Medicin får PFAS hurtigere ud af kroppen

Zand.News – »Vi har vist, at det er muligt at udskille PFAS hurtigt, når man får denne medicin. Det er et vigtigt studie, selvom studiet kun er første brik i puslespillet til en mulig behandling. Målet med forskningen er at kunne give håb om behandling til de mennesker, der har været særligt udsat for PFAS,« lyder det fra et forskningsprojekt i Region Sjælland.

"Medicin får PFAS hurtigere ud af kroppen"

Hashkvinde havde en mand og et kanonslag i sin bil

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Da en påvirket kvindelig bilist fra Slagelse opdagede politiet, opstod der heftig aktivitet i bilen, hvorpå der pludselig sad en mand bag rattet. Han havde i øvrigt medbragt et kanonslag. Nu har politiet beslaglagt kvindens bil.

"Hashkvinde havde en mand og et kanonslag i sin bil"

Dømt for at dele nøgenbilleder på sociale medier

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – Hackingen er foregik ved, at manden via kvindernes Messenger skrev til deres venner og veninder og bad om at låne koder til Sportify eller om at sende screenshots af nulstillingskoder, som netop var sendt til dem fra Facebook. Koderne brugte han til at hacke venindernes profiler, hvorefter de også fik delt intime billeder.

"Dømt for at dele nøgenbilleder på sociale medier"

Er dette tyvegods dine smykker?

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Zand.News – En række smykker (der er flere billeder i artiklen) kan være stjålet fra ældre borgere omkring Dalmose, Slagelse, Korsør og Skælskør samt Sorø og Holbæk. Tyveriet er sket i egen bolig fra oktober til november. Er det dine smykker, eller kender du ejeren?

"Er dette tyvegods dine smykker?"

Ny socialtilsynschef kommer fra Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Zand.News – Trine Stokholm bliver ny tilsynschef for Socialtilsyn Øst. Hun har haft forskellige stillinger i Slagelse Kommune, hvor hun har været virksomhedsleder for Autisme Center Vestsjælland, Socialt Resursecenter og Center for børn og unge med handicap.

"Ny socialtilsynschef kommer fra Slagelse Kommune"

Sjællands Teater en realitet som landets største egnsteater

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Slagelse.News – »Vi glæder os til at blive en del af Danmarks største egnsteater. Det nye samarbejde vil styrke kulturlivet og blive et godt og spændende supplement til vores andre kulturoplevelser i kommunen,« lyder det fra Kultur- og Fritidsudvalget i Slagelse Kommune.

"Sjællands Teater en realitet som landets største egnsteater"