Byrådet sætter gang i hjælpepakke på 50 millioner

Slagelse.News – »På mindre end en uge er der etableret og skabt enighed i Økonomiudvalget om en lokal hjælpepakke på 50 millioner kroner, og der er indhentet en lang række forslag fra fagudvalgene, der kan være med til at holde hånden under vores lokalområde,« siger borgmesteren.

"Byrådet sætter gang i hjælpepakke på 50 millioner"

Børn kommer til orde i ny Børne- og Ungepolitik

Slagelse.News ─ »Nu er det op til vores ledere og medarbejdere at gøre politikken til virkelighed ved at lade principperne være styrende i deres daglige arbejde med børn og unge. Men vi skal også huske, at forældrene måske har den vigtigste rolle, så derfor skal vi naturligvis også inddrage dem,« siger udvalgsformand.

"Børn kommer til orde i ny Børne- og Ungepolitik"

Enhedslisten vil have en redegørelse fra Børn og Unge

Slagelse.News – Der er borgere, som klager over, at kommunen ikke har taget vare på dem i tide, da de var børn. Der er borgere, der klager over, at kommunen tvangsfjerner deres børn, selvom de som forældre godt kan tage vare på deres egne børn, skriver byrådsmedlem Thomas Clausen i en initiativsag.

"Enhedslisten vil have en redegørelse fra Børn og Unge"

Ekstern undersøgelse af det specialiserede børneområde

Slagelse.News – Socialstyrelsen har besluttet at imødekomme Slagelse Kommunes ansøgning om et Task Force-forløb af det specialiserede børneområde. Hele området skal opkvalificeres, idet tendensen blandt andet er, at flere og flere børn får en psykiatrisk diagnose og bliver fjernet fra hjemmet.

"Ekstern undersøgelse af det specialiserede børneområde"