Sclerosehospital hjælper hospitalerne under COVID

Zand.News – »På sygehusene må flere og flere medarbejdere nu tage sig af COVID-ramte patienter. Derfor har vi brug for at etablere ekstra sengepladser uden for sygehusene til de almindelige patienter. Især nu, hvor vi ruster os til at kunne modstå et måske endnu større pres på grund af den mere smitsomme coronavariant B.1.1.7,« lyder det fra regionen.

"Sclerosehospital hjælper hospitalerne under COVID"

Vaccinationstider åbnes løbende for inviterede

Zand.News – »Det er selvfølgelig ærgerligt, at folk går forgæves og må vente på at få en tid. Vi står klar til at vaccinere borgerne, så snart vi har vaccinerne. Der åbnes løbende op for vaccinationstider, og det gøres i takt med, at vi modtager vaccinerne,« siger direktøren for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland.

"Vaccinationstider åbnes løbende for inviterede"

Ombudsmanden godkender kontantløse busser

Zand.News – »I Movia har vi har et stort ønske om at passe godt på både kunder og medarbejdere. Af samme grund har vi indstillet kontantsalget i vores busser og flextrafik. Vi er tilfredse med, at Forbrugerombudsmanden nu bakker op om, at den måde vi har indrettet os på, er i overensstemmelse med kontantreglen,« lyder det fra kommunikationsdirektøren.

"Ombudsmanden godkender kontantløse busser"