To EP-kandidater fra hver deres side af det politiske spektrum

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Onsdag aften sidst i februar mødes to stærke kvinder fra hver deres side af det politiske spektrum til en EU- og EP-debat på Skælskør Bibliotek. Debattørerne er Pernille Weiss (K) og Kira Maria Peter-Hansen (SF).

Onsdag den 27. februar 2019 besøger EP-kandidaterne Pernille Weiss (Det Konservative Folkeparti) og Kira Maria Peter-Hansen (Socialistisk Folkeparti) Slagelse Kommune, hvor de skal mødes til en paneldebat på Skælskør Bibliotek kl. 19.00-21.00.

SF Ungdom lægger op til en skarp debat om Europa-Parlamentet

Europaparlamentsvalget nærmer sig, og den 26. maj 2019 skal vi alle til stemmeurnerne for at vælge fremtidens europaparlament. Den sidste onsdag i februar kommer to af de kandidater, som kæmper om pladserne i Bruxelles, forbi Skælskør Bibliotek for at ridse de store linjer op for os.

“Kira Marie Peter-Hansen er 20 år og stiller op for SF med en ambition om at skabe et grønnere og mere solidarisk Europa ved at give ungdommen en stemme i EU. Hun går i kødet på konservatives spidskandidat Pernille Weiss, der kæmper for et borgerligt og borgernært EU.” Det skriver SF Ungdom i en pressemeddelelse.

Weiss: Kira kan godt glemme at det handler om at gå “i kødet”

»Pernille ser klimaet som den største opgave, migration som udfordringen og handel og erhverv som værktøjskassen. Desuden vil hun en ordentligt tone mellem politikerne – så Kira kan godt glemme, at aftenen handler om at gå “i kødet”,« siger EP-spidskandidat Pernille Weiss (K) til Slagelse News.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne og lære meget mere om deres holdninger til forskellige emner og få et klart indblik i, hvad der adskiller den unge venstrefløj fra den konservative højrefløj.

Se også kalenderen: EU-debat: Pernille Weiss (K) og Kira Marie Peter-Hansen (SF).

Øverst: EP-spidskandidat Pernille Weiss (Det Konservative Folkeparti) og EP-kandidat Kira Maria Peter-Hansen (Socialistisk Folkeparti). (Foto: Diverse pressefotos). /rk

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.