Enhedslisten vil have en redegørelse fra Børn og Unge

Slagelse.News – Der er borgere, som klager over, at kommunen ikke har taget vare på dem i tide, da de var børn. Der er borgere, der klager over, at kommunen tvangsfjerner deres børn, selvom de som forældre godt kan tage vare på deres egne børn, skriver byrådsmedlem Thomas Clausen i en initiativsag.

"Enhedslisten vil have en redegørelse fra Børn og Unge"

Villads fra Valby kommer til Slagelse Teater

Slagelse.News – Mange børn, forældre og indskolingslærere kender de populære familie- og skoleforestillinger “Vitello” og “Villads fra Valby”. “Villads fra Valby – sikker i trafikken” er skabt af det samme kreative hold, og den kan du se i Slagelse Teater i februar.

"Villads fra Valby kommer til Slagelse Teater"

Ekstern undersøgelse af det specialiserede børneområde

Slagelse.News – Socialstyrelsen har besluttet at imødekomme Slagelse Kommunes ansøgning om et Task Force-forløb af det specialiserede børneområde. Hele området skal opkvalificeres, idet tendensen blandt andet er, at flere og flere børn får en psykiatrisk diagnose og bliver fjernet fra hjemmet.

"Ekstern undersøgelse af det specialiserede børneområde"

Byråd “orienteret” om anpartsselskabet Holmegaardshuset

Slagelse.News – Thomas Clausen (EL) havde bedt byrådet om at tage stilling til, om en annoncetekst fra Holmegaardshuset er i overensstemmelse med kommunens børnepolitik, men byrådet besluttede, at “orienteringen taget til orientering”, og gav Thomas Clausen en uforståelig figur fra et hemmeligt møde.

"Byråd “orienteret” om anpartsselskabet Holmegaardshuset"

Vedvarende kritik mod Opholdsstedet Holmegaardshuset

Slagelse.News – Byrådsmedlem Thomas Clausen (EL): »Hvordan kan man eventuelt forbedre en mors eller et forældrepars evne til at sikre et barns udvikling og trivsel, når det foregår i et miljø, som en mor eller et forældrepar ikke kan stole på?« Nu bliver byrådet “orienteret”.

"Vedvarende kritik mod Opholdsstedet Holmegaardshuset"