Velkommen til indbygger nr. 80.000

Slagelse.News – »Vi har med stor spænding holdt øje med befolkningskurven i længere tid, og det er en stor milepæl, at vi nu er rundet de 80.000 indbyggere. Det siger noget, om de mange styrker vores kommune har, og den udvikling vi er i. Her er plads til det gode liv med det bedste fra storbyen og det dejligste fra landet,« lyder det fra borgmesteren, der byder velkommen til Mads Søndergaard og Anne-Sofie Hedengran Jensen.

"Velkommen til indbygger nr. 80.000"

Ny skoleleder på ny specialskole i kommunen

Slagelse.News – »Jeg glæder mig til at være skoleleder på den nye specialskole. Det skal være en veldrevet skole med et ganske særligt arbejdsfællesskab. Slagelse Heldagsskole og Klostermarken Skole har i dag en skøn og mangfoldig elevgruppe, engagerede forældre og virkelig kompetente medarbejdere,« lyder det fra Morten Theiss Westerman, der er den nye skoleleder. Slagelse Kommune har ansat Morten Theiss Westermann som ny skoleleder på den nye specialskole. Morten Theiss Westermann har et indgående kendskab…

"Ny skoleleder på ny specialskole i kommunen"

Galleri-Jethoni: »Nu gik det lige så godt«

Slagelse.News – »Jethoni, alias Jesper Thomas Nielsen, vil gerne rette en dybtfølt tak til alle / takke alle, som har været med ombord undervejs. Kom på besøg til ”Finissage Another Lovely Sundag” søndag den 15. oktober kl. 13.00-15.00 og få en tår til halsen og nogle varme popkorn,« lyder det fra galleriet, der nu må flytte.

"Galleri-Jethoni: »Nu gik det lige så godt«"

Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør

Zand.News – »Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet “Bæredygtige Akutsygehuse”. Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør"