandske. Det er et område, vi forventer, du har fokus på i dit daglige arbejde på skolen. Du kommer til at stå i spidsen for en kyndig lærergruppe, der helt naturligt spiller med og forventer at blive inddraget. Du tegner ligeledes skolen udadtil og skal derfor være en dygtig og tydelig kommunikator med gennemslagskraft og gerne humor. ... Read more »
 • Jongshøj Maskiner søger Mekaniker
  Jongshøj Maskiner søger Mekaniker Jongshøj Maskiner søger hurtigst muligt en mekaniker. Jongshøj Maskiner v/Henrik Jensen, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Sagsbehandler til løsning af HR-opgaver, Forsvaret
  Sagsbehandler til løsning af HR-opgaver Kunne du tænke dig at arbejde på en dynamisk arbejdsplads i en stor offentlig virksomhed, hvor vi giver plads til udvikling og uddannelse? Forsvaret, Korsør Forsvaret ... Read more »
 • Frisør søges!
  Frisør søges! Til vores salon i Slagelse søges uddannet frisør til tiltrædelse hurtigst muligt. HOS PETER I NYKØBING F APS, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Kundeservicemedarbejder, Sund & Bælt Holding A/S
  Kundeservicemedarbejder Sund & Bælt Holding A/S, Korsør Kan du lide at yde exceptionel kundeservice? Og ønsker du en arbejdsplads i smukke omgivelser nær Storebæltsbroen? Så er det måske dig, vi søger. Til vores reception og kundecenter, ved Storebælts betalingsanlæg i Korsør, søger vi en erfaren, selvstændig og topmotiveret medarbejder. Du bliver ansvarlig for den daglige drift af vores reception. Du kommer bl.a. til at modtage gæster og kunder i receptionen samt besvare telefoniske henvendelser og mails fra vores kunder. Du kommer til at indgå i et mindre team med alsidige ansvarsområder. Overordnet bliver det din opgave at sikre, at alle der henvender sig oplever et højt niveau af kundeservice, alt imens du har fokus på produktiviteten. Det er vigtigt, at alle får en professionel og positiv vejledning, uanset hvilken kanal man henvender sig på. ... Read more »
 • INTERSPORT Slagelse søger butikselev pr. 1. august 2018, OBI Sport A/S
  INTERSPORT Slagelse søger butikselev pr. 1. august 2018 INTERSPORT Slagelse søger dygtig butikselev. Intersport Slagelse - Sportsman, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Finansøkonomer til praktik – januar 2019, Spar Nord Bank A/S
  Finansøkonomer til praktik – januar 2019 Spar Nord Bank A/S Springer du ud som finansøkonom næste sommer, og ønsker du en spændende og udfordrende praktikplads fra januar 2019, så er en praktikplads i Spar Nord måske noget for dig. Vi tilbyder et målrettet praktikforløb med mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som rådgiver. Vi har en konkret praktikplan klar fra dag ét, og du får tilknyttet en mentor i hele perioden. ... Read more »
 • TØMRERER / 2-MANDS SJAK - SJÆLLAND, EBK HUSE A/S
  TØMRERER / 2-MANDS SJAK - SJÆLLAND Du er en erfaren tømrer, der arbejder på akkord med overblik og selvstændighed i fokus. EBK HUSE A/S, Ringsted, Slagelse, Sorø Jobcenter ... Read more »
 • Museumsinspektør til Slagelse Museum, Den selvejende Institution Museum Vestsjælland
  Museumsinspektør til Slagelse Museum Den selvejende Institution Museum Vestsjælland Vi søger en ny kollega, som kan dække alle aspekter af arbejdet som museumsinspektør indenfor fagområdet Nyere Tids kulturhistorie med særlig vægt på handel, håndværk og industri. Du vil få base på Slagelse Museum, men organisatorisk vil du blive placeret i Kulturarvsafdelingen, hvor du særligt skal medvirke til at udvikle museets nyetablerede enhed for Nyere Tid. På Slagelse Museum vil det være din opgave af stå for koordineringen af det daglige arbejde i huset på vegne af museets ledelse. En væsentlig opgave vil også være at fungere som bindeled mellem museet og lokale interessenter. Museum Vestsjælland er organisatorisk opdelt i Kulturarv, Formidling, Forskning og Administration, men vi arbejder projektorienteret og har et stærkt tværfagligt miljø. Du får arbejdsplads på Slagelse Museum, men med arbejdsopgaver i hele Museum Vestsjællands ansvarsområde, hvorfor kørekort er en nødvendighed. ... Read more »
 • BYGGELEDERASSISTENT TIL SLAGELSE, EBK HUSE A/S
  BYGGELEDERASSISTENT TIL SLAGELSE EBK HUSE A/S har succes og er i fortsat vækst og udvikling. EBK HUSE A/S, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »
 • Hovmester til søfartsstyrelsens inspektionsfartøjer, Søfartsstyrelsen
  Hovmester til søfartsstyrelsens inspektionsfartøjer Søfartsstyrelsen, Korsør Vil du være en del af vores besætning, hvor fokus på kvalitet og gode råvarer er i højsædet? Så har vi et spændende job med en attraktiv tørn som hovmester i vores skib I/F Poul Løwenørn og I/F Jens Sørensen. Dine primære opgaver bliver tilberedning samt servering af mad ombord for skibenes besætninger. Da livet på et skib ofte er uforudsigeligt, skal du besidde en vis fleksibilitet og vide, at spisetiderne nogle gange skrider. Du bliver ansvarlig for at udarbejde og overholde kostbudgetter samt at sørge for proviantkøb via cateringfirmaer. Du finder det vigtigt at holde dig orienteret om god, sund og afvekslende kost og evner ligeledes at udnytte råvarerne effektivt, sådan at madspild mindskes. ... Read more »
 • IT - Netværksspecialist, Slagelse Kommune
  IT - Netværksspecialist Netværket er rygraden i enhver IT-infrastruktur. Slagelse Kommune, Korsør, Slagelse Jobcenter Slagelse ... Read more »

Du kan selv lave en mere præcis søgning på: jobindex.dk/jobsoegning/slagelse.

Genrefoto: Carlos Chavez / Freeimages