Sund & Bælt opruster med en AI-afdeling

Korsor.News — »Vi arbejder med projekter, der kræver højt specialiserede kompetencer, og vi kan ikke realisere dem i fremtiden ved bare at hente flere mennesker ind. Specialisterne hænger ikke på træerne, og så er det både omkostningstungt og ineffektivt. Derfor er det vigtigt, at vi udnytter eksisterende viden og teknologi bedst muligt, og her er AI-løsninger helt afgørende,« lyder det fra Sund & Bælt.

"Sund & Bælt opruster med en AI-afdeling"

Abonnement til Buuks, Pluus og Sayve skal returneres

Zand.News – »Højesterets dom viser, at man hverken må eller kan tjene penge på at skjule abonnementer for forbrugerne. Højesteret fastslår samtidig, at selskaberne skal tilbagebetale abonnementsbetalingerne til forbrugerne, og at abonnementsbetalingerne er opnået ved en fremgangsmåde, der må anses for groft vildledende og klart retsstridig,« lyder det fra forbrugerombudsmanden.

"Abonnement til Buuks, Pluus og Sayve skal returneres"

Tusindvis af unge spillet ulovligt om penge online

Zand.News – Blandt de 15- til 17-årige, som har spillet om penge, har mere end hver tredje spillet penge på skins inden for det seneste år. Skinbetting kan blandt andet være, at to spillere smider hver deres indkøbte skin i en pulje, som de slår plat eller krone om. Vinderen får begge skins, mens taberen må ud at købe eller bette sig til et nyt.

"Tusindvis af unge spillet ulovligt om penge online"