Frokost, SMS og videomøder i bilen

Zand.News – »Det kræver ens fulde opmærksomhed at køre på vejene, hvor få sekunders uopmærksomhed kan betyde, at man overser andre. Den slags ulykker ser vi desværre alt for ofte. Derfor bør man vente med at lede efter ting i handskerummet, holde videomødet og at skrive beskeder, indtil man holder ind til siden,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"Frokost, SMS og videomøder i bilen"

Danskerne køber genbrug som aldrig før

Zand.News – »Vi er utrolig taknemmelige for, at danskerne vælger lige præcis vores genbrugsbutikker. De er med til at støtte op om vores arbejde med at hjælpe udsatte børn, unge og voksne, der står i svære livssituationer. Det er meget glædeligt, og hver en solgt skjorte, stol og sofa er med til at gøre en forskel for de mennesker, der er på samfundets kanter,« lyder det fra Blå Kors Danmark.

"Danskerne køber genbrug som aldrig før"

Borgernes tillid til politiet er fortsat høj

Zand.News – »Vi kan ikke tage tilliden for givet, for den kommer ikke af sig selv. Det er noget, vi hele tiden skal stræbe efter at gøre os fortjent til, for det er den platform, vi står på, i vores arbejde med at skabe tryghed og sikkerhed for borgerne,« lyder det fra rigspolitichefen.

"Borgernes tillid til politiet er fortsat høj"

Pas nu: Motorcyklerne er på gaden igen

Zand.News – »Vi har fokus på de to store ulykkestyper for motorcyklisterne, fordi mange liv kunne spares og alvorlige ulykker undgås. Det er jo tankevækkende, at et køretøj, som groft sagt kun bruges halvdelen af året står for cirka 10 procent af de dræbte i trafikken. Den statistik vil vi gerne have bragt ned,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"Pas nu: Motorcyklerne er på gaden igen"

Nye tiltag mod stigende butikstyverier

Zand.News – »Regeringen ser med alvor på den store stigning i butikstyverier, vi har set de seneste år. Tyverierne er forbundet med store udgifter for butiksejerne. Og tyvene skaber utryghed blandt både kunder og butiksansatte, der hver dag møder ind for at passe deres arbejde. Det skal vi ikke finde os i,« lyder det fra justitsministeren.

"Nye tiltag mod stigende butikstyverier"

75 år med skolepatruljer fejres i “den sureste uge”

Zand.News – »Det er fantastisk, at en frivillig ordning, som skaber tryghed på skolevejen, nu har bestået i 75 år. De første skolepatruljeelever fra 1949 er godt oppe i årene, men ånden i arbejdet består. Det vil vi gerne hylde, og derfor skal der lyde en stor tak til skolepatruljerne i Danmark,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"75 år med skolepatruljer fejres i “den sureste uge”"