Politiet advarer mod åben ild i naturen

Zand.News – »Vi har desværre set flere tilfælde af brande, der er startet af ukrudtsbrændere. For det går lynhurtigt, når ilden får fat i det tørre græs. Det kan i værste fald medføre, at ens uforsigtighed også ender med en bøde for overtrædelse af beredskabslovgivningen,« lyder det fra Rigspolitiet.

"Politiet advarer mod åben ild i naturen"

Mulig pyroman sigtet for påsatte brande i Slagelse

Slagelse.News – »Brandstiftelse skaber utryghed blandt beboere i lokalområdet og i særdeleshed, når der er tale om flere påsatte brande over en kortere periode. Derfor har vi prioriteret en målrettet efterforskningsindsats omkring disse brande, og vi er foreløbig tilfredse med gårsdagens anholdelse,« lyder det fra politiet.

"Mulig pyroman sigtet for påsatte brande i Slagelse"

Flere brandskader fra ukrudtsbrændere

Zand.News – »Man er sparet for meget, hvis man lige bruger to minutter på at forberede sig, inden man går i gang med at svitse ukrudtet af. Først kan man lige overveje, hvor tørt er det? Hvis det er knastørt udenfor, så er åben ild måske ikke den klogeste ide,« lyder det fra et forsikringsselskab.

"Flere brandskader fra ukrudtsbrændere"

Markant fald i antallet af indbrud i politikredsen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Zand.News – »Vi er meget tilfredse med de tal, vi kan se. Det er klart, at vi havde forventet færre indbrud i den periode, hvor mange danskere har været sendt hjem på grund af Covid-19, men tendensen holder altså også efter samfundet lukkede op igen,« lyder det fra politiet.

"Markant fald i antallet af indbrud i politikredsen"