3,5 milliarder på vej til borgere i Region Sjælland

Zand.News – »Der er mange i Region Sjælland, der skal have penge tilbage i skat, og i gennemsnit får de 6.483 kroner i hånden,« lyder det fra Skattestyrelsen. I dag begynder Skattestyrelsen at udbetale overskydende skat til alle dem, der har betalt for meget i skat i 2022. I Region Sjælland vil cirka 550.000 borgere få mere end 3,5 milliarder kroner i hænderne. Det er flere penge end sidste år. Det skriver styrelsen i en…

"3,5 milliarder på vej til borgere i Region Sjælland"

Lovforslag om at afskaffe store bededag

Zand.News – »Vi befinder os i en meget alvorlig situation. Det er afgørende for regeringen, at vi i Danmark tager hånd om vores fælles sikkerhed og får løftet vores forsvar. Det kræver, at vi alle sammen er klar til at yde noget ekstra. Derfor vil vi gøre Store Bededag til en almindelig arbejdsdag,« lyder det fra beskæftigelsesministeren.

"Lovforslag om at afskaffe store bededag"

Coop lukker 12 Dagli´Brugser herunder 1 i Frølunde

Korsor.News – »Mulighederne for indkøb af dagligvarer i Tårnborgområdet i fremtiden står nu hen i det uvisse, men hvis nogen skulle have mod på nogle initiativer, hører både Dagli’Brugsen Frølundes bestyrelse samt Tårnborg Lokalråd gerne herom og yder meget gerne støtte til konstruktive, gennemførlige initiative,« lyder det fra bestyrelsen i Dagli’Brugsen Frølunde.

"Coop lukker 12 Dagli´Brugser herunder 1 i Frølunde"