Idrætsanlæg for naturmotionister er klar til åbning

Slagelse.News – »Vi glæder os til at slå dørene op til det fede Trailcenter på Byskovvolden til åbningsfesten. Trailcentret har mountainbikespor med varierende sværhedsgrad, så der er noget for de fleste, både begynderen og den erfarne mountainbiker,« lyder det fra Slagelse MTB.

"Idrætsanlæg for naturmotionister er klar til åbning"

Første spadestik til skateparken i Slots Bjergby

Slagelse.News – »Livsparken er både for nybegyndere og de mere øvede. Den passer rigtig godt til Slots Bjergby og de unge menneskers hverdag, og er en on-demand aktivitet med frie rammer. Jeg har selv fået en masse gennem skateboarding, så det er dejligt at være med til at give noget tilbage til miljøet og inspirere unge mennesker,« lyder det.

"Første spadestik til skateparken i Slots Bjergby"

Folkeoplysningsudvalg er konstitueret

Slagelse.News – »Vores ambition er, at vi skal være med til at sikre, at der er en endnu tydeligere rød tråd i Slagelse Kommunes arbejde med kultur- og fritidslivet. Vi ser frem til den gode dialog og understøtte, at foreningernes stemme bliver hørt,« siger Nicki Ottevig fra Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget.

"Folkeoplysningsudvalg er konstitueret"

Succes med at støtte borgere med kognitive udfordringer

Slagelse.News – »Vores virksomheder rundt om i kommunen mangler arbejdskraft, og selv om man har en kognitiv funktionsnedsættelse har man jo masser, man kan bidrage med på arbejdsmarkedet. Det har Jobcenteret, de deltagende virksomheder og alle de borgere, der nu er i arbejde, om noget bevist gennem projektet,« lyder det fra førsteviceborgmester Jane Dahl (K) i Slagelse Kommune.

"Succes med at støtte borgere med kognitive udfordringer"

Svømmehaller får diplom for bæredygtig indsats

Slagelse.News – »I svømmehallerne i Slagelse Kommune har vi fokus på aktivt at beskytte miljøet og naturressourcerne. Det har vi arbejdet på i et stykke tid, for at få de bedste svømmehaller. Derfor er vi glade for at blive certificeret med Green Sport Facility,« lyder det fra lederen af svømmehallerne.

"Svømmehaller får diplom for bæredygtig indsats"

Budgetreduktion på 115 mio. i 2022

Slagelse.News – Budgetaftalen indeholder budgetreduktioner på i alt 115 millioner kroner på driften. Alle dele af kommunen kommer til at bidrage til budgetreduktionerne. På anlægssiden er der enighed om, at der kan forventes anlægsprojekter for i alt maksimalt 400 millioner kroner i 2022 og 2023.

"Budgetreduktion på 115 mio. i 2022"

Du må gerne hente tang til privat brug

Slagelse.News – I Slagelse Kommune har man efter flere opfordringer ændret på den praksis, der er for at fjerne tang på kommunens strande. Det er blevet besluttet, at man fjerner tang ved behov og dermed ikke længere kører på faste dage. Samtidig kører man det væk i stedet for at smide det tilbage i havet.

"Du må gerne hente tang til privat brug"

»Skills i Høng er en bold, vi kan gribe i kommunen«

Slagelse.News – »Vi mangler erhvervselever på uddannelserne, kan vi se. Hvis vi vil arbejde for at få styrket sammenhængen, er det vigtigt, at vi har et klart politisk fokus på området. Derfor er Skills en bold, vi kan gribe hér i Slagelse Kommune og både lade os inspirere af og udvikle idéer fra sammen,« lyder det fra førsteviceborgmesteren.

"»Skills i Høng er en bold, vi kan gribe i kommunen«"

Mangel på affaldsbeholdere og el-skraldebiler

Slagelse.News – De globale huller i forsyningskæderne rammer den nye affaldsordning i Slagelse Kommune, som skulle være trådt i kraft den 1. maj 2023. »Vi kan ikke få de affaldsbeholdere, vi skal bruge, og flere af deltagerne i udbuddet har kontaktet os og sagt, at de ikke kan leve op til de betingelser, vi stiller, fordi de ikke kan skaffe de el-skraldebiler, som vi kræver,« lyder det fra Klima- og Miljøudvalget.

"Mangel på affaldsbeholdere og el-skraldebiler"