Flere brandskader fra ukrudtsbrændere

Zand.News – »Man er sparet for meget, hvis man lige bruger to minutter på at forberede sig, inden man går i gang med at svitse ukrudtet af. Først kan man lige overveje, hvor tørt er det? Hvis det er knastørt udenfor, så er åben ild måske ikke den klogeste ide,« lyder det fra et forsikringsselskab.

"Flere brandskader fra ukrudtsbrændere"

Landsdækkende spirituskontrol på J-dag

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Zand.News – »Vi må nok forvente at se rigtig mange mennesker i gadebilledet hen over weekenden med start fredag, simpelthen på grund af frigivelsen af julebryggen. … Vi byder folk velkomne og håber, at de får en fantastisk aften, men også tænker sig om og lader bilen stå og trække cyklen hjem,« lyder det fra politiet.

"Landsdækkende spirituskontrol på J-dag"

Fugleinfluenza i kalkunbesætning I Sønderupsønder

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Skaelskor.News – Døde kalkuner førte til, at Fødevarestyrelsen tog prøver fra en kalkunbesætning ved Sønderupsønder nord for Skælskør. Tirsdag må Fødevarestyrelsen og Beredskabsstyrelsen rykke ud for at aflive hele besætningen.

"Fugleinfluenza i kalkunbesætning I Sønderupsønder"

Undgå at blive afvæbnet af politiet

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Zand.News – »Det kan være en voldsom oplevelse, når man uventet bliver tilbageholdt og pacificeret af politiet, fordi der er mistanke om, at man er bevæbnet,« lyder det fra politiet, som henstiller til, at man er varsom med attrap- og legetøjsvåben i det offentlige rum.

"Undgå at blive afvæbnet af politiet"