Fugleinfluenza i kalkunbesætning i Lundby ved Skælskør

Skaelskor.News – »Det seneste udbrud kommer bare en dag efter, at vi hævede vores trusselsvurdering for sygdommen fra lav til middel, blandt andet fordi de store fugletræk nu er i gang, og sygdommen breder sig i landene omkring os,« lyder det fra Fødevarestyrelsen.

"Fugleinfluenza i kalkunbesætning i Lundby ved Skælskør"

Bæredygtig Græskarfestival med lokalt fokus

Skaelskor.News – Græskarfestival strækker sig over hele efterårsferien og byder på oplevelser for både store og små. Familiens mindste kan blandt andet prøve kræfter med Græskarland, bolsjeværksted, græskarlanterner af papir og meget andet, mens de ældste for eksempel kan besøge kagebordet.

"Bæredygtig Græskarfestival med lokalt fokus"

Brigitte Klintskov Jerkel besøger Slagelse og Skælskør

Slagelse.News – Folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel og Kaffesnakkebaren er på Nytorv i Slagelse tirsdag d. 27. september kl. 12.00-13.30 og ved SuperBrugsen i Skælskør kl. 14.30-16.00. »Her byder jeg på kaffe og kager – og masser af snak på menuen,« fortæller folketingspolitikeren.

"Brigitte Klintskov Jerkel besøger Slagelse og Skælskør"

Bilka giver pantdonationer til Julemærkehjemmet

Skaelskor.News – »Vi er meget taknemmelige over, at Bilka rækker hånden frem og for al den støtte, vi får fra vores naboer og nærmiljø. Det er særligt betydningsfuldt for os, fordi det er nærsamfundet, der direkte støtter os, når de giver deres pant til os,« lyder det fra Julemærkehjemmet i Skælskør.

"Bilka giver pantdonationer til Julemærkehjemmet"