Drengerøvsaften i Skælskør 2021

Drengerøvsaften i Skælskør 2021 Det populære arrangement i centrum af Skælskør med motorbrøl, mennesker, fest og fadøl afholdes næste gang den 28. maj 2021. Det er her, hvor drengerøvene kommer, unge som gamle der elsker biler, motorcykler, traktorer, knallerter, busser ─ ja alt, hvad der kan køre, sejle og sågar flyve … Drengerøvsaften starter kl. 16.00, og udstilling afslutter kl. 22.00 med flot fyrværkeri på havnen i Skælskør. Festen slutter kl. 23.00.  

"Drengerøvsaften i Skælskør 2021"

AFLYST – Drengerøvsaften i Skælskør

»Drengerøvsaften 2020 aflyses på grund af COVID-19 Drengerøvsaften nr. 11 skulle afvikles fredag den 29. maj 2020, men på grund af den uvisse situation for udvikling af COVID-19, må vi desværre aflyses årets Drengerøvsaften. Vi har rigtig svært ved at se, at vi om to måneder får mulighed for at samle 15 tusinde mennesker i Skælskør, ligesom vi ikke forventer, at gæster, i lige så stor udstrækning som vanligt, tør deltage i så stort et…

"AFLYST – Drengerøvsaften i Skælskør"

Borgermøde om højvandssikring af Skælskør

Nu starter arbejdet med at finde ud af, om og hvordan Skælskør skal højvandssikres. Derfor inviterer Miljø-, Plan- og Landdistriktsudvalget alle interesserede til borgermøde: Kom og hør: Om de tre forslag til højvandssikring, som den rådgivende ingeniørvirksomhed Cowi har udarbejdet. Om hvilke muligheder, der er for, at finansierer kommunale fællesprojekter om kystbeskyttelse. Om den videre proces. Alle interesserede er velkomne, men tilmelding til soast@slagelse.dk senest mandag den 24. februar 2020.

"Borgermøde om højvandssikring af Skælskør"