Mangfoldigt program til Dronningens besøg

Slagelse.News – H.M. Dronningen og kongeskibet kommer til Slagelse Kommune den 29. og 30. august. Besøgsprogrammet byder blandt andet på karettur eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron, en række besøg med fokus på innovation, fællesskaber, læring og festlige indslag herunder koncerter og en stor festforestilling.

"Mangfoldigt program til Dronningens besøg"

Folkeoplysningsudvalg er konstitueret

Slagelse.News – »Vores ambition er, at vi skal være med til at sikre, at der er en endnu tydeligere rød tråd i Slagelse Kommunes arbejde med kultur- og fritidslivet. Vi ser frem til den gode dialog og understøtte, at foreningernes stemme bliver hørt,« siger Nicki Ottevig fra Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget.

"Folkeoplysningsudvalg er konstitueret"

Borgerrådgiver: Borgere finder visse svar respektløse

Slagelse.News – »Borgerrådgiveren læser en del klagesvar, hvor kommunens formuleringer er variationer af sætningen: “Vi beklager, at du har oplevet forløbet…”« »Det er Borgerrådgivningens erfaring, at en hel del borgere finder dem respektløse.«

"Borgerrådgiver: Borgere finder visse svar respektløse"

Budgetreduktion på 115 mio. i 2022

Slagelse.News – Budgetaftalen indeholder budgetreduktioner på i alt 115 millioner kroner på driften. Alle dele af kommunen kommer til at bidrage til budgetreduktionerne. På anlægssiden er der enighed om, at der kan forventes anlægsprojekter for i alt maksimalt 400 millioner kroner i 2022 og 2023.

"Budgetreduktion på 115 mio. i 2022"

Kom med til BørneTouren i Korsør

Slagelse.News – »Vi er rigtig glade for, at vi endnu en gang har muligheden for at give børn og unge en sjov og spændende dag på de tohjulede. Vi havde også fornøjelsen af at have BørneTouren i Slagelse i efteråret, og nu får endnu flere mulighed for at prøve kræfter med cykelsporten« lyder det fra borgmesterkontoret.

"Kom med til BørneTouren i Korsør"