Gratis økologitjek inspirerer til økologisk omlægning

Slagelse News – »Min kone og børn har i mange år sagt, at jeg skulle omlægge til økologi, men det mente jeg ikke, da jeg var bange for det hele ville gro til i ukrudt. Hvis jeg ikke have fået brevet fra Slagelse Kommune om økologitjekket, var jeg nok aldrig kommet i gang med omlægningen,« lyder det fra Tonny Rosing.

"Gratis økologitjek inspirerer til økologisk omlægning"

Vestermose Friskole anlægger vild have

Slagelse News – Vestermose Natur- og Idrætsfriskole nord for Slagelse sætter alle sejl til, når den store, nationale Naturvidenskabsfestival fejer hen over Danmark. Årets tema er “Helt vildt”, og eleverne på friskolen og børnene i børnehaven vil anlægge en vild have, som alle skal have mulighed for at komme i fremover – børn, forældre, bedsteforældre og alle interesserede i lokalområdet.

"Vestermose Friskole anlægger vild have"

Nyt overblik over mulig PFOS-forurening

Slagelse.News – I Slagelse Kommune har der været anvendt skum med PFOS hos Korsør Beredskab, Kuwait Petroleum i Skælskør, Gardehusarkasernen i Slagelse og en tidligere Falck Station i Korsør. »Vi er nødt til at undersøge pladserne meget grundigt, før vi kan sige, om de er forurenede, og om det i så fald har en indflydelse på menneskers sundhed eller drikkevand,« lyder det fra Danske Regioner.

"Nyt overblik over mulig PFOS-forurening"