Ny regionsdirektør i Region Sjælland

Zand.News – Fortiden som kommunaldirektør i Fredericia Kommune er et kapitel, som hun er kommet styrket ud af, fortæller den kommende regionsdirektør. For to år siden blev hun hjemsendt, politianmeldt og siden bortvist fra sit job som kommunaldirektør i Fredericia, men er nu frikendt og renset ad tre omgange.

"Ny regionsdirektør i Region Sjælland"

Kommunen får ny chef for Skoler og Dagtilbud

Slagelse.News – »Jeg ser det som en stor fordel, at dagtilbuds- og skoleområdet er samlet under samme leder, da det giver mulighed for en sammenhængende indsats. Jeg ser frem til at være med til at understøtte og have fokus på den tidlige indsats,« lyder det fra den nye chef for Skoler og Dagtilbud.

"Kommunen får ny chef for Skoler og Dagtilbud"

Ny forpagter af Bildsø Camping

Slagelse.News – »Vi ser frem til samarbejdet med de nye forpagtere, Ronni og Lene. De har en spændende vision for udviklingen af Bildsø Camping med fokus på både seniorer, voksne og børnefamilier. Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet med de tidligere forpagtere,« lyder der fra Kommunale Ejendomme i Slagelse Kommune.

"Ny forpagter af Bildsø Camping"

Kommunen ansætter ny borgerrådgiver

Slagelse.News – »Meta Fuglsang har både den sociale, menneskelige og juridiske profil, der er vigtigt i rollen som Borgerrådgiver, og så kender hun til den kommunale verden. I byrådet ser vi meget frem til det kommende samarbejde – også for borgernes skyld,« lyder det fra borgmesteren.

"Kommunen ansætter ny borgerrådgiver"