Hashkvinde havde en mand og et kanonslag i sin bil

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – Da en påvirket kvindelig bilist fra Slagelse opdagede politiet, opstod der heftig aktivitet i bilen, hvorpå der pludselig sad en mand bag rattet. Han havde i øvrigt medbragt et kanonslag. Nu har politiet beslaglagt kvindens bil.

Nytårsmorgen kl. 05.40 bemærkede en patrulje en modkørende personbil køre ad Skovvejen i Mørkøv ved Holbæk, som kørte i vestlig retning med en kvinde på førersædet. Da bilisten opdagede, at politiet ville foretage en kontrol og kørte bagefter, blev hastigheden sat op, indtil en parkeringslomme blev nået. Her kunne politiet se heftig aktivitet inde i bilens kabine, så der nu sad en mand på førersædet ved politiets henvendelse ved bilen.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Mistænkt for at være påvirket af euforiserende stoffer

Manden, der pludselig befandt sig på førersædet, var en 30-årig mand fra Høng, og han havde ikke nogen sikkerhedssele på. På passagersædet foran sad en kvinde også uden sikkerhedssele. Hun blev identificeret som en 22-årige kvinde fra Slagelse, og politiet anså hende for at have været den ægte fører af bilen.

Kvinden havde ikke nogen førerret, eftersom den blev inddraget af politiet tidligere i 2022 i forbindelse med en verserende færdselssag, hvorfor hun nu blev sigtet for kørsel uden førerret. Endvidere blev hun mistænkt for at være påvirket af euforiserende stoffer (hash), så hun blev også sigtet for narkokørsel.

I bilen fandt politiet en lille klump hash og et kanonslag, som den 30-årige mand erkendte at være ansvarlig for, så han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

Retten i Holbæk skal tage stilling til beslaglæggelsen

Den 22-årige kvinde fra Slagelse blev anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, hvilket hun var uforstående overfor, idet hun nægtede at have fører af køretøjet.

Politiet kunne endvidere meddele den 22-årige kvinde, som var ejer af personbilen, at bilen ville blive beslaglagt på grund af flere verserende sager om narkokørsel og nu også kørsel uden førerret. Beslaglæggelsen ønskede den 22-årige forelagt for Retten i Holbæk, hvor en dommer nu skal tage stilling til, hvorvidt politiet havde hjemmel til at beslaglægge hendes bil.

Den 22-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøven og vil høre nærmere fra politiet, når der er taget stilling til beslaglæggelsen af bilen, og når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.