Galleri-Jethoni: »Nu gik det lige så godt«

Slagelse.News – »Jethoni, alias Jesper Thomas Nielsen, vil gerne rette en dybtfølt tak til alle / takke alle, som har været med ombord undervejs. Kom på besøg til ”Finissage Another Lovely Sundag” søndag den 15. oktober kl. 13.00-15.00 og få en tår til halsen og nogle varme popkorn,« lyder det fra galleriet, der nu må flytte.

"Galleri-Jethoni: »Nu gik det lige så godt«"

Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør

Zand.News – »Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet “Bæredygtige Akutsygehuse”. Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør"

Forstander udpeget til Slagelse Friplejehjem

Slagelse.News – »Det er menneskene på hjemmet, som skaber stemningen og ånden i huset, og derfor er det også vigtig, at medarbejderne kommer med den rette indstilling – at de ser det som mere end bare et arbejde, og at man kan mærke, at de har lyst til at være sammen med beboerne og bidrage til den gode stemning og kærlige omsorg på hjemmet,« siger den nye forstander.

"Forstander udpeget til Slagelse Friplejehjem"

Malene Rask er chef for Kultur, Fritid og Borgerservice

Slagelse.News – »Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Malene som chef for Kultur, Fritid og Borgerservice, da Malenes erfaring og kompetencer passer godt ind i ambitionerne for kultur-, fritids- og borgerserviceområdet i Slagelse Kommune,« lyder det fra direktionsgangen.

"Malene Rask er chef for Kultur, Fritid og Borgerservice"