Køb hus eller lejlighed

Køb bolig, hus eller lejlighed, i Slagelse Kommunen. Storkommunen består af de tre gamle købstæder Skælskør, Korsør og Slagelse og af ni mindre lokalbyer, som er Bisserup, Kirke Stillinge, Slots Bjergby, Vemmelev/Forlev, Sørbymagle, Svenstrup, Boeslunde, Flakkebjerg og Dalmose. Derudover er der omkring 100 landsbyer samt to øer, Agersø og Omø. Når I tænker køb bolig, hus eller lejlighed i Slagelse, er der mange muligheder.

Køb bolig såsom hus, rækkehus, ejerlejlighed eller andelsbolig på Sjællands Vestkyst og få rammerne til det gode liv. Vi har spændende virksomheder, men vi er samtidig en god pendlerkommune med kun en times transport til København og en halv time til Odense. Derudover har vi en fantastisk natur med en 180 kilometer lang kystlinje, flere skove to øer og meget mere. Du kan starte med introduktion til Slagelse Kommune, hvis du ikke allerede nu vil søge på køb bolig, hus eller lejlighed, i Slagelse.

Vi har i samarbejde med Boligsiden.dk samlet en oversigt over ejerboliger såsom landejendomme, huse, ejerlejligheder og andelslejligheder, som er til salg i købstæderne, i byerne og på landet i hele kommunen. Søg, find og køb bolig i Slagelse, Korsør og Skælskør. Du kan finde et stort udvalg af boliger til salg her på siden. Du finder derimod ledige lejligheder i boligselskaber her.

Genrefoto: Christopher Thiemet / Freeimages