Børns risiko i trafikken stiger med alderen

Zand.News – Paradoksalt nok er der færre skoleklasser, som bliver undervist i trafiksikkerhed på de øvre klassetrin, selvom de ældre elevers risiko i trafikken er langt højere end de yngste. Kun 30 procent af folkeskolerne i Slagelse Kommune har undervist alle 8-9.-klasser i risikofaktorer.

"Børns risiko i trafikken stiger med alderen"

Aldi donerer morgenmad til Red Barnets ferielejr i Korsør

Korsor.News – »Der findes alt for mange børnefamilier i Danmark, som ikke har råd eller overskud til at tage på ferie. Derfor giver vores frivillige børnene mulighed for at komme på en ferielejr, hvor de kan få gode oplevelser og danne nye venskaber. Vi er taknemmelige for, at ALDI er med til at støtte vores arbejde for børn i udsatte positioner,« lyder det fra Red Barnet.

"Aldi donerer morgenmad til Red Barnets ferielejr i Korsør"

Fire idrætsbørnehaver på vej i Slagelse Kommune

Slagelse.News – »Vi har i Slagelse Kommune fokus på, at idræt, leg og bevægelse skal være en naturlig del af børns hverdag fra de er helt små og fortsætte op gennem skoletiden. Generelt er der rigtigt mange børn, som er for lidt aktive, og hvis vi kobler det med børn, som er overvægtige, så giver det rigtig god mening at gøre en særlig indsats,« lyder det fra formanden for Børne- og Ungeudvalget.

"Fire idrætsbørnehaver på vej i Slagelse Kommune"

1.185 børn fra Slagelse går på opdagelse i den nære natur

Slagelse.News – »Børn behøver ikke sove i shelter en hel weekend eller bruge hele ferien på at vandre i Sverige for at få et forhold til den. Selv de små møder med naturen i hverdagen, som for eksempel at finde bænkebidere under en sten eller at kravle i krattet på legepladsen, kan være med til at skabe starten på en god relation til naturen,« lyder det fra Friluftsrådet.

"1.185 børn fra Slagelse går på opdagelse i den nære natur"

Snus hitter hos unge og kan give varige tandskader

Zand.News – »Snus irriterer mundslimhinden og kan også få tandkødet til at trække sig tilbage, hvis man bruger det længe nok. Og tandkød, der først har trukket sig tilbage, så tænderne er blevet længere, kommer ikke tilbage, selvom man stopper,« lyder det fra Tandlægeforeningen.

"Snus hitter hos unge og kan give varige tandskader"

Region Sjælland glemmer at skrive til forældre

Zand.News – »Det er efter min opfattelse ikke en lovlig fremgangsmåde at sende breve, der er tiltænkt forældrene, til mindreårige – det gælder, uanset hvordan Sundhedsplatformen er indrettet. I øvrigt kan fremgangsmåden indebære, at barnet sættes i en sårbar position ved direkte at få tilsendt,« lyder det fra Folketingets Ombudsmand.

"Region Sjælland glemmer at skrive til forældre"