Voldsom butikstyv fra Korsør om til Holbæk

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – Da en butikstyv fra Korsør ville stjæle to pakke cigaretter i Holbæk, slog han fra sig og tog en hjulnøgle ud af sit ærme.

Søndag morgen kl. 08.09 forsøgte personalet i 7-Eleven på Jernbaneplads i Holbæk at tilbageholde en butikstyv, som ville at forlade butikken uden at betale for to pakke cigaretter.

Men så slog tyven, der var en 38-årig mand fra Korsør, en medarbejder og tog en hjulnøgle ud af sit ærme. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 38-årige tog en hjulnøgle ud af sit ærme

Da medarbejderen ville tilbageholde den mistænkte butikstyv fra Korsør, blev tyven udadreagerende og slog efter den mandlige ekspedient. Den 38-årige tog så en hjulnøgle ud af sit ærme og slog ud efter medarbejderen, men ramte ham ikke.

Det lykkedes personalet at tage cigaretterne fra den 38-årige, som tabte sit slagvåben. Han samlede hjulnøglen op og forlod butikken med uforrettet sag. Personalet slog herefter alarm.

En politipatrulje kørte hastigt til stedet, hvor betjentene mødte den mistænkte 38-årige mand på perronen på Holbæk Station. Han blev anholdt og sigtet for røveri og våbenbesiddelse, da han ved at anvende hjulnøglen som slagvåben, havde forsøgt at få cigaretterne med sig.

Den 38-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev herefter vurderet juridisk, hvor det blev besluttet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev løsladt senere på aftenen, men vil høre mere fra politiet i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.