Byråd snakkede i øst og vest om tilbud til sårbare unge

Slagelse.News – På byrådsmødet skulle politikerne tage stilling til en samarbejdsaftale med det kontroversielle “headspace Danmark”, men debatten fremstod en smule kaotisk. Nogle politikere mente samtidig, at »det er en sag, der er rigtig svær at gennemskue.«

"Byråd snakkede i øst og vest om tilbud til sårbare unge"

Busserne kører stadig, men chaufførerne siger stop

Slagelse.News – »I har som politikere et stort medansvar for vores arbejdsforhold. De er jer, som udstikker rammerne for kørslen; og stiller I krav til arbejdsklausuler i udbudsmaterialet på transportområdet betyder det, at vi ikke vil ligge under for den konkurrence, som foregår i dag,« sagde 3F i byrådssalen.

"Busserne kører stadig, men chaufførerne siger stop"

Byråd “orienteret” om anpartsselskabet Holmegaardshuset

Slagelse.News – Thomas Clausen (EL) havde bedt byrådet om at tage stilling til, om en annoncetekst fra Holmegaardshuset er i overensstemmelse med kommunens børnepolitik, men byrådet besluttede, at “orienteringen taget til orientering”, og gav Thomas Clausen en uforståelig figur fra et hemmeligt møde.

"Byråd “orienteret” om anpartsselskabet Holmegaardshuset"

Tvind modtager færre penge fra kommunerne

Slagelse.News – Kommunerne sender færre penge til Tvind, men Slagelse er stadig blandt Tvinds største støtter. Kommunen kigger blot i tilbudsportalen, hvorpå man sender handicappede og udsatte børn. Men: »Det er et rent tilfælde,« at Slagelse nu sender færre børn og penge, siger Børn og Unge.

"Tvind modtager færre penge fra kommunerne"

Vedvarende kritik mod Opholdsstedet Holmegaardshuset

Slagelse.News – Byrådsmedlem Thomas Clausen (EL): »Hvordan kan man eventuelt forbedre en mors eller et forældrepars evne til at sikre et barns udvikling og trivsel, når det foregår i et miljø, som en mor eller et forældrepar ikke kan stole på?« Nu bliver byrådet “orienteret”.

"Vedvarende kritik mod Opholdsstedet Holmegaardshuset"