Dialog om et veteranhjem i Slagelse

Slagelse.News — »Med det nye og sjette danske veteranhjem får veteraner og deres pårørende på Sjælland uden for Hovedstaden nu også adgang til Fonden Danske Veteranhjems mange tilbud om støtte og aktiviteter. Jeg ser frem til at følge Slagelse Kommune og Fonden Danske Veteranhjems dialog om muligheden for at få veteranhjemmet oprettet,« lyder det fra forsvarsministeren.

"Dialog om et veteranhjem i Slagelse"

Radikale byder Christopher Trung velkommen

Slagelse.News — »Jeg ser frem til at koble mine værdier til de øvrige radikale mærkesager, herunder uddannelse og klima, og derved skabe et mere socialt retfærdigt Slagelse Kommune, der også inkluderer de næste generationer,« fortæller det nye radikale byrådsmedlem Christopher Trung.

"Radikale byder Christopher Trung velkommen"

Slagelse får hjælp til PPR

Slagelse.News — De 10 kommuner, herunder Slagelse Kommune, som vil få tilbudt midler fra puljen, er udvalgt, fordi de rangerer højest på Indenrigs- og Sundhedsministeriets socioøkonomiske indeks for 2024, der måler kommunernes relative udgiftsbehov i forhold til andre kommuner på basis af en række socioøkonomiske kriterier.

"Slagelse får hjælp til PPR"

Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked

Slagelse.News — »I en tid, hvor der er mangel på arbejdskraft, er det vigtigt, at alle kan byde ind med deres styrker og kompetencer. Langt de fleste både kan og vil gerne bidrage, uanset sociale, fysiske eller mentale udfordringer,« lød det fra 1. viceborgmesteren i Slagelse Kommune.

"Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked"

Ny chef for Kommunale Ejendomme

Slagelse.News — »Noget af det første jeg har fokus på, er at få skabt endnu bedre sammenhænge, og sammen med mine kommende kolleger at udvikle en god arbejdsplads og i fællesskab med forvaltningerne sikrer, at vi får udmøntet ejendomsstrategien,« lyder det fra den nye chef for Kommunale Ejendomme.

"Ny chef for Kommunale Ejendomme"