Nyt sjællandsk egnsteater kan være på vej

Slagelse.News – »I Slagelse Kommune har vi et rigt og alsidigt teaterliv med dygtige frivillige aktører. Det ser vi frem til nu bliver suppleret med et professionelt egnsteater, som kan være med til både at understøtte og videreudvikle vores nuværende kulturliv,« siger formanden for Kultur- og Fritidsudvalget.

"Nyt sjællandsk egnsteater kan være på vej"

Handicaptilgængelighed bliver central i Slagelse Kommune

Slagelse.News – Slagelse Kommune havde glemt handicaptilgængeligheden, da den nye udviklingsstrategi skulle godkendes på byrådsmødet i mandags, men byrådsmedlem Christopher Trung (V) sikrede, at handicaptilgængelighed nu indskrives i udviklingsstrategien.

"Handicaptilgængelighed bliver central i Slagelse Kommune"

Byrådet sætter gang i hjælpepakke på 50 millioner

Slagelse.News – »På mindre end en uge er der etableret og skabt enighed i Økonomiudvalget om en lokal hjælpepakke på 50 millioner kroner, og der er indhentet en lang række forslag fra fagudvalgene, der kan være med til at holde hånden under vores lokalområde,« siger borgmesteren.

"Byrådet sætter gang i hjælpepakke på 50 millioner"

Børn kommer til orde i ny Børne- og Ungepolitik

Slagelse.News ─ »Nu er det op til vores ledere og medarbejdere at gøre politikken til virkelighed ved at lade principperne være styrende i deres daglige arbejde med børn og unge. Men vi skal også huske, at forældrene måske har den vigtigste rolle, så derfor skal vi naturligvis også inddrage dem,« siger udvalgsformand.

"Børn kommer til orde i ny Børne- og Ungepolitik"