Leg og parkour i efterårsferien i Gerlev Legepark

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Alle legeparkens normale aktiviteter er åbne, men i skoleferien er der ekstra tilbud. Udover undervisning i parkour kan man prøve at klatre på den opstillede klatrevæg eller tumle på den sjove tumlebane.

Gerlev Legepark er den perfekte efterårsudflugt for hele familien. Som noget helt nyt tilbyder Gerlev Legepark undervisning i parkour.

Legeparken har åbent hver dag i skoleferien fra den 12. oktober til den 20. oktober. Det er fra kl. 10.00 til kl. 16.00, og kl. 12.00 viser en af parkens erfarne instruktører forskellige sjove lege.

Aktiviteter er inkluderet i den normale billet

Alle legeparkens normale aktiviteter er åbne, men i skoleferien er der ekstra tilbud. Udover undervisning i parkour kan man også prøve at klatre på den opstillede klatrevæg eller tumle på den sjove tumlebane.

Alle ekstra aktiviteter er inkluderet i den normale billet og kræver ikke særlig tilmelding.

Læs kalenderen: Efterårsferie i Gerlev Legepark.

Lær nye spil og sjove lege dagligt kl. 12.00

I efterårsferien er der åbent alle dage fra kl. 10.00 til kl. 16.00. Hver dag kl. 12.00 sætter Legeparkens dygtige instruktører gang i lege, hvor alle kan være med. Her kan i for eksempel lære at lege “Tyren i det røde hav”, “Grænsekamp” eller “Tårnbold”.

Bliv undervist i en time i parkour kl. 13.00

Tirsdag, onsdag og torsdag i efterårsferien tilbyder Gerlev Legepark en times undervisning i parkour. Underviseren er en uddannet instruktør i parkour og tager en time.

Vælg mellem over 50 spil på spillepladsen

Endelig kan du også kaste dig over de mere end 50 spil, som den store spilleplads byder på. Her er alt fra klassikere som vikingespil og glemte skatte som Frøsnapper.

Alle lege og spil er let tilgængelige via tavler, som enkelt viser, hvordan man spiller de forskellige spil.

Få en dag i hyggens tegn, hvor I alle får bevæget jer og grint sammen. Tag madpakken med og nyd den i parkens smukke område og få en snack eller en is i Snurretoppen, parkens hyggelige cafe. Kom hjem med en masse inspirerende lege og hovedet fyldt af nye sjove oplevelser.

Entré i Gerlev Legepark på Skælskør Landevej 28 i 4200 Slagelse er 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Gerlev Legepark). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.