Defekte varmeinstallationer koster

Slagelse.News — »Er en installation ikke indstillet korrekt, kan det resultere i, at temperaturen på det vand, der sendes retur til forsyningen, er for høj. For høje returløbstemperaturer er tegn på, at fjernvarmevandet ikke er afkølet nok og betyder, at der ikke har været afgivet varme nok til huset. Den dårlige afkøling medfører et øget varmetab, og det betaler man som forbruger ekstra for,« lyder det fra forsyningsselskabet.

"Defekte varmeinstallationer koster"

Dialog om et veteranhjem i Slagelse

Slagelse.News — »Med det nye og sjette danske veteranhjem får veteraner og deres pårørende på Sjælland uden for Hovedstaden nu også adgang til Fonden Danske Veteranhjems mange tilbud om støtte og aktiviteter. Jeg ser frem til at følge Slagelse Kommune og Fonden Danske Veteranhjems dialog om muligheden for at få veteranhjemmet oprettet,« lyder det fra forsvarsministeren.

"Dialog om et veteranhjem i Slagelse"

Radikale byder Christopher Trung velkommen

Slagelse.News — »Jeg ser frem til at koble mine værdier til de øvrige radikale mærkesager, herunder uddannelse og klima, og derved skabe et mere socialt retfærdigt Slagelse Kommune, der også inkluderer de næste generationer,« fortæller det nye radikale byrådsmedlem Christopher Trung.

"Radikale byder Christopher Trung velkommen"

Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked

Slagelse.News — »I en tid, hvor der er mangel på arbejdskraft, er det vigtigt, at alle kan byde ind med deres styrker og kompetencer. Langt de fleste både kan og vil gerne bidrage, uanset sociale, fysiske eller mentale udfordringer,« lød det fra 1. viceborgmesteren i Slagelse Kommune.

"Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked"