LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt

Slagelse.News – »Der er stor forskel på små børns sproglige kompetencer. Nogle børn har et nuanceret sprog og andre har et lille ordforråd. Det kan gøre det svært for barnet at gøre sig forståelig både sammen med andre, eller hvis det skal udtrykke sine egne behov. Derfor har vi deltaget i LæseLeg,« lyder det fra Børne- og Ungeudvalget.

"LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt"

Stillinge Børnehave og Vuggestue får nye bygninger

Slagelse.News – »Jeg er glad for, at byrådet har besluttet at bygge nye og tidssvarende rammer til Stillinge Børnehave og Vuggestue. Det er en langt mere holdbar og fremtidssikret løsning for lokalområdet, der sikrer den gode udvikling i Stillinge-området,« lyder det fra borgmesterkontoret.

"Stillinge Børnehave og Vuggestue får nye bygninger"

Børnehaver sætter sig i sadlen til Tour de France

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Gode cykelvaner og glæden ved at cykle starter tidligt i livet, og derfor har Slagelse Kommune indgået et partnerskabssamarbejde med Dalmose Street Sport, som laver otte løbecykel- og cykeleventdage rundt om i kommunen.

"Børnehaver sætter sig i sadlen til Tour de France"

Fars Legestue åbner på Slagelse Bibliotek

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Fars Legestue er et sted, hvor fædre med 0-3-årige børn kan være aktive sammen med deres børn og møde andre fædre, der som dem selv har valgt at gå på barsel, eller blot ønsker at tage en dag sammen med deres børn.

"Fars Legestue åbner på Slagelse Bibliotek"