Journalgennemgang af amputationer igangsættes

Zand.News – »Jeg er glad for, at vi nu kan sætte gang i undersøgelsen af patientforløbene. Når vi gennemgår journaler for at afklare, om patienters amputation kunne være undgået eller udskudt, er det vigtigt for Region Sjælland, at der er tillid til undersøgelsen af patientforløbene,« lyder det fra den lægefaglige koncerndirektør i Region Sjælland.

"Journalgennemgang af amputationer igangsættes"

Kampagne skal lokke flere læger til Region Sjælland

Zand.News – »Vi er en geografisk stor region, men sundhedsvæsenet skal også være nært for dem, der bor udenfor de store byer. Her er den praktiserende læge afgørende, og derfor er det vigtigt, at vi rekrutterer til fremtiden,« lyder det fra regionsrådsformanden.

"Kampagne skal lokke flere læger til Region Sjælland"

Ny regionsdirektør i Region Sjælland

Zand.News – Fortiden som kommunaldirektør i Fredericia Kommune er et kapitel, som hun er kommet styrket ud af, fortæller den kommende regionsdirektør. For to år siden blev hun hjemsendt, politianmeldt og siden bortvist fra sit job som kommunaldirektør i Fredericia, men er nu frikendt og renset ad tre omgange.

"Ny regionsdirektør i Region Sjælland"

Børn skal ikke længere modtage brev om behandling

Zand.News – Ombudsmanden kritiserede sidste år, at breve til forældre om behandling af børn med potentielt set alvorlige helbredsmæssige oplysninger blev sendt til børnene. På baggrund af ombudsmandens undersøgelse udvikler Region Hovedstaden og Region Sjælland nye digitale løsninger.

"Børn skal ikke længere modtage brev om behandling"

Danmarks første PFAS-testcenter åbner i Korsør

Korsor.News – »Forureningen med PFAS er ikke kun et problem i Korsør. Det er et internationalt problem, som der skal findes løsninger på. Derfor er jeg glad for, at vi nu i samarbejde med Region Sjælland kan gøre brandskolen til centrum for udvikling af PFAS-løsninger samtidig med, at vi understøtter erhvervsudviklingen,« lyder det fra borgmesteren.

"Danmarks første PFAS-testcenter åbner i Korsør"