Moderne vandværk erstatter 90-års jubilar

Slagelse.News – »Sammen med kommunen har vi haft et stærkt ønske om, at det nye vandværk skal etableres med tidssvarende teknologier til vandbehandling – herunder med særlig fokus på forsyningssikkerhed, hvilket ville være svært og dyrt at efterleve på Valbygårdsværket, der blev opført i 1934 efter datidens principper,« lyder det fra Envafors/SK Forsyning om Antvorskov Vandværk. Et nyt vandværk i rekreative områder skal opføres ved Antvorskov i Slagelse. Vandværket erstatter Valbygård Vandværk, der forsyner Slagelse…

"Moderne vandværk erstatter 90-års jubilar"

Snak med SK Energi på Borgerservice

Slagelse.News – »Jeg glæder mig til at møde folk ansigt til ansigt. Det er jo anderledes end over telefonen. På den her måde kan vi få en god, personlig snak om ønsker og behov. Og måske aflive nogle myter. Det kan være svært at gennemskue, hvad der er op og ned i et konstant forandret energimarked,« lyder det fra SK Energi.

"Snak med SK Energi på Borgerservice"

Anmeldelse førte til omgående anholdelse

Slagelse.News – To tyveknægte på Marievangsvej vandrede ud af terrassedøren, da politiet kom frem. Kun fire minutter efter, at politiet havde modtaget en anmeldelse om indbrud, blev to indbrudstyve anholdt og lagt i håndjern på Marievangsvej i Slagelse. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

"Anmeldelse førte til omgående anholdelse"