Politiets Online Patrulje er blevet 1 år gammel

Zand.News – »Jeg ser med største alvor på den kriminalitet, som i de seneste år har bevæget sig fra den fysiske verden og over på nettet. Unge mennesker i dag har en helt anden adgang til internettet og sociale medier end tidligere, men det har de kriminelle også,« lyder det fra justitsministeren.

"Politiets Online Patrulje er blevet 1 år gammel"

Nemmere at få kompensation ved NemKonto-svindel

Zand.News – »Vi skal tage hensyn til borgere, der af forskellige årsager ikke har samme forudsætninger for at opdage, hvis de er ved at blive svindlet. Især når kriminelle er så kyniske, at de i flere tilfælde bevidst går efter folk med kognitive udfordringer. Derfor er jeg glad for, at vi med denne ændring udvider det sikkerhedsnet, vi allerede har sat op i tilfælde af svindel med NemKonto,« lyder det fra Digitaliseringsministeriet.

"Nemmere at få kompensation ved NemKonto-svindel"

Politiet holder øje med din telefon i næste uge

Zand.News – 91 procent af bilisterne mener, at det er uacceptabelt at taste på sin mobil under kørslen. Men det er kun 74 procent af bilisterne, som svarer, at de aldrig taster på telefonen, når de kører. Hører du til de 17 procent, som mener, at det er uacceptabelt, men selv gør det?

"Politiet holder øje med din telefon i næste uge"

Advarsel mod smartwatches i trafikken

Zand.News – »Hvis uret på armen vibrerer og giver lyd, hver gang man får en besked, kan det være svært at lade være med at læse beskeden. Men det kan være lige så risikabelt at klikke på sit smartwatch og læse sin besked, som hvis man sad med en håndholdt mobil. Derfor advarer vi i en ny kampagne mod at bruge smartwatches bag rattet,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"Advarsel mod smartwatches i trafikken"