Skælskørianer fængslet for vold i Holbæk

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Skaelskor.News – En 17 år mand fra Skælskør og fire andre mænd overfaldt en yngre mand i Holbæk. Heldigvis kunne politiet genkende skælskørianeren på videoovervågningen.

Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 16.31 kom der et alarmopkald om et overfald ved Holbæk Station.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 19-årig mand fra Kalundborg var blevet udsat for vold i et cykelskur med flere slag og spark mod mave og hoved.

Det viste sig senere, at den ene gerningsmand angiveligt er en 17-årig mand fra Skælskør. Det fremgår af flere døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 19-årig mand blev overfaldet af hele fem gerningsmænd

Efter overfaldet blev den 19-årige frataget en kniv af en af gerningsmændene. Der var tale om en lommekniv med et blad på 5 centimeter, som politiet fandt i cykelskuret. Optrinnet skete efter en uoverensstemmelse omkring den kniv, som den 19-årige var i besiddelse af.

Den 19-årige var ikke kommet alvorligt til skade, men blev kørt til skadestuen til kontrol. Politiet kørte også til skadestuen for at afhøre den 19-årige, som også blev sigtet for at overtræde knivloven.

Der var tale om fem mistænkte mænd:

  1. Afrikansk af udseende, 16 år, 195 centimeter, muskuløs, sort hudfarve, sort hår og dansktalende. Han var iført lilla trøje med grønt og sort print.
  2. Afrikansk af udseende, 16-20 år, 175 centimeter, fedladen, sort hudfarve, sort hår og dansktalende.
  3. 165 centimeter og spinkel. Han var iført maskering for ansigtet, blå jakke og sorte sko.
  4. 195 centimeter, spinkel, hvid hudfarve og dansktalende. Han var iført sort hættetrøje og sorte bukser.
  5. Dansk af udseende, 25 år, 170 centimeter, kraftig og dansktalende.

Betjentene kunne genkende en mand fra Skælskør på videoen

Politiet har efterfølgende efterforsket sagen og har derfor indhentet videoovervågningsmateriale, og her kunne politiet genkende to personer fra andre politisager.

Der er tale om en mand på 17 år fra Skælskør og en mand på 20 år fra Store Merløse, som efterfølgende blev anholdt. Herefter blev de fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk i dag kl. 10.00.

Anklagemyndigheden begærede, at de to anholdte mænd skulle varetægtsfængsles, og at retsmødet skulle afholdes for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning af de øvrige gerningsmænd.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Andrey Popov / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.