Naturvidenskabernes Hus styrker skolesamarbejdet

Slagelse.News – »Vi kan nu understøtte skolernes samarbejde med virksomhederne endnu bedre. Det giver mulighed for at sikre en koordineret og systematisk indsats, der har potentiale til at blive udfoldet på alle kommunens skoler via de tilgængelige undervisningsforløb,« lyder det fra skole- og mediekonsulenten i Slagelse Kommune.

"Naturvidenskabernes Hus styrker skolesamarbejdet"

1400 elever skal opleve naturfag i BonBon-Land

Slagelse.News – »Der er et stort nationalt fokus på naturvidenskab, og vi vil gerne være med til at skærpe elevernes appetit på de naturvidenskabelige fag. Det gør vi for eksempel ved at folde teorien mere ud og gøre den virkelighedsnær og vedkommende. Derfor rykker vi undervisningen ud i et af Danmarks største klasseværelser for en dag,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse Kommune.

"1400 elever skal opleve naturfag i BonBon-Land"

Elever prøvet kræfter som lastbilchauffør

Slagelse.News – En specialdesignet lastbil lægger vejen forbi Dalmose Centralskole tirsdag den 15. august. For en dag rykker elevernes undervisning ud af klasselokalet og ind i lastbilen, når de skal teste deres evner i førerhuset og lære mere om mulighederne i godstransportbranchen.

"Elever prøvet kræfter som lastbilchauffør"

Mange børn alene i trafikken til og fra skole

Zand.News – »Det er ikke kun de yngste børn, man skal være ekstra opmærksom på. Teenagerne kan også være uforudsigelige, fordi mobilen eller venner kan flytte deres fokus væk fra trafikken. Så uanset børns alder skal vi alle være ekstra opmærksomme på dem i trafikken,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik og politiet.

"Mange børn alene i trafikken til og fra skole"