Sct Michaels Nat – Kulturnatten i Slagelse

Kulturnatten i Slagelse er en aften fyldt med traditioner, hvor midtbyen summer af liv og kulturelle oplevelser for hele familien. Hele byen holder ”åbent hus” og viser spændende kulturoplevelser for alle generationer og for enhver smag. I gadebilledet kan du opleve mange frivillige, der viser sig frem med fx dans, sang og musik. I 2022 kan du for første gang opleve og følge en kulturrute, som etableres i samarbejde med Slagelse Kommune. Kulturnatten arrangeres af…

"Sct Michaels Nat – Kulturnatten i Slagelse"

Åbningsfest Slagelse Trailcenter

Det sker på Nykobbelvej 2 i Slagelse Østby. En dag med oplevelser for alle jer med interesse for MTB, Trailløb, Oløb og friluftsliv. Foreløbigt program: Kl. 13:00 Officiel åbning og snoren klippes inkl. opvisning v/ Bob&Leth. Kl. 14:00 Fremvisning og guidening på MTB-sporerne v/ Bob&Leth Kl. 15:00 MTB-sporet åbnes for fri leg. Der vil være musik, mad og drikke i og omkring bålhytten. Inviter dem du kender til en underholdende dag.

"Åbningsfest Slagelse Trailcenter"

Idrætsanlæg for naturmotionister er klar til åbning

Slagelse.News – »Vi glæder os til at slå dørene op til det fede Trailcenter på Byskovvolden til åbningsfesten. Trailcentret har mountainbikespor med varierende sværhedsgrad, så der er noget for de fleste, både begynderen og den erfarne mountainbiker,« lyder det fra Slagelse MTB.

"Idrætsanlæg for naturmotionister er klar til åbning"