Christopher Trung arbejder for dem, der ikke selv kan råbe op

Slagelse.News – I dette portræt fortæller Christopher Trung, at han er stærkt optaget af at styrke retssikkerheden i Slagelse Kommune. Han fortæller om sin frustration over at opleve borgere, for hvem retssikkerheden ikke opretholdes. Samtidig fortæller han om, hvordan kommunen faktisk hjælper en masse mennesker, som vi ikke hører lige så meget om.

"Christopher Trung arbejder for dem, der ikke selv kan råbe op"

Danmarks første PFAS-testcenter åbner i Korsør

Korsor.News – »Forureningen med PFAS er ikke kun et problem i Korsør. Det er et internationalt problem, som der skal findes løsninger på. Derfor er jeg glad for, at vi nu i samarbejde med Region Sjælland kan gøre brandskolen til centrum for udvikling af PFAS-løsninger samtidig med, at vi understøtter erhvervsudviklingen,« lyder det fra borgmesteren.

"Danmarks første PFAS-testcenter åbner i Korsør"

Stillinge Børnehave og Vuggestue får nye bygninger

Slagelse.News – »Jeg er glad for, at byrådet har besluttet at bygge nye og tidssvarende rammer til Stillinge Børnehave og Vuggestue. Det er en langt mere holdbar og fremtidssikret løsning for lokalområdet, der sikrer den gode udvikling i Stillinge-området,« lyder det fra borgmesterkontoret.

"Stillinge Børnehave og Vuggestue får nye bygninger"

Kommunen ansætter ny borgerrådgiver

Slagelse.News – »Meta Fuglsang har både den sociale, menneskelige og juridiske profil, der er vigtigt i rollen som Borgerrådgiver, og så kender hun til den kommunale verden. I byrådet ser vi meget frem til det kommende samarbejde – også for borgernes skyld,« lyder det fra borgmesteren.

"Kommunen ansætter ny borgerrådgiver"

Slagelse ønsker øget samarbejde med erhvervslivet

Slagelse.News – Infrastruktur og transport er to andre punkter, der vægtes meget positivt af erhvervslivet i Slagelse Kommune: »Det forpligter at have et af landets bedst beliggende erhvervsarealer med rigtig god infrastruktur – det skal vi udnytte endnu bedre,« lyder det fra borgmesteren.

"Slagelse ønsker øget samarbejde med erhvervslivet"