Forsyningsselskabet Envafors fylder 1 år

Slagelse.News – Fusionen har langt fra været ene om at gøre året specielt. Mens der er brugt mange kræfter på at udvikle og integrere alt fra fælles IT- og økonomisystemer til personalehåndbøger, har flere internationale kriser og forhold samtidig trukket kræfter i Envafors, lýder det fra direktøren.

"Forsyningsselskabet Envafors fylder 1 år"

Specialskoleelever får også valg- og stemmeret

Slagelse.News – »Beslutningen betyder, at der nu bliver gjort plads til elevrepræsentanter i skolebestyrelserne på Rosenkilde Skole, Slagelse Heldagsskole, Klostermarken og Storebæltskolen. Samtidig blev det slået fast, at der også skal være elevrepræsentation på Omø Skole,« siger Christopher Trung.

"Specialskoleelever får også valg- og stemmeret"

Ingen lyttede til Trung om ældres bad og rengøring

Slagelse.News – »Når man som jeg har spurgt utallige gange og fået samme svar hver gang: At der var styr på det, og at retssikkerheden overholdes. Så bliver man noget lang i ansigtet, når det så efterfølgende viser sig, at intet af det passede,« siger Christopher Trung.

"Ingen lyttede til Trung om ældres bad og rengøring"

Stén Knuth trækker sig som folketingskandidat

Slagelse.News – »Med udgangen af 2025 slutter 20 års byrådsarbejde, og så må vi se om jeg genopstiller til byrådet for endnu en periode. Det har jeg kraftige overvejelser på, for som skrevet – alting har sin tid. Nu skal jeg noget andet, som jeg håber falder på plads snarligt,« skriver Stén Knuth.

"Stén Knuth trækker sig som folketingskandidat"