Mangfoldigt program til Dronningens besøg

Slagelse.News – H.M. Dronningen og kongeskibet kommer til Slagelse Kommune den 29. og 30. august. Besøgsprogrammet byder blandt andet på karettur eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron, en række besøg med fokus på innovation, fællesskaber, læring og festlige indslag herunder koncerter og en stor festforestilling.

"Mangfoldigt program til Dronningens besøg"

Drengerøvsaften 2022

Drengerøvsaftenen er tilbage! Efter to år i garagen er årets festligste aften i købstaden tilbage i Skælskør. »Vi slutter traditionens tro Drengerøvsaften af med et brag af festfyrværkeri kl. 22.30. Husk at tage det gode humør med på dagen og er vi heldige med vejret som i tidligere år, så husk masser af solcreme,« skriver de. Klik her for at læse artiklen fra februar 2022. Klik her for at se stort oversigtskort på Facebook.

"Drengerøvsaften 2022"

Bilka giver pantdonationer til Julemærkehjemmet

Skaelskor.News – »Vi er meget taknemmelige over, at Bilka rækker hånden frem og for al den støtte, vi får fra vores naboer og nærmiljø. Det er særligt betydningsfuldt for os, fordi det er nærsamfundet, der direkte støtter os, når de giver deres pant til os,« lyder det fra Julemærkehjemmet i Skælskør.

"Bilka giver pantdonationer til Julemærkehjemmet"