100 dage til EU-valget: Slagelse stemmer i flok

Læserbrev – »Jeg håber, at EU-valget den 9. juni bliver en dag, hvor borgere i alle aldre fra Slagelsekredsen følges ad til Flakkebjerg Forsamlingshus, Vemmelev Skole, Slagelse Hallen eller et af de andre valgsteder. Det er nemlig i fællesskab, at vi kan sætte vores aftryk på både Danmark og Europas fremtid,« skriver kontorchef for Europa-Parlamentet i Danmark i et læserbrev.

"100 dage til EU-valget: Slagelse stemmer i flok"

Fik alle borgere mulighed for at stemme ved EP-valget?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Korsor.News – Man kan brevstemme i hjemmet, hvis man ikke kan møde frem på grund af manglende førlighed. Et plejecenter glemte angiveligt enten at give dette tilbud til en 95-årig kvinde eller at formidle ønsket videre.

"Fik alle borgere mulighed for at stemme ved EP-valget?"

Danskere i stemmekampagne til EU får støtte fra Facebook

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Zand.News – 134 kendte danskere i stemmekampagne til EU får støtte fra Facebook. Formålet er at for at få vælgerne frem at stemme. »Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme,« siger kvindelige fodboldspillere.

"Danskere i stemmekampagne til EU får støtte fra Facebook"

EU-debat om alt fra klima til ukendte partigrupper

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Slagelse.News – EP-kandidaterne Pernille Weiss (K) og Kira Maria Peter-Hansen (SF) mødtes til EU-debat i Skælskør. Hvad er der i den konservative værktøjskasse? Går SF ind for socialistisk planøkonomi? Hvorfor er der ingen offentlighed om EU? Hvem stemmer man på, når EP-medlemmerne havner i ukendte partigrupper?

"EU-debat om alt fra klima til ukendte partigrupper"

To EP-kandidater fra hver deres side af det politiske spektrum

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Slagelse.News – Onsdag aften sidst i februar mødes to stærke kvinder fra hver deres side af det politiske spektrum til en EU- og EP-debat på Skælskør Bibliotek. Debattørerne er Pernille Weiss (K) og Kira Maria Peter-Hansen (SF).

"To EP-kandidater fra hver deres side af det politiske spektrum"