»Tal SOSU-faget op!«

Læserbrev: »Flere gange har buddene på løsninger desværre bygget på den samme forkerte præmis: Nemlig præmissen om, at Social- og Sundhedshjælper er et job, som enhver kan klare. Hvis man ikke kan blive til andet, kan man altid blive Social- og Sundhedshjælper. Og at man eksempelvis derfor sagtens kunne hive unge kontanthjælpsmodtagere ind i ældreplejen for at imødekomme manglen på ansatte.«

"»Tal SOSU-faget op!«"

»Vær ikke bange for at blive akut syg i Region Sjælland«

Læserbrev: »I denne tid, hvor der er meget fokus på de lange ventelister, ikke mindst personaleflugt og derfor alvorlig mangel på ressourcer i Sundhedsvæsenet i Region Sjælland, vil jeg gerne rette en stor tak til de enheder, der med stor professionalitet og empati mødte min far og jeg i søndags,« lyder det fra et regionsrådsmedlem.

"»Vær ikke bange for at blive akut syg i Region Sjælland«"

Debat: Anbringelser skal ikke være et politisk mål

Slagelse.News – »Jeg har tidligere skrevet, at flere anbringelser aldrig må være et (politisk, red.) mål i sig selv. Og det gælder også den anden vej rundt: Færre anbringelser, for færre anbringelsers skyld, må heller aldrig være et mål i sig selv,« lyder det fra Christopher Trung (K) i et læserbrev.

"Debat: Anbringelser skal ikke være et politisk mål"

Debat: Behov for fælles handling

Slagelse.News – »Flere klubber melder om, at de må varsle medlemsstop eller oplever medlemsflugt, enten fordi vi ikke kan tage flere medlemmer ind, da der ikke er plads i hallerne eller fordi vi simpelthen ikke har faciliteterne i kommunen, så medlemmerne må pendle til nabokommunen for at udøve deres sport,« skriver Nicki Ottevig fra Venstre.

"Debat: Behov for fælles handling"