Gerlev Idrætshøjskole løber 200.000 ind til ukrainere

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »En stor tak til alle, der har bidraget til, at vi er lykkedes med at indsamle så flot et beløb,« lyder det fra højskolelærer og initiativtager til 24-timers-løbet på Gerlev Idrætshøjskole ved Slagelse.

"Gerlev Idrætshøjskole løber 200.000 ind til ukrainere"

Ny forstander på Gerlev Idrætshøjskole

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Gerlev har altid været en højskole, der sætter aftryk i samfundet og i de mennesker, der kommer på skolen. Skolen satte dybe spor i mig, da jeg var elev dér i 1998, og for mig er stillingen som forstander på Gerlev et drømmejob,« lyder det fra Frederik Ullerup.

"Ny forstander på Gerlev Idrætshøjskole"

HandiLeg vinder Årets Handicappris

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – »Lars Hazeltons energi og humør er altid helt fantastisk, og han er motiverende og anerkendende overfor alle deltagere. Lars formår at tilpasse legene undervejs, så alle kan være med – fra kørestol til løbende,« lyder det fra handicaprådet.

"HandiLeg vinder Årets Handicappris"

Leg og parkour i efterårsferien i Gerlev Legepark

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Slagelse.News – Alle legeparkens normale aktiviteter er åbne, men i skoleferien er der ekstra tilbud. Udover undervisning i parkour kan man prøve at klatre på den opstillede klatrevæg eller tumle på den sjove tumlebane.

"Leg og parkour i efterårsferien i Gerlev Legepark"

400 legebørn sluppet fri på Gerlev

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Slagelse.News – »Jeg ser børn og forældre, der ikke altid har været vant til at lege med hinanden. Jeg ser grin og fnis, og jeg ser en skeptiker blive overbevist om, at det her leg, det kan da noget,« siger forstanderen på Gerlev.

"400 legebørn sluppet fri på Gerlev"