Hjertevarme og nissehuer hos Mødrehjælpen

Slagelse.News – »Det er overvældende at se butikken bugne af fine, bløde nissehuer. Salget af nissehuerne bidrog sidste år til, at hundredvis af børn fik en god jul. I år er behovet for hjælp større. Vores strikkere har doneret flere nissehuer, så vi håber, vi kan sælge endnu flere huer i år og hjælpe endnu flere udsatte børnefamilier i en svær juletid,« lyder det fra Mødrehjælpen i Slagelse.

"Hjertevarme og nissehuer hos Mødrehjælpen"

Mark Kristensen ny direktør i Sørby Esport

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »De næste år bliver voldsomme i Sørby Esport. Vi har mange skoler, der efterspørger vores ydelser, flere partnere, der står klar til at lave aktiviteter med os, og en masse sjove events med og for vores medlemmer – og jeg glæder mig til at påtage mig det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar for det hele,« lyder det fra direktøren.

"Mark Kristensen ny direktør i Sørby Esport"

Donerer en million og åbner for lokale ansøgninger

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Ansøgning om støtte til lokale projekter skal ske inden den 27. februar. Derefter er det ejerne af de sommerhuse og ferieboliger, som Sol og Strand lejer ud, der afgør, hvilke lokale projekter der får støtte.

"Donerer en million og åbner for lokale ansøgninger"