Natteravnene indgår samarbejde med OK

Slagelse.News – Natteravnene i Slagelse, Skælskør og Dianalund indgår samarbejde med OK. »Støtten bruges til at skabe tryghed for nattelivets brugere. Derudover kan vi give noget til vores frivillige, altså aktiviteter af forskellige slags. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os i fremtiden,« lyder det.

"Natteravnene indgår samarbejde med OK"

Samarbejde med Alzheimerforeningen skal øge livskvaliteten

Slagelse.News – »I Aktivitetsvenner forsøger vi altid at matche ud fra fælles interesser, så der er et “fælles tredje” som udgangspunkt for relationen. Det er vores frivillige matchledere, der står for at matche på baggrund af velkomstsamtaler med de frivillige og mennesker med demens, der tilmelder sig,« lyder det fra Alzheimerforeningen om projektet i Slagelse Kommune.

"Samarbejde med Alzheimerforeningen skal øge livskvaliteten"

Hjertevarme og nissehuer hos Mødrehjælpen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Det er overvældende at se butikken bugne af fine, bløde nissehuer. Salget af nissehuerne bidrog sidste år til, at hundredvis af børn fik en god jul. I år er behovet for hjælp større. Vores strikkere har doneret flere nissehuer, så vi håber, vi kan sælge endnu flere huer i år og hjælpe endnu flere udsatte børnefamilier i en svær juletid,« lyder det fra Mødrehjælpen i Slagelse.

"Hjertevarme og nissehuer hos Mødrehjælpen"