Er dette tyvegods dine smykker?

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – En række smykker (der er flere billeder i artiklen) kan være stjålet fra ældre borgere omkring Dalmose, Slagelse, Korsør og Skælskør samt Sorø og Holbæk. Tyveriet er sket i egen bolig fra oktober til november. Er det dine smykker, eller kender du ejeren?

Københavns Vestegns Politi efterforsker i øjeblikket, om to halssmykker, to ringe, et håndledssmykke, en broche og et vedhæng kommer fra tyverier på Syd- og Vestsjælland. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Beder offentligheden om hjælp til at finde ejerne

Mere konkret går mistanken på, at smykkerne kan være stjålet fra ældre medborgere i områderne ved Sorø, Dalmose, Slagelse, Korsør, Skælskør og Holbæk – og at det er sket i deres egen bolig i tiden fra oktober til november 2020.

»Vi er kommet overværs med smykkerne under omstændigheder, som gør, at vi nu går ud og beder offentligheden om hjælp til at finde eventuelle ejere eller gerningssteder,« siger politikommissær Stefan Asmussen fra Københavns Vestegns Politi.

Politikommissæren kan aktuelt ikke frigive flere detaljer fra efterforskningen – men beder om, at man kontakter Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448, hvis nogen genkender smykkerne.

Alle billeder: Stjålne smykker. (Foto: Københavns Vestegns Politi). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.