LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt

Slagelse.News – »Der er stor forskel på små børns sproglige kompetencer. Nogle børn har et nuanceret sprog og andre har et lille ordforråd. Det kan gøre det svært for barnet at gøre sig forståelig både sammen med andre, eller hvis det skal udtrykke sine egne behov. Derfor har vi deltaget i LæseLeg,« lyder det fra Børne- og Ungeudvalget.

"LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt"

Kirke Stillinge får ny haveaffaldsplads

Slagelse.News – »Jeg ved, at det har været et stort ønske fra borgerne i Stillinge-området at få en haveaffaldsplads. Derfor er jeg er også glad for, at det er lykkedes at finde en egnet grund i Kirke Stillinge, så borgerne slipper for at skulle køre til Slagelse, når de har meget haveaffald,« lyder det fra Klima- og Miljøudvalget.

"Kirke Stillinge får ny haveaffaldsplads"

Slagelse rykker positivt frem på erhvervsområdet

Slagelse.News – »Det er positivt for virksomhederne, medarbejderne og Slagelse Kommune, at vi ser denne udvikling. Et arbejde vi ønsker at understøtte og intensivere fra kommunens side, hvilket er en af årsagerne til, at vi hjemtager erhvervscentret …,« siger borgmester Knud Vincents (V).

"Slagelse rykker positivt frem på erhvervsområdet"

Tryg overgang til voksenlivet og skift til ny forvaltning

Slagelse.News – »Med midlerne fra Socialstyrelsen har vi nu mulighed for at sætte fokuseret ind i indsatsen omkring bedre overgang for vores unge med handicaps. Vi ved, at der er et behov for og ønske om mere indflydelse og bedre kommunikation, og det tager vi seriøst i udvalget,« lyder det fra Socialudvalget i Slagelse Kommune.

"Tryg overgang til voksenlivet og skift til ny forvaltning"

1,5 mio. skal hjælpe unge med handicap ind i voksenlivet

Slagelse.News – »Hvis de unge får hjælp fra kommunen, inden de fylder 18 år, risikerer de pludselig at stå helt uden hjælp, hvis ikke kommunen har forberedt sig på at kunne give hjælpen fra voksen-lovgivningen, så snart den unge fylder 18 år,« lyder det fra Autisme- og Aspergerforeningen.

"1,5 mio. skal hjælpe unge med handicap ind i voksenlivet"