Slagelse Festuge 2022

Vi glæder os til Slagelse Festuge 2022 med koncerter og mange andre events, som gør Festugen til noget helt særligt og for hele familien. Vi forventer, at der vil være Dyrenes Dag søndag d. 26. juni. Sæt derfor kryds i kalenderen fra søndag d. 26. juni til og med lørdag d. 2. juli.

"Slagelse Festuge 2022"

Julekoncert med Chorus Soranus og Selandia Brass

Julekoncert i Sct. Mikkels Kirke med Chorus Soranus fra Slagelse og Selandia Brass fra Sorø. Det lokale brassband Selandia Brass og Chorus Soranus har indgået et helt unikt samarbejde om at skabe en flot klassisk julekoncert for brassband og kor, som det bl.a. kendes fra England og Norge. Chorus Soranus kommer fra Sorø og er et klassisk kor på ca. 40 medlemmer, der blev stiftet i 1967 af Knud Vad, og siden har haft en…

"Julekoncert med Chorus Soranus og Selandia Brass"

Vi vækker julemanden

Julemanden er faldet i en meget dyb søvn, men takket være jeres hjælp, kan vi nu prøve at vække julemanden. Kom og vær med lørdag den 20. november kl. 10.00, når vi forsøger at vække ham på 1. salen i VestsjællandsCentret. Pssst… vi har hørt at julemanden har en lille ting til jer børn (Begrænset antal).

"Vi vækker julemanden"