Syv kulturprojekter i regionen får 3,5 millioner

Zand.News – Syv kulturprojekter i Region Sjælland modtager støtte, herunder “Kunsthåndværk med keramik i Skælskør” i samarbejde med Guldagergaard i Skælskør, som skal udnytte keramikkens kvaliteter til at styrke den mentale sundhed og læring for forskellige grupper af især sårbare borgere.

"Syv kulturprojekter i regionen får 3,5 millioner"

Kommunen modtager 4.8 mio. til sygefraværsindsats

Slagelse.News – Der skal arbejdes mod en sammenhængende indsats, der understøtter, at sygefraværet forebygges, sygemeldte medarbejdere fastholdes og sygefraværet reduceres. Samtidig vil to centre undersøge, hvor de kan samarbejde på tværs og koordinere om modeller og indsatser, der måske egner sig til at brede ud til hele kommunen.

"Kommunen modtager 4.8 mio. til sygefraværsindsats"

Købsaftale med Flakkebjerg Friskole

Slagelse.News – »Opbakningen og den store støtte vi allerede har fået fra både borgere og det lokale erhvervsliv understreger sammenholdet og viljen til at udvikle og understøtte vores lokalområde som et godt sted at bo, hvor vi tror på en fremtid med bosætning af unge børnefamilier,« lyder det fra bestyrelsen.

"Købsaftale med Flakkebjerg Friskole"

Forsyningsselskabet Envafors fylder 1 år

Slagelse.News – Fusionen har langt fra været ene om at gøre året specielt. Mens der er brugt mange kræfter på at udvikle og integrere alt fra fælles IT- og økonomisystemer til personalehåndbøger, har flere internationale kriser og forhold samtidig trukket kræfter i Envafors, lýder det fra direktøren.

"Forsyningsselskabet Envafors fylder 1 år"

Rejsegilde på Slagelse Friplejehjem

Slagelse.News – »At være en del af et fællesskab er godt for vores sundhed, det er godt for vores trivsel, og det øger vores livskvalitet. Derfor er sådan nogle byggerier rigtig, rigtig gode. Derfor håber jeg også, at Slagelse Friplejehjem vil blive fyldt med fællesskab, nærvær og hjemlighed, når byggeriet står færdigt,« lød det fra borgmesteren i Slagelse.

"Rejsegilde på Slagelse Friplejehjem"