Specialskoleelever får også valg- og stemmeret

Slagelse.News – »Beslutningen betyder, at der nu bliver gjort plads til elevrepræsentanter i skolebestyrelserne på Rosenkilde Skole, Slagelse Heldagsskole, Klostermarken og Storebæltskolen. Samtidig blev det slået fast, at der også skal være elevrepræsentation på Omø Skole,« siger Christopher Trung.

"Specialskoleelever får også valg- og stemmeret"

Kommunen får ny chef for Skoler og Dagtilbud

Slagelse.News – »Jeg ser det som en stor fordel, at dagtilbuds- og skoleområdet er samlet under samme leder, da det giver mulighed for en sammenhængende indsats. Jeg ser frem til at være med til at understøtte og have fokus på den tidlige indsats,« lyder det fra den nye chef for Skoler og Dagtilbud.

"Kommunen får ny chef for Skoler og Dagtilbud"

Rekordmange børn til den årlige affaldsindsamling

Slagelse.News – »Det kommer ikke kun til at gøre en helt konkret og synlig forskel for naturen, når så mange børn giver en hånd med. Affaldsindsamlingen er også en meget håndgribelig måde og en god anledning til at lære børnene, hvor vigtigt det er at passe godt på naturen og miljøet,« lyder det fra Maria Reumert Gjerding fra Danmark Naturfredningsforening.

"Rekordmange børn til den årlige affaldsindsamling"

Danmarks Sejeste Idrætslærer er fra Vemmelev Skole

Korsor.News – »Jeg synes, det er en kæmpe anerkendelse af ikke bare mig, men også idrætsfaget. Det kan bare noget det fag. Jeg har altid vægtet relationen rigtigt meget. Man kan få motiveret eleverne, hvis man har en god relation. Og så er det vigtigt, at man selv går foran,« siger idrætslærer Jette Brostrup Jensen fra Vemmelev Skole.

"Danmarks Sejeste Idrætslærer er fra Vemmelev Skole"