Dialog om et veteranhjem i Slagelse

Slagelse.News — »Med det nye og sjette danske veteranhjem får veteraner og deres pårørende på Sjælland uden for Hovedstaden nu også adgang til Fonden Danske Veteranhjems mange tilbud om støtte og aktiviteter. Jeg ser frem til at følge Slagelse Kommune og Fonden Danske Veteranhjems dialog om muligheden for at få veteranhjemmet oprettet,« lyder det fra forsvarsministeren.

"Dialog om et veteranhjem i Slagelse"

Radikale byder Christopher Trung velkommen

Slagelse.News — »Jeg ser frem til at koble mine værdier til de øvrige radikale mærkesager, herunder uddannelse og klima, og derved skabe et mere socialt retfærdigt Slagelse Kommune, der også inkluderer de næste generationer,« fortæller det nye radikale byrådsmedlem Christopher Trung.

"Radikale byder Christopher Trung velkommen"

Regionen åbner for borgerforslag

Zand.News — »Vi vil gerne sikre et nært og styrket demokrati i vores region. Derfor har vi åbnet for, at borgerne nemmere kan påvirke, hvordan Region Sjælland udvikler sig. Vores beslutninger påvirker mange mennesker. Derfor er det afgørende, at borgerne er med til at sætte retningen og påvirke de ting, der er vigtige for dem – blandt andet i sundhedsvæsnet,« lyder det fra regionsrådsformanden.

"Regionen åbner for borgerforslag"

Slagelse får hjælp til PPR

Slagelse.News — De 10 kommuner, herunder Slagelse Kommune, som vil få tilbudt midler fra puljen, er udvalgt, fordi de rangerer højest på Indenrigs- og Sundhedsministeriets socioøkonomiske indeks for 2024, der måler kommunernes relative udgiftsbehov i forhold til andre kommuner på basis af en række socioøkonomiske kriterier.

"Slagelse får hjælp til PPR"

Trafikforbedring på skolen i Skælskør

Skaelskor.News — »Der er kommet flere elever på skolen (i Skælskør, red.) efter skolesammenlægningen, og det betyder også, at der er kommet mere trafik til og fra skolen. Det er vi nødt til at tage højde for. Derfor er jeg glad for, at man har inddraget skolebestyrelsen og ledelsen på skolen og fundet frem til nogle tiltag, som vil forbedre trafikforholdene,« lyder det fra formanden for Trafik- Plan- og Landdistriktsudvalget.

"Trafikforbedring på skolen i Skælskør"

Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked

Slagelse.News — »I en tid, hvor der er mangel på arbejdskraft, er det vigtigt, at alle kan byde ind med deres styrker og kompetencer. Langt de fleste både kan og vil gerne bidrage, uanset sociale, fysiske eller mentale udfordringer,« lød det fra 1. viceborgmesteren i Slagelse Kommune.

"Baner vejen for et inkluderende arbejdsmarked"

Justeringer i støtte til socialt arbejde

Slagelse.News — »Vi modtager hvert år rigtig mange gode ansøgninger til frivilligt socialt arbejde gennem §18-puljen. De frivillige gør en stor og værdifuld indsats […]. For at gøre det så nemt som muligt for ansøgerne at søge puljen, har vi netop vedtaget en række tilføjelser til tildelingsmodellen, så rammerne for tildelingen er endnu tydeligere,« lyder det fra Sundhedsudvalg i Slagelse Kommune.

"Justeringer i støtte til socialt arbejde"