Forsyningsselskabet Envafors fylder 1 år

Slagelse.News – Fusionen har langt fra været ene om at gøre året specielt. Mens der er brugt mange kræfter på at udvikle og integrere alt fra fælles IT- og økonomisystemer til personalehåndbøger, har flere internationale kriser og forhold samtidig trukket kræfter i Envafors, lýder det fra direktøren.

"Forsyningsselskabet Envafors fylder 1 år"

Kunst i Pinsen 27.-29. maj 2023

Slagelse.News – »Da jeg fik opgaven med Kunst i Pinsen, havde jeg slet ikke kendskab til, at Slagelse Kommune har så mange kunstnere. Det ved jeg nu, og jeg ved også, at alle glæder sig til at vise deres kunst frem, så jeg håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi de åbne steder,« lyder det fra Susanne Thaulov, der er tovholder for Kunst i Pinsen.

"Kunst i Pinsen 27.-29. maj 2023"

LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt

Slagelse.News – »Der er stor forskel på små børns sproglige kompetencer. Nogle børn har et nuanceret sprog og andre har et lille ordforråd. Det kan gøre det svært for barnet at gøre sig forståelig både sammen med andre, eller hvis det skal udtrykke sine egne behov. Derfor har vi deltaget i LæseLeg,« lyder det fra Børne- og Ungeudvalget.

"LæseLeg hjælper børn til at bruge sproget aktivt"

Ny løsning for haltider inspirerer andre kommuner

Slagelse.News – »Koblingen mellem de to systemer har kørt omkring fem måneder nu, og vi kan se, at det optimerer vores arbejde omkring vores bookinger. Det vil komme vores foreninger til gode, når vi forsøger at finde ledige tider, fordele nye tider og tilsvarende, for nu kan vi nemlig se på en smart måde, hvor effektivt vores faciliteter bliver brugt,« lyder det fra Kultur, Fritid og Borgerservice.

"Ny løsning for haltider inspirerer andre kommuner"

Specialskoleelever får også valg- og stemmeret

Slagelse.News – »Beslutningen betyder, at der nu bliver gjort plads til elevrepræsentanter i skolebestyrelserne på Rosenkilde Skole, Slagelse Heldagsskole, Klostermarken og Storebæltskolen. Samtidig blev det slået fast, at der også skal være elevrepræsentation på Omø Skole,« siger Christopher Trung.

"Specialskoleelever får også valg- og stemmeret"