Udviklingsprojekt skal styrke børn og unges trivsel

Slagelse.News – Slagelse Kommune har inviteret Ankestyrelsen til at følge udviklingen og de igangsatte initiativer, så der forhåbentlig kan sættes nationalt fokus på effekten af den støtte og hjælp, som kommunerne er forpligtet til at yde udsatte børn, unge og familier, frem for det ensidige fokus, der aktuelt er på love og regler.

"Udviklingsprojekt skal styrke børn og unges trivsel"

Velkommen til indbygger nr. 80.000

Slagelse.News – »Vi har med stor spænding holdt øje med befolkningskurven i længere tid, og det er en stor milepæl, at vi nu er rundet de 80.000 indbyggere. Det siger noget, om de mange styrker vores kommune har, og den udvikling vi er i. Her er plads til det gode liv med det bedste fra storbyen og det dejligste fra landet,« lyder det fra borgmesteren, der byder velkommen til Mads Søndergaard og Anne-Sofie Hedengran Jensen.

"Velkommen til indbygger nr. 80.000"

Ny skoleleder på ny specialskole i kommunen

Slagelse.News – »Jeg glæder mig til at være skoleleder på den nye specialskole. Det skal være en veldrevet skole med et ganske særligt arbejdsfællesskab. Slagelse Heldagsskole og Klostermarken Skole har i dag en skøn og mangfoldig elevgruppe, engagerede forældre og virkelig kompetente medarbejdere,« lyder det fra Morten Theiss Westerman, der er den nye skoleleder. Slagelse Kommune har ansat Morten Theiss Westermann som ny skoleleder på den nye specialskole. Morten Theiss Westermann har et indgående kendskab…

"Ny skoleleder på ny specialskole i kommunen"