Fælles juleaften i Slagelse Kommune 2019

Der kan være flere årsager til at holde fælles juleaften den 24. december 2019 sammen med andre, som du måske ikke kender, og som ikke er din familie. Måske ønsker du ikke at sidde derhjemme, eller måske vil du gerne støtte op om en fælles juleaften 2019 i din by såsom i Slagelse, Korsør eller Skælskør med videre. Find oversigten på: Hvor kan man holde jul eller få julehjælp? Grafik: Slagelse Media.

"Fælles juleaften i Slagelse Kommune 2019"

Kunst og Kirker 2019

Der er blandt andet stentøjsskulpturer, ekspressionistiske malerier og bronzearbejder, når 29 forskellige kunstnere – her 11 udenlandske – udstiller i by- og landsbykirker i Slagelse og omegn. Sidste år lagde 3.000 gæster vejen forbi eventet Kunst og Kirker. Den 9.-10. november 2019 går det løs igen, når 14 kirker slår dørene op til de mangfoldige udstillinger. 15 menighedsråd/kirker og 29 professionelle kunstnere Kunst og Kirker vil i 2019 deltage med 15 menighedsråd/kirker og 29 professionelle…

"Kunst og Kirker 2019"

Netstof.dk fra Slagelse indstillet til europæisk pris

Slagelse.News – »Netstof.dk er innovativ, fordi det er en digital rådgivningsplatform, som møder de unge på deres præmisser og gør det muligt for dem at søge hjælp, sparring og rådgivning på en tidlig og ukompliceret måde hos fagfolk og ligesindede,« siger Det Kriminalpræventive Råd.

"Netstof.dk fra Slagelse indstillet til europæisk pris"