Gerlev Legepark genåbner på lørdag

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Legeparken byder velkommen til en sommersæson med masser af leg, glæde og fællesskab.

Legeparken byder velkommen til en sommersæson med masser af leg, glæde og fællesskab – foruden håndsprit og god inspiration til corona-sikker fællesleg.

Efter en alt for lang corona-pause dette forår åbner Legeparken lørdag den 6. juni kl. 10.00. Det skriver Gerlev Idrætshøjskole i en pressemeddelelse.

Parken er lige så smuk og grøn og sjov som altid

Gerlev Legepark har som alle andre været nødt til at holde lukket som følge af smittefare i forbindelse med COVID-19, men nu åbner porten igen og parken er lige så smuk og grøn og sjov som nogensinde.

Ventetiden i forbindelse med nedlukningen har ikke være fuldstændig spildt: Gerlev Center for Leg & Bevægelse har i samarbejde med Slagelse Kommune udviklet og gennemført særlige forløb for unge, kommende vikarer til skoler og dagtilbud med henblik på sjov og god fællesleg, som lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Erfaringerne herfra kommer alle gæster i Legeparken til gode, når Gerlevs legeinstruktører sætter gang i sjov og sikker fællesleg to gange dagligt. Legene kræver ikke særligt udstyr og kan derfor tages med hjem.

Fortsat en begrænsning på 10 personer per gruppe

Som følge af myndighedernes anbefalinger er der fortsat en begrænsning på 10 personer per gruppe. Dog gælder der særlige regler for skoleklasser og børnehaver.

Aktiviteterne i Legeparken foregår alle udendørs og er dermed velegnede til en coronatid. Myndighedernes generelle råd omkring håndhygiejne og afstand gælder selvfølgelig stadig.

»Vi er simpelthen så glade for, at det nu endelig er muligt at åbne igen med kun få justeringer i forhold til de almindelige aktiviteter,« siger forstander Tania Dethlefsen og fortsætter:

»Efter denne lange tid med nedlukning og isolation er der brug for grin og leg og sikkert samvær som aldrig før. Vi har arbejdet med vores kæmpe katalog af fælleslege, og vores søde instruktører står klar til at formidle nogle af de bedste lege med hensyn til smitterisiko, men uden at det bliver kedeligt. Det tør jeg garantere!«

Øverst: Genrefoto. (Foto: Gerlev Idrætshøjskole). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.