Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked

Slagelse.News — »I en tid, hvor der er mangel på arbejdskraft, er det vigtigt, at alle kan byde ind med deres styrker og kompetencer. Langt de fleste både kan og vil gerne bidrage, uanset sociale, fysiske eller mentale udfordringer,« lød det fra 1. viceborgmesteren i Slagelse Kommune.

"Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked"

Ny strategi for det specialiserede voksenområde

Slagelse.News – “Når vi alle arbejder ud fra dette værdigrundlag, så skaber vi en kultur, hvor borgeren altid mødes som det unikke menneske. Vi har fokus på den gode service gennem en god servicekultur,” står der blandt andet i den nye politisk strategi for voksensocialområdet i Slagelse Kommune.

"Ny strategi for det specialiserede voksenområde"

Udviklingsprojekt skal styrke børn og unges trivsel

Slagelse.News – Slagelse Kommune har inviteret Ankestyrelsen til at følge udviklingen og de igangsatte initiativer, så der forhåbentlig kan sættes nationalt fokus på effekten af den støtte og hjælp, som kommunerne er forpligtet til at yde udsatte børn, unge og familier, frem for det ensidige fokus, der aktuelt er på love og regler.

"Udviklingsprojekt skal styrke børn og unges trivsel"

Ny skoleleder på ny specialskole i kommunen

Slagelse.News – »Jeg glæder mig til at være skoleleder på den nye specialskole. Det skal være en veldrevet skole med et ganske særligt arbejdsfællesskab. Slagelse Heldagsskole og Klostermarken Skole har i dag en skøn og mangfoldig elevgruppe, engagerede forældre og virkelig kompetente medarbejdere,« lyder det fra Morten Theiss Westerman, der er den nye skoleleder. Slagelse Kommune har ansat Morten Theiss Westermann som ny skoleleder på den nye specialskole. Morten Theiss Westermann har et indgående kendskab…

"Ny skoleleder på ny specialskole i kommunen"

Slagelse går med i Solsikkeprogrammet

Slagelse.News – »Vi vil meget gerne være med til at skabe større forståelse og tryghed for mennesker, som lever med et usynligt handicap. Det er vigtigt, at der bliver sat fokus på alle handicap, både de synlige og de usynlige,« lyder det fra byrådsmedlem Christopher Trung i Slagelse Kommune.

"Slagelse går med i Solsikkeprogrammet"

CP-fodbold scorer årets Handicappris

Korsor.News – »FC Storebælt har gjort en stor indsats for at gøre fodbold tilgængelig for mennesker med CP. Det giver spillerne mulighed for at møde hinanden og danne nye venskaber, og på den måde er FC Storebælts CP-fodboldhold med til at styrke både spillernes sundhed og trivsel,« lyder det fra handicaprådet i Slagelse Kommune.

"CP-fodbold scorer årets Handicappris"

200 julekort til borgere med handicap

Slagelse.News – Børn fra Fritidsklubben Marievang skrev over 200 julekort til borgere med handicap på 10 af Slagelse Kommunes bosteder. I et hjertevarmt øjeblik på et af Slagelse Kommunes bosteder lyser en kvindelig beboers ansigt op i glæde. “Jubii, det er til mig!” jubler hun, da hun ser sit navn på en af de hvide kuverter, som byrådsmedlem Christopher Trung holder i sin hånd. Selvom hans oprindelige plan var blot at aflevere julekortene til personalet,…

"200 julekort til borgere med handicap"