Nymarkskolen er kåret som bedste idrætsskole

Slagelse.News – »Skolen (Nymarkskolen i Slagelse) er således synlig i de kommunale indsatser. Det brede netværk omfatter desuden videregående uddannelser og deltagelse i diverse forskningsprojekter. Herigennem beriger skolen det faglige felt med praksiserfaringer og pædagogisk indsigt, som udvider mulighederne for idræt og bevægelse i skolen,« står der i begrundelsen.

"Nymarkskolen er kåret som bedste idrætsskole"

Børns risiko i trafikken stiger med alderen

Zand.News – Paradoksalt nok er der færre skoleklasser, som bliver undervist i trafiksikkerhed på de øvre klassetrin, selvom de ældre elevers risiko i trafikken er langt højere end de yngste. Kun 30 procent af folkeskolerne i Slagelse Kommune har undervist alle 8-9.-klasser i risikofaktorer.

"Børns risiko i trafikken stiger med alderen"

Et kongeligt børneunivers kommer til Korsør

Korsor.News – »I Postyrium vil vi gerne give børn mulighed for at udforske og lege med klassisk scenekunst. Her får fantasien og legen luft under vingerne, og vores håb er, at børnene for en stund glemmer lektier og mobiltelefoner og bare leger, lytter, griner og danser,« lyder det fra det Kongelige Teater om besøget i Korsør.

"Et kongeligt børneunivers kommer til Korsør"

1.185 børn fra Slagelse går på opdagelse i den nære natur

Slagelse.News – »Børn behøver ikke sove i shelter en hel weekend eller bruge hele ferien på at vandre i Sverige for at få et forhold til den. Selv de små møder med naturen i hverdagen, som for eksempel at finde bænkebidere under en sten eller at kravle i krattet på legepladsen, kan være med til at skabe starten på en god relation til naturen,« lyder det fra Friluftsrådet.

"1.185 børn fra Slagelse går på opdagelse i den nære natur"