Movia er klar til at modtage de små elever

Zand.News – »Vores chauffører yder en fantastisk indsats under vanskelige forhold. Uanset at vi ikke fylder busserne helt op, så efterlader vi ikke børn ved stoppestedet, og det har vi i denne uge mindet de meget dygtige chauffører om, så vi kan undgå uheldige misforståelser fra på mandag,« lyder det fra Movia.

"Movia er klar til at modtage de små elever"

Genoptagelse af fysisk fremmøde for elever i 0.-4. klasse

Zand.News – Indsatsgruppen lægger vægt på, at det er vigtigt at åbne langsomt med god tid mellem de forskellige genåbningsfaser. I første omgang bliver der åbnet for børnehaveklasser og 1.-4. klasser, herunder SFO, fritidshjem og klubtilbud med videre, fra på mandag.

"Genoptagelse af fysisk fremmøde for elever i 0.-4. klasse"

Landsgrav Friskole vandt kokkekonkurrence

Slagelse.News – Der var gang i både potter og pander, da 6. klasse fra Landsgrav Friskole åbnede skolekøkkenet for Gorm Wisweh og Micki Cheng. Elever fra Landsgrav Friskole fik sig noget af en oplevelse, da de mandag den 21. september gik i køkkenet sammen med madambassadørerne Gorm Wisweh og Micki Cheng fra GoCook. Det skriver Coop og GoCook i en pressemeddelelse. Lavede billeder og videoer af retterne til Instagram Der var gang i både potter…

"Landsgrav Friskole vandt kokkekonkurrence"