Kampagne skal lokke flere læger til Region Sjælland

Zand.News – »Vi er en geografisk stor region, men sundhedsvæsenet skal også være nært for dem, der bor udenfor de store byer. Her er den praktiserende læge afgørende, og derfor er det vigtigt, at vi rekrutterer til fremtiden,« lyder det fra regionsrådsformanden.

"Kampagne skal lokke flere læger til Region Sjælland"

LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt

Slagelse.News – »Der er stor forskel på små børns sproglige kompetencer. Nogle børn har et nuanceret sprog og andre har et lille ordforråd. Det kan gøre det svært for barnet at gøre sig forståelig både sammen med andre, eller hvis det skal udtrykke sine egne behov. Derfor har vi deltaget i LæseLeg,« lyder det fra Børne- og Ungeudvalget.

"LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt"

Undskyldning til anbragte i sær- og åndssvageforsorgen

Korsor.News – »De tidligere anbragte i sær- og åndssvageforsorgen har ventet længe på en undskyldning, som jeg er glad for endelig at kunne give på regeringens vegne,« lyder det fra socialministeren, som dog ikke forholder sig til nuværende anbragte handicappede.

"Undskyldning til anbragte i sær- og åndssvageforsorgen"

Mulig politianmeldelse af medarbejdere

Slagelse.News – »Det handler om et barn, der allerede har været udsat for forfærdelige oplevelser. Det er ikke til at bære. Det sidste familien har brug for, er en oplevelse af svigtende tillid,« skriver regionsformand Heino Knudsen (S) fra Region Sjælland i forbindelse med hjemsendelsen af et antal medarbejdere.

"Mulig politianmeldelse af medarbejdere"