Consular Services Asia

Postnummer og by
4200 Slagelse
Uddybende beskrivelse

Hos Consular Services Asia i Slagelse hjælper vi borgere på Sjælland, på Fyn og i Jylland med visum Danmark til deres venner, forretningsforbindelser, ægtefæller og kærester i Thailand. Vi har satellitkontor i Bangkok, hvorfra vi assisterer den thailandske part med sin ansøgning om visum Danmark.

Hjælper med ansøgning om visum Danmark

Udlændingeservice udsteder selve visummet til den thailandske statsborger, og ansøgningen skal afleveres til den danske ambassadens visumkontor i Bangkok, såfremt ansøgeren bor i Thailand. Vi kan naturligvis ikke garantere, at visummet bliver udstedt, men vi kan lave en vurdering.

Vi hjælper både den danske part, som inviterer, og den thailandske part, som inviteres, med at samle, organiseret, forberede og indlevere de korrekte papirer og dokumenter.

Vi har over 10 års erfaring med visum Danmark, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp med at søge om visum til Danmark fra Thailand. Consular Services Asia er en del af Bureau Kronberg i Slagelse. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller per e-mail.

Adresse
Albert Ibsensvej 8
Telefonnummer
70 27 67 70
Kontaktperson
Lokale 1