Nilpeter fra Slagelse vinder VI CYKLER TIL ARBEJDE

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – Seks medarbejdere hos Nilpeter i Slagelse Nordby havde en ekstra god dag i går. De fik nemlig en overraskelse, da Cyklistforbundet og Gazelle pludselig stod med funklende nye elcykler til hele holdet.

Over 50.000 glade cyklister deltog i maj måned i Danmarks største motionskampagne: VI CYKLER TIL ARBEJDE. Nu er vinderholdet fundet: Seks glade cyklister fra Slagelse har vundet elcykler fra Gazelle. Det skriver Cyklistforbundet i en pressemeddelelse.

Holdkaptajnen cykler hver dag fra Skælskør til Slagelse

Seks medarbejdere hos Nilpeter A/S i Slagelse Nordby havde en ekstra god dag onsdag 14. juni. De seks mænd på “Stjerneholdet” fik nemlig en gedigen og god overraskelse, da Cyklistforbundet og Gazelle pludselig stod der med funklende nye elcykler til hele holdet.

Stjerneholdet cyklede med, da over 50.000 glade cyklister deltog i VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er Cyklistforbundets årlige kollegakampagne. Og de var endda så heldige, at de vandt årets hovedpræmie, som er elcykler fra Gazelle til hele holdet.

»Det var jo helt vildt og noget af en overraskelse, men vi er da både glade og stolte,« sagde holdkaptajn, Henrik, fra Stjerneholdet. Han cykler hver dag 25 kilometer fra Skælskør til Slagelse på elcykel, og han oplever, at den giver ham ekstra medvind på cykelstien. Nu kan han så skifte den gamle cykel ud med en splinterny fra Gazelle.

Cykelfællesskaber og samvær uden for arbejdspladsen

Stjerneholdet fik præmien udleveret af projektleder Sidsel Friis Marxen fra Cyklistforbundet:

»Et kæmpe til lykke til de seks seje cyklister fra Nilpeter A/S. De har cyklet cirka 1000 kilometer, og sparet verden for omkring 135 kilo CO2, men jeg er sikker på, de også har hygget sig og haft det sjovt med deres kollegaer, mens de gjorde det. Det fantastiske ved Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE er, at kampagnen både tæller højt på bundlinjen, når det handler om sundhed, klima og miljø, og når det gælder socialt samvær med kollegaerne på arbejdspladsen,« siger Sidsel Friis Marxen.

Hovedpræmien til de seks deltagere var elcykler til hele holdet fra den hollandske cykelproducent Gazelle, som er sponsor og deltog i fejringen af holdet hos Nilpeter i Slagelse.

»Hos Gazelle er vi stolte af at være en del af årets Vi Cykler Til Arbejde-kampagne. For os er det vigtigt at støtte op om cykelkulturen. At vi kan være med til at udbrede kendskabet til den gode sag er en fornøjelse. Årets vinderhold er et godt eksempel på, hvordan kolleger kan skabe cykelfællesskaber og gøre cykling til en del af hverdagen. Vi håber, at deres nye elcykler vil få dem til at cykle endnu mere og længere ture i fremtiden,« siger Jaap Huizenga, der er Country Manager for Gazelle Danmark.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er Cyklistforbundets forårsklassiker

Formålet med VI CYKLER TIL ARBEJDE er at få flere til cykle. Cyklen er nemlig med til at løse en række problemer. Det gælder både trængsel, klima, miljø – og ikke mindst sundhed.

Det er Cyklistforbundets årlige forårsklassiker, hvor cykelhold fra virksomheder over hele landet dyster om rejser, cykler, oplevelser og andre præmier. Det handler ikke om at cykle hurtigst eller længst, men om at have det sjovt med kollegaerne og få en sundere hverdag med den daglige cykeltur. Derfor findes vinderne ved lodtrækning.

VI CYKLER TIL ARBEJDE har været arbejdspladsernes årlige motionskampagne lige siden 1998.

Øverst: Niels, Kasper, Martin, Simon, Henrik og Dan fra Stjerneholdet. (Foto: Cyklistforbundet). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.