Første spadestik til skateparken i Slots Bjergby

Slagelse.News – »Livsparken er både for nybegyndere og de mere øvede. Den passer rigtig godt til Slots Bjergby og de unge menneskers hverdag, og er en on-demand aktivitet med frie rammer. Jeg har selv fået en masse gennem skateboarding, så det er dejligt at være med til at give noget tilbage til miljøet og inspirere unge mennesker,« lyder det.

"Første spadestik til skateparken i Slots Bjergby"

Ny forstander på Gerlev Idrætshøjskole

Slagelse.News – »Gerlev har altid været en højskole, der sætter aftryk i samfundet og i de mennesker, der kommer på skolen. Skolen satte dybe spor i mig, da jeg var elev dér i 1998, og for mig er stillingen som forstander på Gerlev et drømmejob,« lyder det fra Frederik Ullerup.

"Ny forstander på Gerlev Idrætshøjskole"

Gratis økologitjek inspirerer til økologisk omlægning

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse News – »Min kone og børn har i mange år sagt, at jeg skulle omlægge til økologi, men det mente jeg ikke, da jeg var bange for det hele ville gro til i ukrudt. Hvis jeg ikke have fået brevet fra Slagelse Kommune om økologitjekket, var jeg nok aldrig kommet i gang med omlægningen,« lyder det fra Tonny Rosing.

"Gratis økologitjek inspirerer til økologisk omlægning"

COVID-19 på Levehjemmet Bjergbyparken

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Vi må nok alle se i øjnene, at dette udbrud med stor sandsynlighed vil påvirke julen på Bjergbyparken i år på en måde, så vi bliver endnu mere begrænset, end vi allerede er i forhold til at holde jul for vores beboere,« lyder det fra ældrechefen.

"COVID-19 på Levehjemmet Bjergbyparken"