Politiet advarer mod åben ild i naturen

Zand.News – »Vi har desværre set flere tilfælde af brande, der er startet af ukrudtsbrændere. For det går lynhurtigt, når ilden får fat i det tørre græs. Det kan i værste fald medføre, at ens uforsigtighed også ender med en bøde for overtrædelse af beredskabslovgivningen,« lyder det fra Rigspolitiet.

"Politiet advarer mod åben ild i naturen"

Solparken kommer til at ligge i Flakkebjerg

Slagelse.News – »Vi har brug for mere grøn energi – både her i Slagelse og resten af verden. Derfor er jeg også stolt af, at vi i Slagelse Kommune går forrest og lægger jord til forskning, som kan være med til at udvikle nye bæredygtige løsninger, hvor man kombinerer fødevare- og energiproduktion,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse Kommune.

"Solparken kommer til at ligge i Flakkebjerg"

Jordfordeling gør Nordskoven mere sammenhængende

Slagelse.News – »Nordskoven (ved Lille Valby og Slagstrup nord for Nordbyen, red.) vil fremstå som en sammenhængende skov, som giver borgerne et værdifuldt naturområde og rekreativt aktiv tæt på byen. Og sammen med Landbrugsstyrelsen har vi formået også at få ejerskab i Gudum Ådal, som muliggør genopretning af ådalen på centrale strækninger,« lyder det fra skovfogeden.

"Jordfordeling gør Nordskoven mere sammenhængende"

Rekordmange børn til den årlige affaldsindsamling

Slagelse.News – »Det kommer ikke kun til at gøre en helt konkret og synlig forskel for naturen, når så mange børn giver en hånd med. Affaldsindsamlingen er også en meget håndgribelig måde og en god anledning til at lære børnene, hvor vigtigt det er at passe godt på naturen og miljøet,« lyder det fra Maria Reumert Gjerding fra Danmark Naturfredningsforening.

"Rekordmange børn til den årlige affaldsindsamling"