Broløbet Storebælt 2021

Lørdag den 29. maj 2021 lyder startskuddet for løbet over Storebæltsbroen. Mere end 75.000 løbere har indtil videre besejret Storebæltsbroen. Sæt kryds i kalenderen og find løbeskoene frem. Nyd den spektakulære udsigt fra højbroen, de smukke scener på turen mod Sprogø og kæmp med Vestbroens længde. Hvad betyder det for dig, der allerede er tilmeldt? Din tilmelding flyttes automatisk til den nye dato. Hvis du ikke kan deltage dér, kan du gebyrfrit overdrage dit startnummer…

"Broløbet Storebælt 2021"

Tillykke til 16 lokale gazeller i Slagelse Kommune

Slagelse.News – »Vi skal fremhæve succeserne, for når det går godt ét sted, smitter det af på os alle. Og her er gazellevirksomhederne de rigtig gode eksempler, der er med til at vise vejen frem. De kan med rette være stolte af at bringe værdi, vækst og fremgang til Slagelse Kommune,« siger erhvervschefen i Slagelse Kommune.

"Tillykke til 16 lokale gazeller i Slagelse Kommune"

BR, Bilka og føtex spreder årets Black Friday

Zand.News – »Selvom BR er børnenes butik, og vi i den ideelle verden gerne ville invitere alle legeglade sjæle og deres forældre til Black Friday i BR, så lader det sig desværre ikke gøre i år. Tværtimod henstiller vi til, at man kommer alene, så kun én person per husstand handler på Black Friday,« lyder det fra BR.

"BR, Bilka og føtex spreder årets Black Friday"