Kalkuner ved Ruds-Vedby med fugleinfluenza

Zand.News – »Det er trist, at vi nu igen skal aflive tusindvis af dyr på grund af fugleinfluenza, vi har tidligere på ugen måttet aflive tre kalkunbesætninger med omkring 76.000 kalkuner i Slagelse-Skælskør-området. Det understreger, hvor vigtigt det er, at alle, som ejer fjerkræ, er opmærksomme på god smittebeskyttelse, og at Fødevarestyrelsens råd og regler efterleves,« lyder det fra Fødevarestyrelsen.

"Kalkuner ved Ruds-Vedby med fugleinfluenza"

Husk de fem smitteforebyggende råd

Zand.News – »Det er helt forventeligt for årstiden, at smitten stiger. Men vi synes, det er vigtigt at minde os alle sammen om, at vi selv kan være med til at forebygge smitte ved at huske at vaske hænder, blive hjemme hvis vi er syge, hoste og nyse i ærmet, lufte ud og gøre rent,« lyder det fra Sundhedsstyrelsen.

"Husk de fem smitteforebyggende råd"

Fire ud af fem coronaledige er tilbage i job

Zand.News – »Den positive udvikling i beskæftigelsen skyldes i høj grad den politik, der blev ført under coronakrisen. Blandt andet har lønkompensationsordningerne betydet, at mange kunne holde fast i deres job. Den beslutning nyder vi godt af i dag,« lyder det fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

"Fire ud af fem coronaledige er tilbage i job"

Udbetaling af varmecheck er forsinket

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Zand.News – Der er fundet fejl i beregningerne i forbindelse med varmechecken. Det skønnes, at der er udbetalt knap 83 millioner kroner for meget. Det medfører, at varmechecken fra den supplerende ansøgningsrunde først påbegyndes i løbet af juni måned.

"Udbetaling af varmecheck er forsinket"