Politiet holder øje med din telefon i næste uge

Zand.News – 91 procent af bilisterne mener, at det er uacceptabelt at taste på sin mobil under kørslen. Men det er kun 74 procent af bilisterne, som svarer, at de aldrig taster på telefonen, når de kører. Hører du til de 17 procent, som mener, at det er uacceptabelt, men selv gør det?

"Politiet holder øje med din telefon i næste uge"

Advarsel mod smartwatches i trafikken

Zand.News – »Hvis uret på armen vibrerer og giver lyd, hver gang man får en besked, kan det være svært at lade være med at læse beskeden. Men det kan være lige så risikabelt at klikke på sit smartwatch og læse sin besked, som hvis man sad med en håndholdt mobil. Derfor advarer vi i en ny kampagne mod at bruge smartwatches bag rattet,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"Advarsel mod smartwatches i trafikken"

Gerningsmænd til ældresnyd finder ofre på Krak

Zand.News – »Det er vores indtryk, at gerningsmændene via Krak og lignende finder personer, der har navne, som viser, at de kan være fra den ældre generation. Derfor har vi blandt andet set flere med navnet Else blandt ofrene. I nogle tilfælde finder svindlerne så også via Facebook oplysninger om personernes fødselsdato,« lyder det fra det kriminalpræventive sekretariat i Midt- og Vestsjællands Politi.

"Gerningsmænd til ældresnyd finder ofre på Krak"