Gerningsmænd til ældresnyd finder ofre på Krak

Zand.News – »Det er vores indtryk, at gerningsmændene via Krak og lignende finder personer, der har navne, som viser, at de kan være fra den ældre generation. Derfor har vi blandt andet set flere med navnet Else blandt ofrene. I nogle tilfælde finder svindlerne så også via Facebook oplysninger om personernes fødselsdato,« lyder det fra det kriminalpræventive sekretariat i Midt- og Vestsjællands Politi.

"Gerningsmænd til ældresnyd finder ofre på Krak"

mit.dk går i luften i dag

Zand.News – »Målet med mit.dk har hele tiden været at gøre hverdagen lettere for danskerne. Vi får mere og mere digital post i Danmark, og det kræver, at teknologien følger den udvikling. I dag skal vi åbne nye apps, hver gang vi skal betale en regning eller hente oplysninger fra vores læge. Hvorfor er det hele ikke samlet ét sted? Det vil vi gerne løse med mit.dk,« lyder det fra Netcompany.

"mit.dk går i luften i dag"

Succes med psykiatrisk onlineklinik i hovedstaden

Zand.News – »Et af de vigtigste resultater er, at det er blevet muligt for patienterne at få en lægetid hurtigt. Samtidig viser erfaringerne, at behandlingen online fungerer lige så godt som fysisk fremmøde, ligesom behovet for at tilknytte vikarer er reduceret væsentligt i kraft af fastansættelsen af speciallægerne i den nye ordning,« lyder det fra social- og psykiatriudvalget i Region Sjælland.

"Succes med psykiatrisk onlineklinik i hovedstaden"