Slagelse Media

Slagelse News på Slagelse.Info (Slagelse.News, Korsor.News og Skaelskor.News samt Zand.News) er et digitalt nyheds- og informationsmedie i Slagelse Kommune, hvilket vil sige en lokalavis i de fire gamle kommuner, Slagelse, Korsør, Skælskør og Hashøj.

Konkret består kommunen af tre købstæder, ni mindre lokalbyer og omkring 100 landsbyer samt to øer. Målgruppen er 78.828 indbyggere, men også folk, der kommer i kommunen.

Fokus er artikler, begivenheder og virksomheder/foreninger, der vedrører borgerne i Slagelse Kommune og omegn. Vores målgruppe er modne og voksne mennesker i alle aldersklasser, men flertallet af læserne er over 25 år. Der er en lille overvægt af kvindelige læsere, og den største læsergruppe er kvinder mellem 45-54 år.

Vi er en digital lokalavis, og det betyder, at antallet af ugentlige artikler gerne svarer til en ugentlig papiravis. Artiklerne bliver publiceret løbende, men primært mandag til fredag i åbningstiden, men det kan også ske om aftenen og i weekenden.

Nyhedsbrevet udkommer mandag, onsdag og fredag mellem kl. 16.00 og 17.00.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Mission

Vi går ikke målrettet efter alt i vores lokalavis, men lægger vægt på nyheder og historier, som vedrører realpolitik, familier, seniorer og erhverv samt lokalhistorie, men ikke nødvendigvis “breaking news” (nyhedsvarsel). Artiklerne må gerne have en skæv vinkel og skal gerne være overskuelige på en smartphone.

Lokalavisen udgives i Slagelse Kommune og af folk i kommunen. Det er med andre ord et “vi”-medie, hvor vi fortæller hinanden om kommunen eller om noget, der vedrører kommunen. Derfor er pressemeddelelser, læserbreve, kommentarer og kronikker fra borgerne velkomne. Vi forbeholder os retten til ikke at udgive eller at redigere i det.

Virksomhed

Slagelse.News og Zand.News drives af Slagelse Media (salg: Bureau Kronberg / Slagelse Media, CVR-nr. 36311460) og Slagelse Media (drift: Zand-Slagelse News Network IVS, CVR-nr. 39797283).

Firmaerne ejes af Robert Kronberg, som har over 20 års erfaring med kommunikation og medier, herunder netaviser, netmedier og hjemmesider. Avisen er medlem af blandt andet Slagelse Erhvervsråd, og Robert Kronberg er blandt andet medlem af Dansk Presseforbund.

Aviserne har naturligvis til hensigt at skabe et større eller mindre overskud – eller i mindste at få dækket sine omkostninger for driften af sin lokalavis. Dette sker gennem salg af forskellige former for annoncer samt fremhævede artikler, opslag og lignende. Det kan også ske gennem affiliate netværk.

Pressenævnet

Slagelse News som Slagelse.Info og Zand News som Zand.News er anmeldt til Datatilsynet samt til Pressenævnet som digitale massemedier efter medieansvarslovens § 8, stk. 1, jf. § 1, nr. 3 med Robert Kronberg som ansvarshavende redaktør.

Facebook-siderne, Slagelse News og Zand News, er ligeledes tilmeldt. De øvrige Facebook-grupper er ikke tilmeldt, eftersom de er grupper for almen debat mellem borgere i kommunen.

Diverse links

Øverst: Genrefoto. (Foto: Ross Helen / iStock).

Opdateret den