Makerspaces skal styrke børn teknologiforståelse

Slagelse.News – »Med de nye bevillinger skabes der rum for, at børn og unge får grundlæggende færdigheder og en dyb forståelse af teknologiens indflydelse, så de ikke kun bliver tech-brugere, men også tech-forstående borgere, der kan bidrage i og til en bæredygtig digital fremtid,« lyder det om det nye projekt for elever i Slagelse Kommune.

"Makerspaces skal styrke børn teknologiforståelse"

Aftale skal hjælpe unge uden uddannelse og job

Zand.News – »Det er meget, meget vigtigt for regeringen, at vi hjælper de 43.000 unge, som hverken er i uddannelse eller arbejde. For mange af dem kan FGU være vejen videre. Men skolerne har brug for en permanent økonomisk saltvandsindsprøjtning. Ligesom flere af de unge skal have mulighed for at komme ud på en rigtig arbejdsplads som en del af uddannelsen. Alt dette lykkedes med denne aftale,« lyder det fra børne- og undervisningsministeren.

"Aftale skal hjælpe unge uden uddannelse og job"

Syddansk Universitet forlader Slagelse

Slagelse.News – »Det har desværre ikke vist sig muligt at finde en bæredygtig løsning på den meget udfordrede økonomiske situation, som SDU Slagelse befinder sig i, og som desværre ser ud til at fortsætte blandt andet på grund af udsigten til færre og færre studerende og uddannelsesindtægter. Konklusion er derfor, at det fremtidige SDU bliver uden aktiviteter på Vestsjælland,« lyder det fra SDU.

"Syddansk Universitet forlader Slagelse"