Købmand Jørgen Nordtorp kåret som FGU-ambassadør

Korsor.News – »Jørgen Nordtorp og teamet tror på, at alle unge er gode til noget og giver dem gerne en chance for at afprøve detailbranchen gennem praktik i Rema 1000. Rema 1000 Skovvej i Korsør udviser socialt og lokalt ansvar og løfter opgaven med at få unge ledige i gang med uddannelse eller beskæftigelse,« lød det fra borgmesteren.

"Købmand Jørgen Nordtorp kåret som FGU-ambassadør"

Slagelse Kommune rykker igen frem på DI-listen

Slagelse.News – »Jeg er tilfreds med, at vores indsatser på området giver resultater, og jeg mener, at vi fremadrettet kan løfte området endnu mere. Fra kommunens side ønsker vi en åben dialog med vores lokale virksomheder, og vi har et stort fokus på at skabe den bedst mulige erhvervsservice til gavn for vores erhvervsliv,« lyder det fra borgmesteren.

"Slagelse Kommune rykker igen frem på DI-listen"

1400 elever skal opleve naturfag i BonBon-Land

Slagelse.News – »Der er et stort nationalt fokus på naturvidenskab, og vi vil gerne være med til at skærpe elevernes appetit på de naturvidenskabelige fag. Det gør vi for eksempel ved at folde teorien mere ud og gøre den virkelighedsnær og vedkommende. Derfor rykker vi undervisningen ud i et af Danmarks største klasseværelser for en dag,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse Kommune.

"1400 elever skal opleve naturfag i BonBon-Land"

Solstrålehistorie om 1512 solpaneler i Flakkebjerg

Slagelse.News – »Fra kommunens side bakker vi op om Flakkebjerg og den forskning, der foregår, med den samarbejdsaftale, vi har indgået. Jeg kører forbi hver dag, og følger derfor byggeriet med stor interesse. Vi har brug for mere grøn energi, og jeg glæder mig til at se de resultater, der kommer ud af projektet, og hvordan de kan være med til at løse nogle af de udfordringer, der er med at kombinere landbrug og solpaneler…

"Solstrålehistorie om 1512 solpaneler i Flakkebjerg"

Trekløver samarbejder om klimavenligt boligbyggeri

Slagelse.News – »Jeg er meget optaget af at samarbejde, når vi skal finde fremtidens løsninger. Det gælder også, når det drejer sig om løfte og sikre bæredygtigt byggeri i Korsør, Skælskør, Slagelse og vores landdistrikter. Innovative nye klimavenlige huse på Sverigesvej kan vise vejen frem inden for bæredygtig udvikling og beliggenheden, så tæt på sygehuset, er også attraktivt og vil gavne vores bosætningsindsats,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse.

"Trekløver samarbejder om klimavenligt boligbyggeri"

Forebyggende hjemmebesøg fører til et aktivt liv

Slagelse.News – »Vi har en frygtelig god sofa, og her faldt jeg ofte hen og sad det meste af dagen. Jeg var meget skeptisk i starten – motion og træning har aldrig sagt mig noget, men nu er jeg blevet helt bidt af det, og jeg er jo blevet markant bedre gående,« lyder det fra en af deltagerne i Slagelse Kommune.

"Forebyggende hjemmebesøg fører til et aktivt liv"