Fælles juleaften i Slagelse Kommune 2019

Der kan være flere årsager til at holde fælles juleaften den 24. december 2019 sammen med andre, som du måske ikke kender, og som ikke er din familie. Måske ønsker du ikke at sidde derhjemme, eller måske vil du gerne støtte op om en fælles juleaften 2019 i din by såsom i Slagelse, Korsør eller Skælskør med videre. Find oversigten på: Hvor kan man holde jul eller få julehjælp? Grafik: Slagelse Media.

"Fælles juleaften i Slagelse Kommune 2019"

Julemarked i Korsør

Korsør Festival arrangerer et stort julemarked i Korsør Kulturhus. Inviter hele familien med og gå på opdagelse i julens mange glæder. Julemanden kommer også forbi med godter til alle de glade børn. Kom og jul med d. 14. december kl. 10.00 – 16.00. Overskuddet vil gå til Korsør Festival 2020. Du kan booke en stand på e-mail kfestival4220@gmail.com.

"Julemarked i Korsør"

Den Levende Julekalender (Korsør)

Den 11. december gør vi klar til at åbne dagens låge i Kulturhuset kl. 16.00 på Skolegade 1 på Halsskov i Korsør. Vi mødes foran lågen og venter sammen på, at lokal historiker og englebørn kommer os i møde. Vi får historien om fortiden, for det sted vi besøger, og vores englebørn åbner døren, og lågens vært byder dig velkommen til et hyggeligt arrangement. Kom og vær med, og oplev byen på en ny måde.

"Den Levende Julekalender (Korsør)"

Vision Korsør-Lohals-færgen

Invitation til offentligt møde i Korsør Kulturhus på Skolegade 1 i Korsør mandag den 25. november 2019 kl. 19.00. Arbejdsgruppen vil fortælle om sine overvejelser og hvor langt de er nået i deres arbejde for at få Korsør-Lohals-færgen tilbage, og der vil være god tid til at stille spørgsmål og komme med forslag. Halsskov Lokalråd er vært ved kaffe og kage, derudover kan der købes øl og vand.

"Vision Korsør-Lohals-færgen"