»Tal SOSU-faget op!«

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Læserbrev: »Flere gange har buddene på løsninger desværre bygget på den samme forkerte præmis: Nemlig præmissen om, at Social- og Sundhedshjælper er et job, som enhver kan klare. Hvis man ikke kan blive til andet, kan man altid blive Social- og Sundhedshjælper. Og at man eksempelvis derfor sagtens kunne hive unge kontanthjælpsmodtagere ind i ældreplejen for at imødekomme manglen på ansatte.«

"»Tal SOSU-faget op!«"

»Vær ikke bange for at blive akut syg i Region Sjælland«

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Læserbrev: »I denne tid, hvor der er meget fokus på de lange ventelister, ikke mindst personaleflugt og derfor alvorlig mangel på ressourcer i Sundhedsvæsenet i Region Sjælland, vil jeg gerne rette en stor tak til de enheder, der med stor professionalitet og empati mødte min far og jeg i søndags,« lyder det fra et regionsrådsmedlem.

"»Vær ikke bange for at blive akut syg i Region Sjælland«"

Debat: Hvad socialområdet i Slagelse kan lære af Roskilde

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Hvis man hævede udvalgte sagsbehandlingsfrister i Slagelse Kommune, ville det få positiv betydning for retssikkerheden, medarbejdernes arbejdsmiljø og tilfredsheden blandt borgerne,« skriver en borger i et læserbrev.

"Debat: Hvad socialområdet i Slagelse kan lære af Roskilde"

Debat: Anbringelser skal ikke være et politisk mål

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Jeg har tidligere skrevet, at flere anbringelser aldrig må være et (politisk, red.) mål i sig selv. Og det gælder også den anden vej rundt: Færre anbringelser, for færre anbringelsers skyld, må heller aldrig være et mål i sig selv,« lyder det fra Christopher Trung (K) i et læserbrev.

"Debat: Anbringelser skal ikke være et politisk mål"

Debat: Appel til sundhedsministeren

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Jeg tror på, at langt det meste af sundhedspersonalet gerne bytter skattefinansierede COVID-19-erkendtligheder i form af honninghjerter, chokoladeæsker og gavekort ud med bedre arbejdsvilkår for dem selv og deres kollegaer,« skriver Christopher Trung i et læserbrev.

"Debat: Appel til sundhedsministeren"