Forskudsopgørelsen åbner 15. november

Zand.News – »Det er god fornuft at tjekke, om oplysningerne, der står i forskudsopgørelsen, matcher de forventninger, man selv har for 2023. Står din løn og dine fradrag rigtigt? Ikke alene har det krone og ørebetydning, hver gang man får løn næste år, men det er også vejen til at undgå ubehagelige overraskelser, når årsopgørelsen kommer,« lyder det fra Skattestyrelsen.

"Forskudsopgørelsen åbner 15. november"

Jobmesse for førtidspensionister inspirerer til jobeventyr

Slagelse.News – »Det er vigtigt for os, at vi er med til at sikre, at alle, der gerne vil og kan bidrage på arbejdsmarkedet, også har de bedste muligheder for at gøre det. Blot fordi, at man har en førtidspension og ikke kan arbejde fuldtid, er det jo ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man ikke kan få glæde af et job og et arbejdsfællesskab, og den værdi, det kan bidrage med til éns liv,« lyder…

"Jobmesse for førtidspensionister inspirerer til jobeventyr"

Evnerne vokser med erfaringer hos unge med udfordringer

Slagelse.News – »Det er en stor tilfredsstillelse at se et ungt menneske vokse med opgaven. At se de unge få selvtillid og mod på at udfordre sig selv og sine grænser. For det er, hvad vi oplever,« lyder det fra Kvickly i Slagelse, der er en del af Coop.

"Evnerne vokser med erfaringer hos unge med udfordringer"

Salling som læse- og skrivevenlig arbejdsplads

Zand.News – »Ordblinde kompenserer ofte for deres ordblindhed ved at være stærke til at kommunikere, løse komplekse problemstillinger, danne relationer og tænke innovativt, kreativt og visuelt. Det er kompetencer, der er guld værd på en enhver arbejdsplads, og der er et kæmpe potentiale i at fjerne barriererne, så styrkerne kan blive bragt endnu bedre i spil,« lyder det fra Salling Group.

"Salling som læse- og skrivevenlig arbejdsplads"

Støtter og hjælper veteraner med at komme i job

Slagelse.News – Slagelse, Ringsted og Næstved kommuner er alle med, når der i september og oktober afvikles Veteran Match. De tre kommuner har indledt et samarbejde for at støtte danske soldaterveteraners kamp for en bedre tilværelse og hjælpe dem med at komme i beskæftigelse til en jobmatchdag.

"Støtter og hjælper veteraner med at komme i job"

Frivillige hjælper ikke-vestlige kvinder i job

Slagelse.News – »Vores mentees er en mangfoldig gruppe fra mange forskellige lande, heriblandt Afghanistan, Syrien og Ukraine. Du kan blive mentor for en af dem, og her spiller det ingen rolle, om du har dansk eller udenlandsk baggrund. Det vigtige er, at du har erfaringer fra det danske arbejdsmarked og kender til dansk arbejdskultur,« siger KVINFOs mentorkoordinator.

"Frivillige hjælper ikke-vestlige kvinder i job"

Øget kvalitet og jobsikkerhed i Rengøring & Kantiner

Slagelse.News – »Ud af vores i alt cirka 130 medarbejdere er 10 allerede blevet faglærte rengøringsteknikere ved hjælp af voksenlærlingeordningen. Og yderligere syv er i gang med deres uddannelse. Vi håber, at flere vil følge den vej,« lyder det fra Rengøring & Kantiner i Slagelse Kommune.

"Øget kvalitet og jobsikkerhed i Rengøring & Kantiner"

Modregning som følge af ægtefælle afskaffes

Zand.News – »Jeg er selvsagt enormt glad for at vi nu vinker helt farvel til modregning i social pension på grund af partners arbejdsindtægt. Det kommer op mod 100.000 danskere til gode, som dermed ikke længere vil blive straffet økonomisk, fordi deres ægtefælle eller samlever arbejder,« lyder det fra siger beskæftigelsesministeren.

"Modregning som følge af ægtefælle afskaffes"